Tier 3 Galatasaray’dan Millot Bombası

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
#Galatasaray, Millot’nun menajeriyle görüşmelerde bulunuyor. Şampiyonlar Ligi ve dev bir maaş teklifi, Fransız oyuncuyu cezbediyor. Oyuncu, sözleşmesindeki serbest kalma maddesi sayesinde sadece 20 milyon euro gibi bir bedelle ayrılabilir. [@BILD via @felixarnoldtt]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok iyi olur 2 defa izledim kendisini bizim takıma ve lige uygun bir profil.

Karakteri de araştırılmalı tabi.

ben bu limit vs işini anlamadığım için ne kadar neyimiz var bonservis vs için, fiyat yorumlayamıyorum.

oyuncuyu hiç yorumlayamıyorum, adı forumda çok anıldı ama.

ama İlkay işinin bitirilmemesi ya da daha çok haber yapılmamasının arkasında bu iş mi var bilemedim.

20 peşin verip alamazsak belki 5+20 gibi bir kiralık zorunlu satın alma denebilir

ben bu limit vs işini anlamadığım için ne kadar neyimiz var bonservis vs için, fiyat yorumlayamıyorum.

oyuncuyu hiç yorumlayamıyorum, adı forumda çok anıldı ama.
@Suat Kara'dan okuduğum kadarıyla doğru profilmiş reis. 3'lüyü ve 4'lüyü aynı maçta oynayabilecek taktiksel esnekliğe ve fundamentala sahipmiş.

20 peşin verip alamazsak belki 5+20 gibi bir kiralık zorunlu satın alma denebilir
yani olur yolu o ama sonraki yaza anormal bir bindirme yapılmış olmuyor mu .. çokta güzel bir risk değil (oyuncunun değip değmeyecine göre değişir tabide )

Merak ettim FM profilini inceledim, Fm’ye göre kendisi Sara’nın bir tık daha atletik ve hücuma yakın versiyonu.

Jonathan sahne sende.

Geri
Üst Alt