Tier 3 Galatasaray’dan Millot Bombası

Youtube > Enzo Millot Skills 2025 > Come to Galatasaray moduna girdim.

ben bu limit vs işini anlamadığım için ne kadar neyimiz var bonservis vs için, fiyat yorumlayamıyorum.

oyuncuyu hiç yorumlayamıyorum, adı forumda çok anıldı ama.

ama İlkay işinin bitirilmemesi ya da daha çok haber yapılmamasının arkasında bu iş mi var bilemedim.
Sevgi limit tanımaz

Serbest kalma maddesi Stuttgart basinina göre tek belirli güne kadar gecerliymis. Bakalim o gün gectimi gecmedi mi. Gectiyse bunlardan oyuncu alinmaz. Woltemade'yi isteyen Bayerne s cektiler.

Mayıs'tan bu yana yazıyorum. ter Stegen ile birlikte en çok hayalini kurduğum oyuncu.
Pıtı pıtı top taşıyan ve dar alanda korkunç yetenekli, dribblingçi, şutör bir oyuncu.
Ben Arfa'nın efendi modeli diye tanımlıyorum kendisini neden hala zıplayamadı aklımı kurcalayan bu.

Çok iyi oyuncu devlere gitmeden kapmak lazım kesinlikle ödenen bedelin 2 katına satışı olur

Serbest kalma maddesi Stuttgart basinina göre tek belirli güne kadar gecerliymis. Bakalim o gün gectimi gecmedi mi. Gectiyse bunlardan oyuncu alinmaz. Woltemade'yi isteyen Bayerne s cektiler.
Temmuz sonuna kadar gecerli ama 20‘yi direk pesin isterler.

Öyle taksit falan kabul etmezler.

Osi‘den sonra bunu yapabilecegimizi sanmiyorum. Cok zor transfer.

Svabyalilar baya cimri ve varyemez insanlar. Adamlar serbest kalma maddesini pesin vermezsek salmayabilir. Porsche ile iyi anlasmalari var ve Bayerne karsi bile kafa eymediler.

Geri
Üst Alt