Galatasaray'dan Muhammet Demir Hamlesi

Melih Akan

Berlin Panteri
image5-1406268492.jpg

G.Saray'dan yerli golcü atağı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'da forma giyen Muhammed Demir için takas girişiminde bulundu.

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan oyunculardan Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'a Gaziantepspor talip oldu.

Sarı-kırmızılı yönetim, Engin- Yiğit ikilisine karşılık Muhammet Demir'i istiyor. 22 yaşındaki milli forvet, bir yıllık sözleşmesinin kaldığı Gaziantepspor'dan ayrılmak istiyor ve sarı-kırmızılı takıma sıcak bakıyor.

Bursaspor altyapısından yetişen Muhammed, şampiyonluk yaşanan 2009-2010 sezonu sonrası transfer olduğu Gaziantepspor'da 4 sezondur oynuyor.

Sporx

Sağlam olduğunda çok sağlam forvet ama işte pek sağlam olamıyor

Bu çocuğa çok üzülüyorum.Tam oynuyor,performansı artıyor ama her seferinde sakatlanıyor.Geçen sene Antep maçında stattaydım attığı harikulade rövaşata golünün yanında topsuz oyunu da çok iyi oynadı,oynuyor.Engin-Yiğit'e karşılık Muhammet hamlesi enfes bir hamle olur.Okan Buruk Gökhan Zan'ı da istiyor diyorlar.3 topçuya karşılık Muhammet.

Para vermeyelim büyük risk,takas uygun.

Mantıklı hamle hem takımdaki gereksizlerden kurtuluruz.En azından top hakimiyeti olan bir forvet sakatlık sorunu düzelirse Burak ve Umut'a göre daha faydalı olur.

Potansiyelli bir oyuncu ve 22 yaşında olması olumlu ancak Anadolu kulüplerinde potansiyeline ulaşamayıp Galatasaray'da bu potansiyele ulaşmasını beklemek biraz zor. Sonuçta Umut varken belki yedekte bile olmayacak ve kazanacağı para ile İstanbul hayatında kendine yer edinebilir.

Böyle adamları sürekli oynatmazsan İstanbul'da geliştirmek zor ki oynadığı bölge de santrafor , sürekli oynayan forvetler art arda gol atamadığında sorun yaşıyor , bir de böyle gelişmesi beklenen adamları hiç oynatamayacak olman çok büyük sıkıntı.

Burak gibi gelişimini kafasını sadece futbola vereceği şehir ve takımlarda yapması daha doğru. Galatasaray'da ilk 11 oynayacak seviyeye geldikten sonra gelmesi kendi için daha doğru olur bu zamanda yüksek bir bonservisi ödemek gerekir. En doğrusu yatırım yapıp almak ama sürekli oynayacağı bir takıma kiralamak.

ah bide sağlam olsa, bir bu birde pektemek, ikisininde sakatlık belası yapıştı üzerlerine bir türlü çıkmak bilmiyor. muhammet bizim için son derece mantıklı bir hamle olur ama sağlam olması koşuluyla. bana göre sağlıklı formda bir muhammet burak+umutun toplamından daha fazla katkı verir

Üste para bile verilir Muhammet için. Çok yetenekli lakin sakatlıklar patlama yapmasını engelledi.

Alip kiraya vereceksin bu elemani. En fazla 3 yillik anlasma yapacaksin.

Bize yabanci forvet lazim. Burak ve Umut varken Muhammet Demir pek bir isimize yaramaz.

engin-yiğit iklisini verip alacaksak tamam ama para vereceksek elimizde kalabilir bende bğeniyorum ama senede 10 maçtan fazla oynamıyor tıpkı pektemek gibi eğer bu ikisi senede 30-35 maç oynasa rahat 20 gol atar ama şimdilik gelmesin sene sonu bitiyormuş kontratı iyiyse devre arası alabilirz bjknin cenke yaptığı gibi

İyi topçu ve alınmalıda ama birde sık sakatlanmasa.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Saglam oldugu zaman Turkiye de en begendigim forvet

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Umut gidecekse gelsin. Yoksa pek bir mantigi yok. Sans bulamaz bence Umut varken. Umutu begendigimden söylemiyorum, ama Umut öyle ya da böyle oynar :sad007: Bizde yeteneksiz herifleri oynatma takintisi oldugu icin.

Antep'te bu çocuğa iyi bakamıyorlar.Gelsin tepeden tırnağa bir operasyon geçirsin.Daha da 22 yaşında.1 sezon oynamasa bile seneye yardırır.Ulan harbiden gelirse çok sevinirim.Kop gel olm.

Geri
Üst Alt