Galatasaray'dan Olağanüstü Toplantı Kararı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bukadar uzun sürmesinin tek açıklaması var yukarıdan bakan gibi biri yani badem biyiklilardan arayanlar var belliki

Alınabilecek maksimum karar kongreyi olağanüstü toplamak olur. Cengiz ve beceriksizlerinin tek başına başka karar almaya maçası yemez.

ben bişey beklemiyorum, dağ tavşan doğuracak yine...
Başkan lafa halepten girip şamdan çıkacak
özlü söz vecize, aba altından sopa gösterir gibi yapıp göstermeden
canımız, falan filan biter toplantı..

Ligden cekilme falan olmaz gercekci olmak gerekiyor

Daha farkli bir karar almakta fayda var,kupaya katilmayalim mesela

Veya önümüzdeki derbi macinda sahaya cikalim hakemleri ve tff’yi protesto edelim ve sahayi terk edelim

Ne zaman açıklanacak bu kararlar? 3 saat oldu neyi konuşuyorsunuz dünden beri? kaç milyon Galatasaraylının gözüne uyku girmedi dün, neyden korkuyorsunuz? Başta tüpçünün footballleaks de çıkan şaibelerini tüm sosyal medya hesaplarından paylaşma kararını almadıysanız da yazıklar olsun. Medya zaten onun elinde ama twitter'ı kontrol edemez.

Ligden çekilelim yazdım dün sinirden de bunu yaparsak kendi kendimize de ceza yı veriyoruz ciddi anlamda.

Yayın havuzundan çekilelim. Bilmem başka bir şeyler vardır herhalde artık. Bu işin içinde olan uzmanlar vardır artık yönetimizde veyahut camiada akıl verecek
Abi ligden çekilmeyeceksin, sadece bunu yapabileceğin güce sahip olduğunu hissettireceksin.

Ben hayatimda bir kere olsun Unal Aysala laf atmadim - FT konusundan haric tabii, orda herkes uzuldu.
Unal Aysalin kiymetini bilemedik kimlere dusduk ya allahim yarabbim.

Pilavlarini yemek için mola vermislerdir bu sırada da bakan bey hazretleri aramıştır apo Yusuf Yusuf emredersiniz bakanım demiştir böyle olmuşsa kimse sasirmaz heralde

Pilavlarini yemek için mola vermislerdir bu sırada da bakan bey hazretleri aramıştır apo Yusuf Yusuf emredersiniz bakanım demiştir böyle olmuşsa kimse sasirmaz heralde
Bence maguruscu tupcuyu aramistir "Bascanumun pirazdan yapacagu acuklamalar içun ozur cilerim bascanum" diye.

Hala dünkü konuşmalar gösteriliyor. Sinirim zıpladı yaptıkları edebiyatı bir daha dinleyince. Geç babacım geç, çatır çatır vur suratlarına artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt