GSCimbom
Galatasaray'dan Podolski ve Çin Açıklaması!
M

Galatasaray'dan Podolski ve Çin Açıklaması! Sayfa 2

Melih Sönmez ·

Cevap
48
Okunma
2,2K
Sayfa
2/3
O yağ suratın Teklif bekliyoruz demesinden belliydi zaten 2 gün önce.Rakamda bktan.Elin leş oyuncuları alıyor çinde 7 8 bonservis.Bunlar takımın en önemli oyuncusunu verecek 7 ye.

Fernandao'ya 14 milyon euro veriliyor nasıl iş bu Podolski en az 20 etmeli veya gösterilmeli

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Podolskiyi 7 milyon euro'ya satıp 4 milyon euro ahmet çalık'a bayılırlar ohh mis.

Ben hiç bi şekilde güvenmiyorum yapacakları transfere, podolskiyi filan satmayalım bence yolumuza böyle devam edelim. Korkuyorum daha kötüsü başımıza gelicek diye.

NKGSDVBS
TapaTalK

ben 7 milyona inanmiyorum arkadas, podolskiden daha dandik oyuncular daha yüksek rakama gitti cine, adamlar 15milyon dahi teklif etmis ise kesin sirf 7 milyon gösterip geri kalani cepe indirme derindeler burnuma pis kokular geliyor insallah cin tarafi teklif ettigi rakami aciklarda soygun yapamazlar

7 ne lan adı herifler. Elde forvete benzeyen tek futbolcu adam.

Geçen sene Burak'i satıp Donk'u aldınız. Bu iş bilmeli değil direk hainliktir.

Hayır podolski'yi satıp yerine adam gibi santrafor alıcak olsalar amenna, öyle birşey olmayacak.

Şundan çok eminim o paraları ahmet ve ekici'ye yedirecek bunlar.

Kulübü kuruttular

Bunlar erende gol atıyor diye forvette almaz görürsünüz.Sikdorsun kiralaması da iptal olmuyormus.Bu ikisiyle sezon biter.Bizdee saç kalmaz.Yeni orta sahamız.Mehmet ekici, De jog.Selçuğun çakma versiyonunuda buldun ya tebrikler yağ surat.

Geri