Galatasaray'dan Puel'e 2 Yıllık Teklif!

Fransa lobimiz baya güçlüdür bu iş bitti diyebiliriz hayırlı olsun camiamıza.

Monaco taraftar forumundan haber vereyim Monaco taraftarları çok istiyor Puel'i ama Jardim kalacakmış ağlıyorlar almalıyız Puel'i

Ünal Başkan'ım olaydı konunun adı bile farklı olurdu. Puel gelirse hoş gelir Sefa gelir, Fransız caroller gelir

Fransa pazarına yönelme stratejisi var ise o pazarı iyi tanıyan bir T.D. iyi bir seçim olur.

Haim Fresco'yu devreye soksak olur bu iş aslında.

bu yerli cetesi, rijkard-manchini-prandelli gibi adamlarin basini yedi..yabanci hoca gelecekse takimda birtane kasarlanmis yerli oyuncu kalmamali yoksa bu cete agir idman yaptiriyor diye , morinhoyu bile yer...

Puel

Ben Arfa
Edin Dzeko

olabilir mi acaba.

Monaco-Bordeaux-Galatasaray dan birine gideceği kesin.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Biz bu hocayı niye alıyoruz ya da açık sorayım biz hangi sportif beklentilerle getireceğiz teknik direktörü ? Galatasaray kulübünün futbol planlaması nedir ? Nasıl bir transfer politikası izlenecek ? Bu soruların cevabını bilen var mı ?

Biz bu hocayı niye alıyoruz ya da açık sorayım biz hangi sportif beklentilerle getireceğiz teknik direktörü ? Galatasaray kulübünün futbol planlaması nedir ? Nasıl bir transfer politikası izlenecek ? Bu soruların cevabını bilen var mı ?

Bu sorularin cevabini Dursun bile bilmiyor malesef.

Puel hakkında analiz yapıldı onu okuyabilirsiniz. Bu adamın bize geleceğini hiç ama hiç düşünmüyorum. Bakalım ne olacak

Puel iyidir iyi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt