GSC Haber Galatasaray'dan Rekor: "Lig tarihinde ilk kez 7'de 7!"

Hepimiz Avrupa’da baları istiyoruz tabiki ama sözde ezeli takibimiz ligdeki bir şampiyonluk için son 4-5 senede belki 1 milyar euro harcayıp tek şampiyonluk alamamışken öyle veya böyle 3 kere üst üste şampiyon olmuş ve 4. Şampiyonluğa giden hocaya 7. Haftada kötü oyundan dolayı vurmak, gitsin demek biraz haksızlık değil mi? Üst seviye bir yabancı TD getiremeyiz bu lige kolay kolay, gelse Avrupa’da başarı garanti değil belki bir tık iyi olabilir(örneğin geçen sene bir yur daha geçmek gibi) Yabancı hocaların lig yarışında iş yapmadığı da aşikar. Oyun konusunda ve Avrupa başarısızlığı konusunda eleştirileri(ni) haklı bulsam da hoca ile yolların ayrılmasının uzun vadede bize zarar vereceğini düşünüyorum.
Beklenti Avrupa'da başarıdan, Avrupa'da gelenden geçenden 4-5 yemesek seviyesine geldi zaten başarı aramaya fırsat bile bırakmadı ki adamlar orası hikaye yani zaten. Oldukça dramatik ve üzücü işin bu tarafı.

Fener çok para harcayıp, başarılı olamıyor diye aklanamaz tüm olanlar, onları referans almak doğru değil çünkü doğru işleri yok ki sonuçta buraya ulaşıyorlar.

O haksızlık ise, 4 senedir takımda olduğu halde, hala takımın sağlıklı bir oyun yapısı yok ise ve üstüne istediği mevkilere 30 milyon 80 milyon verilip transfer yapılıyor ise iyi oyun izletilmeyen taraftarın hakkı ne olacak hadi Avrupa'da başarıyı geride bıraktığımız senaryoda bile hangisi daha büyük haksızlık? Gelen başarılı olur diye bir iddiam yok ama mourinho fbsine doğru evriliyoruz gelen kim olsa aratmayacak neredeyse maalesef. Hoca böyle Avrupa'da rezil atıp, ligde de ite kaka gitme işi tıkanacak bir yerde, haliyle bu kadar harcama ve beklentinin karşılığında buraya gelirsek zararlı da çıkacaksak gitmesi daha doğru olan olacak çünkü bizi daha yukarı taşıyamıyor demektir, belki daha aşağı ineriz ama doğru zaman ve isimle bundan yukarı çıkma ihtimali satın alacağız çünkü demek ki bu adamla çıkabileceğimiz maks seviye bu demek ki.

Kim ne yapsın yahu, g.tü b.klu yerel lig rekorunu?

Sanki ligin bir kalitesi, albenisi varmış gibi.. En iyi, en büyük, en köklü kulüpleri dediğin 3 tanesi, Avrupa nın vasat takımlarından 3 - 4 - 5 yiyor..

7 de 7 ymiş.. Peh peh peh!!!

Bu hep böyleydi yeni bir şey değil. Avrupada başarı 120 yıllık tarihimizde çok az gerçekleşti. Kupa olarak düşünürsek sadece bir kez gerçekleşti.

"Rekor" kelimesinden gina geldi... Gercekten negatif etki yaratiyor bende cunku amac haline gelmis hissi veriyor bir noktada.

Sunu net soyleyebilirim, ligin bu hale gelmesiyle cok dogru orantili bu rekor isi. O yuzden hic ama hic onemsemiyorum.
Niye Fb Bjk kıramıyor peki bu rekorları da Gs ve Okan kırıyor sadece

Mokan hocamız, önümüzdeki hafta kara kartalıma japon bayrağını açtıracak yani öyle anlıyorum.

Niye Fb Bjk kıramıyor peki bu rekorları da Gs ve Okan kırıyor sadece
Kirmak ne kazandiriyor tam olarak? Surkeli bir rekor gundemi var.

Bjk ve fener benim umrumda degil acikcasi.

Bizdeki problemler zaten lig odakli degil. Avrupa odakli. Oradaki sonuclarin getirdigi gerginlik mi artik, moralsizlik mi, tepki mi bilemem.

Bunlarin yaninda ligde 34/34 yap, degeri yok.alirsin bir kupa ve komedi odul parasi o kadar.

Bizdeki problemler zaten lig odakli degil. Avrupa odakli. Oradaki sonuclarin getirdigi gerginlik mi artik, moralsizlik mi, tepki mi bilemem.

Bunlarin yaninda ligde 34/34 yap, degeri yok.
Ne demek ne kazandırıyor,rekabette önemli unsurlar bunlar

Rekabet gormem icin rakip olarak saygi duyacagim seviyede bir takimla kapismiyoruz.

Unsur olsun, ona itirazim yok. Dillendirmenin alemi pek yok bana gore.
Bence böyle söylemlere gerek yok

Yarın bir sendeleriz,ah vah edip bugünleri anarız ulan en azından ligde şampiyon oluyorduk bee diyerekten.Yaşıyorken tadını keyfini çıkartmak lazım

Bence böyle söylemlere gerek yok

Yarın bir sendeleriz,ah vah edip bugünleri anarız ulan en azından ligde şampiyon oluyorduk bee diyerekten.Yaşıyorken tadını keyfini çıkartmak lazım
Gectigimiz surec ile dogru orantilinolarak benim bu sezon ozelindeki tek degerlendirecegim faktor Avrupa sureci. Baska bir seye bakamiyorum *bu sezon*
Skor olmayabilir, ama oyun ozelinde tabi.

Gectigimiz surec ile dogru orantilinolarak benim bu sezon ozelindeki tek degerlendirecegim faktor Avrupa sureci. Baska bir seye bakamiyorum *bu sezon*
Skor olmayabilir, ama oyun ozelinde tabi.
Avrupa'da başarısız olduğu net oğlu net ama üst üste 4. şampiyonluğuna koşan bir hocaya da fazla haksızlık yapıldığı kanaatindeyim

Avrupa'da başarısız olduğu net oğlu net ama üst üste 4. şampiyonluğuna koşan bir hocaya da fazla haksızlık yapıldığı kanaatindeyim
Tartistigimiz konu "rekor" kafasi,hocanin 3+ yillik sureci degil ama.

O dedigine katiliyorum, hala kredisi var bir noktada. Fakat sallantili bir duruma gidiyor oyun bazli sebeplerden.

Tartistigimiz konu "rekor" kafasi,hocanin 3+ yillik sureci degil ama.

O dedigine katiliyorum, hala kredisi var bir noktada. Fakat sallantili bir duruma gidiyor oyun bazli sebeplerden.
Hayatımızda görmediğimiz şahit olmadığımız rekorlara tanık olduk,lig algımızı değiştirdi Okan hoca.

Bundan önce de iki takımın yarıştığı,ligdeki diğer takımların çok aşağılarda kaldığı sezonlar dönemler gördük ama hiçbirinde böyle dominant istatistikler göremedim.Gayet de önemli kırdığı rekorlar da.

Hayatımızda görmediğimiz şahit olmadığımız rekorlara tanık olduk,lig algımızı değiştirdi Okan hoca.

Bundan önce de iki takımın yarıştığı,ligdeki diğer takımların çok aşağılarda kaldığı sezonlar dönemler gördük ama hiçbirinde böyle dominant istatistikler göremedim.Gayet de önemli kırdığı rekorlar da.
Bunlara itiraz etmiyorum, hocayi bu anlamda gömmüyorum ama anlasamiyoruz.sen buyuk surece bakiyorsun ben bu sezon ozelindeyim.

Benim sahsi dusuncemde *rekor* olayi olimpiyat vs haricinde genel anlamda onemsiz bir sey. Bunu diyeyim daha net anlasilsin dedigim.

Oyun/oyun anlayisi/sureklilik > rekorlar

Hoca ozelinde sadece sunu soyleyebilirim dun ozelinde. Benim icin:

"galibiyete sevinemedim" ile "rekora ve skora sevinemedim" demeci vermek arasinda fark var. Son duduk geldi - derdimiz liverpool.

İstatistik vs sonuc aldiginda konusulacak ve takdir edilecek seyler cunku.

Bunlarin yaninda ligde 34/34 yap, degeri yok.alirsin bir kupa ve komedi odul parasi o kadar.

Değeri yok mu ? İçinde bulunduğun durumun farkında değilsin. Başarıya alıştın, kanıksadın. 13. olduğumuz günler hiç uzak değil. Bütün çocuklar Galatasaraylı oluyor fb ve bjkyi istemiyorlar. Bunun etkisi on yıllar sonra çıkacak. Bütçe olarak bu ikisinin üç beş katı fazla olacağız.

puan kaybetmeyen bir biz bir bayern bir napoli kaldı sanırım

7/7 bir başarıdır ama okan hoca özellikle şu maçta şu dokunuşu yaptı ve maçı aldırdı diyebileceğimiz herhangi bir an var mı acaba

Değeri yok mu ? İçinde bulunduğun durumun farkında değilsin. Başarıya alıştın, kanıksadın. 13. olduğumuz günler hiç uzak değil. Bütün çocuklar Galatasaraylı oluyor fb ve bjkyi istemiyorlar. Bunun etkisi on yıllar sonra çıkacak. Bütçe olarak bu ikisinin üç beş katı fazla olacağız.
Degersiz demedim, sezonu sonuclandirmadan bir anlami yok su an dillendirmenin .bu tur detaylari konusmamiz anlamsiz.

Basariya alismadim ama seviye olrak citayi yukari koyduk, ligin kalani daha geriledi. Sezonu kazan, sonra bunlarla ovun.

Rekor konusacaksak 102 puanlik sezonu hatirlariz mesela.

Yanlis zamanda gundeme tasiniyor

160 milyon harcadık. Bir zahmet kıralım. Artık Rumen ligi bile bizden daha kaliteli.

Futbolcular ve balimiz sag olsun ligde rekor birakmiyoruz ama rekor kirdimiz lig de lig olsa

Geri
Üst Alt