Galatasaray'dan Resmi Modeste Açıklaması!

Maalesef istifa edin ulan capsiz ise yaramaz anguslar.

Ulan illa adamın şimdi oynaması şart mı ? koskoca 3 ay boyunca 1 tane forvet almayı beceremediğin gibi elindeki forveti de sattın ve o durumda bile yerini dolduramadın

Sanki Ocak transfer döneminde her şey hallolacak 1 ay içinde forvet-stoper filan alacak bizim yönetim değil mi ? al işte adamı Ocak ayında forvetimiz hazır olur en azından ...

Bence kulupten boyle aciklamalar gelmesi olumlu. Zaten profesyonelligi birakali cok oldu. En azindan bilgilendirmis oluyorlar.

Allahtan kusura bakmayın falan yazmamışlar :)

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vallahi dedigim gibi kis icin ön protokol imzalayin. Bundan daha iyisini bulamayiz.

Rezillik ya.

Beceriksiz herifler transfer yap(a)madi diye taraftarlar transfer dönemi kapanmasina ragmen hala degisik degisik ümitlere kapiliyor acaba transfer olabilir mi diye. Caresizlik insani cok zorluyor be.

Allah kahretmesin sizin gibi yöneticileri, hersey güllük gülistanlik olacakken yine kendimizi kaosun icinde bulduk sacmasapan yönetimsel hatalar yüzünden.

Arkadaşlar o gece KAP bildirimi gelecek demiştim. Herkesten özür diliyorum bu kadar beceriksiz bir yönetim görmedim. Kendilerini bile yalanlayacak şekilde iş beceriyorlar. O gece 2. kap'ı Ömer için geleceği şeklinde bilgi almıştım. Ama onu bile son gün biterken bildirebildiler.

O zaman bizde taraftar olarak su aciklamayi yapiyoruz:

“Bu beceriksiz ve capsiz yonetimin bu aşamada maalesef sezonu tamamlayacak olmasi mümkün görülmemektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnan edin, vallaha billaha,Kur'an çarpsın mümkün değil tarzda bir açıklama bekliyordum ben.

Rezillik ya.

Beceriksiz herifler transfer yap(a)madi diye taraftarlar transfer dönemi kapanmasina ragmen hala degisik degisik ümitlere kapiliyor acaba transfer olabilir mi diye. Caresizlik insani cok zorluyor be.

Allah kahretmesin sizin gibi yöneticileri, hersey güllük gülistanlik olacakken yine kendimizi kaosun icinde bulduk sacmasapan yönetimsel hatalar yüzünden.
Zaten aslinda hersey gulluk gulistanlik iken herkes yoneticilik yapabilir,mesela bizim burada bazi arkadaslarca tapilan bazi eski yoneticilerimizi de ortam bozulunca gorduk. Simdikiler de bence kriz.yonetimi konusunda becerikli degiller,fenerin de yaşadığı problem ayni tabi onlar beter.olsun da bize de kriz yonetimlerinden cikmis profesyoneller lazim

Geri
Üst Alt