GSC Haber Galatasaray'dan Sakatlıklar Hakkında Açıklama!

Milli ara dan sonra dönerler takima

Lemina’nin bu tarz sakatliklari oluyor cünkü adami ekonomik kullanacak ortam bir türlü saglanamiyor rotasyona sokamiyoruz

Osimhen ise mac basi attigi sprintlerin haddi hesabi yok,adamin oyun tarzi bu

Umarim bu süreci iyi atlatiriz,milli araya kadar lider tamamlarsak cok iyi olacak

Milli ara imdadımıza yetişti ancak sporting ve hamsi maçları var osimhensiz o maçlar büyük sıkıntı

Yani ne diye şaşırıyor ve vah vah ediyoruzki zaten bu iki topçumuzda sık sık sakatlanması ile meşhur senede 20-25 maç arası oynayan arkadaşlar. Burda asıl sıkıntı bunu bile bile yerlerine düzgün alternatif oyuncu bulamayan yöneticilerdir. Burda aylardır bas bas bağırıyoruz madem oyun stilimiz bu adama ve bağlı ona yakın bir forvet ve yine takım savunmasının sigortası Lemina ise onun yokluğunu aratmayacak bir 6 numara. Yeminle bas bas bağırdık, en aptalı bile senin şu yaşayacağın durumun farkındaydı ama farkında olmayan bir teknik ekip ve yönetici grubuna sahibiz. Hele Abdulkerimi söylemiyorum bile

Bu takimin hocasi yokmu

osimhensiz bir oyun insa edemiyormu

rage GIF

Yeni uyandım..
İleri orta düzeyde strain ( kanama ve zorlanma ) eğer mr raporu direk böyle diyorsa çok belirsiz bir rapor sunulmuş demektir

Bunun halka yapılan bir sözel açıklama olduğunu varsayıyorum

Dünyada spor yaralanmalarında “ British Athletics Muscle Injury Classification (BAMIC) “ kullanılmaktadır. Bu sınıflandırma 0-4 arasında detaylı bir skala sunar ve sporcunun sahalara ne zaman döneceğine dair daha net bir tablo ortaya koyar.

Açıklama ile grade 2-3 strain ifade ediliyorsa ve eğer bu tendon hasarı da içeriyorsa oyuncularımızın sahaya geri dönmesi bir ayı bulabilir anlamına gelir ki hem orta saha hem de forvete ilk 11 transferi yapılmamış olması koca transfer döneminde taraftarın o kadar uyarısına rağmen nasıl bir gaflete düşüldüğünün acı bir göstergesi oldu.

Oyuncularımıza acil şifalar dilerim.

Yeni uyandım..
İleri orta düzeyde strain ( kanama ve zorlanma ) eğer mr raporu direk böyle diyorsa çok belirsiz bir rapor sunulmuş demektir

Bunun halka yapılan bir sözel açıklama olduğunu varsayıyorum

Dünyada spor yaralanmalarında “ British Athletics Muscle Injury Classification (BAMIC) “ kullanılmaktadır. Bu sınıflandırma 0-4 arasında detaylı bir skala sunar ve sporcunun sahalara ne zaman döneceğine dair daha net bir tablo ortaya koyar.

Açıklama ile grade 2-3 strain ifade ediliyorsa ve eğer bu tendon hasarı da içeriyorsa oyuncularımızın sahaya geri dönmesi bir ayı bulabilir anlamına gelir ki hem orta saha hem de forvete ilk 11 transferi yapılmamış olması koca transfer döneminde taraftarın o kadar uyarısına rağmen nasıl bir gaflete düşüldüğünün acı bir göstergesi oldu.

Oyuncularımıza acil şifalar dilerim.
Teşekkür ederiz üstat.
Milli ara şans oldu o zaman bizim için yapacak birşey yok

Geri
Üst Alt