Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi Paylaşımı

Transfer dönemi kapanalı 2 ay olacak neredeyse.Olmadı alamadık,şu noktada ben eminim en çok başkan istemiştir almayı.Olmadı ama.Olmuş bitmiş bir olayın üstünden 2 ay geçtikten sonra hala yönetime forvet yok diye serzenişlerde bulunmanın ne faydası var?Hoca da bunu diyor,artık transfer dönemi kapandı önümüze bakmalıyız diye.
Bir faydası yok ama şu an sakatlıklar var, üstüne takım günden güne daha da kötü sinyaller veriyor. Bu gelişmelerin bu durumu bir serzeniş olarak dile getirilmesi sizi neden bu kadar şaşırtıyor yahu? Biz de biliyoruz değişmeyeceğini ama işte kötü olaylar olunca kızgınlık ile dile getiriyoruz.

Ama 2 ay geride kaldi bu mevzu , bu takilinip duzeltilebilecek konulardan biri degil

Demek istedigim olmadi ama kapanmasi lazim artik cunku ne yaparsak yapalim geriye donup degistirilemeyecek

Bu arada yukarida yazilan dogru , uefa "aman bu sene iyi para kazanacaklar..." diye dusunmeyecek

Fakat anlasmanin yeniden degerlendirilmesinde de veya degerlendirilmeseydi de degerlendirilmemesinde sezon basi yapilan ya da yapilmayan transferlerin bir etkisi yok

Cunku yeniden degerlendirilmeye alinan hadise gecmiste kapanan mali doneme ait

Bu mantıkla ne yuvalar yıkılıyor bilmem farkında mısınız!

"Kazanamadığın para asla senin değildir!!!"

Ayrıca bugün UEFA'nın sözünü dinliyor olmamıza rağmen şu an yine denetlemeye girdik. UEFA'nın da "bunlar ocak ayında gruptan çıkarlar; bilmem kaç milyon da oradan gelecek" diyeceğini hiç sanmıyorum.
Yahu kim para harcayın diyor Mahir?
Kiralık veya bonservis olmadan diye bir çok kez dile getirdik ve bunun için üç ay zaman vardı. Üstelik Gomis den bağımsız hocanın açıklaması var iki tane forvet istedim diye. Yani Gomis gitmemiş olsa bile bu yol ile en azından bir tane forvet transferi yapılabilirdi.

Tekrar gözden geçirme olayında bile yönetimin doğruları söylemediği durumu var, çünkü UEFA sözleşmeyi imzalarken madde koymuş üst kurulun onayı gerekiyor diye. Yani öve öve bitiremediğiniz yönetimin artık kurtulduk lafı bile doğru değilmiş.

Ve tekrar ediyorum, bu anlaşma geçerli kalsa bile bizim yerine getirmemiz gereken bir kriter daha var o da zarar kriteri. Gruptan çıkarsak, ki çıkmayacağız demiyorum sadece zora soktular diyorum, yirmi milyon euro kazanmış olacağız. Bunu başka nereden kazanabiliriz soruyorum sana ve herşeyi çok iyi bildiğini, bunun üzerinden aşağılamaya çalışan Sinan beye.

Bir faydası yok ama şu an sakatlıklar var, üstüne takım günden güne daha da kötü sinyaller veriyor. Bu gelişmelerin bu durumu bir serzeniş olarak dile getirilmesi sizi neden bu kadar şaşırtıyor yahu? Biz de biliyoruz değişmeyeceğini ama işte kötü olaylar olunca kızgınlık ile dile getiriyoruz.

Şöyle şaşırtıyor,sanki hatalar üstüne hatalar yapan bir yönetim var izlenimi yaratıyor.Adamların en büyük falsosu bu oldu şimdiye kadar.

Transfer dönemi kapanalı 2 ay olacak neredeyse.Olmadı alamadık,şu noktada ben eminim en çok başkan istemiştir almayı.Olmadı ama.Olmuş bitmiş bir olayın üstünden 2 ay geçtikten sonra hala yönetime forvet yok diye serzenişlerde bulunmanın ne faydası var?Hoca da bunu diyor,artık transfer dönemi kapandı önümüze bakmalıyız diye.

kime serzenişte bulunacan başka işini yapamayan adamlara başvuracaksın bi çok konuda hakları veriliyor forvet transferi yapmamak gibi ölümcül bi hata yapılıyor yönetime mızmızlanmıyacanda kime mızmızlanacan. acayipsin ya iyi ozaman hiç bişeye ses çıkarmasın kimse nasılsa transfer dönemi kapandı diye.
arkdaş su olayı nasıl kabullenebiliyorsunuz anlamak güç.

Dursun Özbek başkan olsaydı o Modeste'yi alır getirirdi ve sonra dünyanın kaç bucak olduğunu görürdük. Kıyaslamayı bu şekilde yapın rica ederim.
dursun özbek'i nefes alan herhangi bi şeyle kıyas etmeyi telkin etmemenizi rica ederim.
ii frmlr

Şöyle şaşırtıyor,sanki hatalar üstüne hatalar yapan bir yönetim var izlenimi yaratıyor.Adamların en büyük falsosu bu oldu şimdiye kadar.
Yoo sadece bu değil FFP anlaşması ile ilgili de bir sıkıntı var. Kurtulduk artık endişe etmemiz gerekmiyor diye açıklama yapıldı ama ortada dolanan iddia tekrar gözden geçirme kararı alan üst kurulun onayı olmadan yapılan anlaşmanın kesin olarak geçerli olmadığı. Bunun madde olarak sözleşmeye eklendiği.

Yoo sadece bu değil FFP anlaşması ile ilgili de bir sıkıntı var. Kurtulduk artık endişe etmemiz gerekmiyor diye açıklama yapıldı ama ortada dolanan ise, tekrar gözden geçirme kararı alan üst kurulun onayı olmadan yapılan anlaşmanın kesin olarak geçerli değil.

Yönetimin yapabileceği pek de bir şey yok,ki ellerinden gelenin fazlasını bile yaptılar diyebiliriz.O daha başka bir iş sen de biliyorsun bunu.

@Osman SEDEN sesten fazlası çıkıyor zaten,neler neler dendi burada o ilk 10 gün falan.Ama 2 ay oldu artık.Her puan kaybından,kötü futboldan sonra iş oraya gelip yangın yerine mi dönecek burası?Forvet mevkii olmasa bile bu tarz dönemler oldu.Geçen sene en yakın örnek,son gün alternatifi alınmaksızın Ndiaye satılmak zorunda kalınmadı mı?Şu anki durum birebir aynısı olmayabilir o ayrı konu.

@Sarper Yıldırım

Efendi , eski basliklari karistir , UG onderliginde hepiniz "ben bu uefa isi bitmedi.." dedigimde tepeme cullandiniz , yonetimden iyi mi bileceksin dediniz

Hadi yapmadik deyin . GS aleyhinde konusuyormusum sozum ona .. bilgime saygisizlik edildi , yemedigim laf kalmadi

Simdi de ayni laflari yonetim yemekte..

Kimse laf yemese de girip uefa nin dokumanlari okunsa , kisiler uzerinden degil , bilgi uzerinden tartisma platformumuz olusurdu coktan , boyle de sasirmazdiniz gelismelere

Yönetimin yapabileceği pek de bir şey yok,ki ellerinden gelenin fazlasını bile yaptılar diyebiliriz.O daha başka bir iş sen de biliyorsun bunu.

@Osman SEDEN sesten fazlası çıkıyor zaten,neler neler dendi burada o ilk 10 gün falan.Ama 2 ay oldu artık.Her puan kaybından,kötü futboldan sonra iş oraya gelip yangın yerine mi dönecek burası?Forvet mevkii olmasa bile bu tarz dönemler oldu.Geçen sene en yakın örnek,son gün alternatifi alınmaksızın Ndiaye satılmak zorunda kalınmadı mı?Şu anki durum birebir aynısı olmayabilir o ayrı konu.
Ben ellerinden geleni yapmıyorlar demiyorum, o zaman yaptıkları açıklama böyle bir madde gerçekten var ise yanıltıcı diyorum ve bu da bir falsodur, güven kaybıdır.

Evet, kötü sonuçlardan sonra mevzu bu noktaya gelir bu gayet doğal Sarper. Çünkü savunulan fikir nedir, bu elzem transferler yapılsa idi takım daha iyi durumda olabilirdi. Taraftarız abi biz yahu, kötü skor sonrası üzülüyoruz ve insanın doğasında olan bir şey yapıyoruz, bu üzüntümüzü dışa atabileceğimiz bir kanal arıyoruz. Bu kanal da sebebi olarak gördüğümüz şeyler. Buna neden şaşırıyor sunuz asıl ben ona şaşırıyorum.

Abi altı üstü bunun için olan bir forumda serzenişte bulunuyoruz. Hani sanki stadyuma gitmiyoruz, maçları artık izlemiyoruz, takımı desteklemiyoruz, kulüp binasını içinde yönetim ile birlikte defalarca yakmaya teşebbüs etmişiz gibi konuşuyor sunuz.

@Sarper Yıldırım

Efendi , eski basliklari karistir , UG onderliginde hepiniz "ben bu uefa isi bitmedi.." dedigimde tepeme cullandiniz , yonetimden iyi mi bileceksin dediniz

Hadi yapmadik deyin . GS aleyhinde konusuyormusum sozum ona .. bilgime saygisizlik edildi , yemedigim laf kalmadi

Kimse laf yemese de girip uefa nin dokumanlari okunsa , kisiler uzerinden degil , bilgi uzerinden tartisma platformumuz olusurdu coktan , boyle de sasirmazdiniz gelismelere
Ben denk gelmedim ama eğer uefa olayının kapanmadığı söylediysen kutlarım.
O arkadaşlar da özür dilemeliler.

@Sarper Yıldırım

Ben çullandım mı bilmiyorum,forumda bile yoktum muhtemelen o dönemde.

ndiaye mevzusunda donk diye bir zar atıldı ve tuttu geldi. resmen şansa veya terim faktörüyle vs bir iş yapıldı ama nasıl bir hata yapıldığı da görüldü. ha gün ndiayenin satılmasını falan gerektiriyordu fakat o dönemde yerine adam bulmadan satılmasının nasıl hata olduğunu hepimiz anladık. aslında güzel örnek verdin tam istediğim gibi sen geçmişte böyle bi tecrübe yaşamıssın başından böyle olay geçmiş hocanın çöpten donku çıkarıp oynatması gibi bi olayı yine beklemek ne kadar doğru? neden böyle bi durumu tekrar yaşayasın geçen sene bu ndiaye olayı yüzünden şampiyonluk gidebilirdi üstelik cl desin bu yıl 1.forvetin nefes alırken sakatlanabilen eren. yani ne bileyim şu olayın nasılsa üstünden 2 ay geçti transfer dönemi kapandı diyerek geçirilmesi çok tuhaf.
buradaki kronik yangıncıları da pek dikkate alma kiminin amacı ve acısı çok farklı bunu görebilecek bilebilecek kadar uzun zamandır forumdasın.

Bize ne yahu sana yüklenildi ise. Senin ile alakam olmadığı halde konuda sırf ben yazdım diye aklınca laf sokup aşağılamaya çalıştın ama yine sütten çıkmış ak kaşık havalarındasın.

Taraftarız biz birader, bunu bir türlü kafan almıyor. Bugün aynı olay olsa herkes yine başkanın ve kulübün rutin açıklamasına güvenir, senin değil çünkü biz taraftar olarak mantıklı olmasa bile kulübümüz adına kötü şeyler duymak istemiyoruz. Ayrıca o konuda kimse o adını andığın Uğursuzun tarafını tutmadı, onun lafına forumda itibar eden kimse yoktu. Sen kendin bu konularda iddia ettiğin gibi sakin kalmadığın için adamla battle yaptın.

Ndiaye mevzusundan sampiyonluk gidebilirdi , faraziye ama neyse gidebilirdi diyelim

Peki oradan gelmeyecek olan parayla borcsuzluk kagitlari ve banka dekontlari alinamasaydi acaba su an bu schalke maci basligi acilabilir miydi

Uefa ya karsi savunmamizda elimizin tek guclu oldugu nokta sporculara olan borcsuzlugumuzdu

Bir tek o eksigimizi duzeltebildik . O da ndiaye satisi ile sevgili osman

Ugun un yalamalari basladi kalkismaya anlasilan ..

Buldurtmayin bana "sana mi yonetime mi inanacagiz birader" diyenlerin mesajlarini simdi

Kim hakli ciktiysa saygi duyacak ozur dileyeceksiniz . Cunku daha olaylar muamma iken laf sokmayi biliyorsunuz pesinen . Karsinizdaki hakli cikinca da ozur dilemeyi , en azindan susup oturmayi bileceksiniz

Sen ne boş herifsin yahu. Uğuru yalayanlardan birisin, hem de öyle böyle değil, ama aklınca yine kendini vurduğun silah ile beni vurmaya çalışıyorsun.

Şimdi yine ağlarsın ee ama bana satașıp duruyorlar diye, halbuki bir çok kez olduğu gibi yine başlatan sensin. Ulan Uğur ile en çok mücadele eden belki de benimdir bu forumda, boş beleş herif.

Ben de onu diyorum, sana değil yönetime güvendik, bugün aynısı olsa yine aynı davranırız. Ne susuyorum, ne de özür diliyorum. Sen bugüne kadar bir çok üyeye yanlış davranışlar sergiledin, bir kere bile özür dilediğini görmedim.

Son düzenleme:
O dönem Sinan Bilgin'in yazıları her ne kadar canımı sıkmış, sinirlendirmişse de şimdi ona hakkını teslim ediyorum. Tebrik ederim.

Orada yazdıkları değil (onu gördük), üslubu yanlıştı sadece. Tepkiyi o yüzden çekmişti.

kadim dostum sinan dikkatli bakarsan gün o satışı gerektiriyordu dedim zaten. yerine adam almadan bulmadan donk riskine girmek de bugün inönü de kadıköyde schalke maçı izleme imkanı sunabilirdi sizlere ve zararıda en az anlattığın kadar olabilirdi

Geri
Üst Alt