Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi Paylaşımı

Su diagne bize hakkaten olurdu . Ama modeste isi olsa harikaydi

Adam resmen fransanin 1 inci forveti olacak nitelikte

Giroud ile kiyaslamam , la cazette ile griezmann ile de kafa kafaya , bir tik asagidadir

Keske gelseydi / gelse su adam ...

Bir forvet bir stopere şu gruptan çıkmıştık, bu gruptan çıkamazsak ne Cengiz tanırım ne Albayrak.

Paylaşım çok heyecanlandırici, zaten Fatih hoca olmasa Cengiz Albayrak futbolu da batırırdı ya neyse.
Anlayamadığın konu bir forvet bir stoper transferini değil gruptan çıkmak önümüzdeki belki üç sene gruba bile girememek ihtimalinin olduğuydu... taraftar ister ama yönetim önündeki malı kıstas ve hesaplamalara göre hareket etmekle iyi yapmıştır...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zaten bir yonetimi is bilmezlikle suclamak yerine , "isterdim ama olmadiysa vardir bir sebebi.." diyebilmektir esas olan

Sunu hic anlamam , terim belhandayi neden oynatti , yonetim forvete neden transfer yapmadi

Hangi insan ya da yonetim , eger isin icinde kasit unsuru yoksa , kendi aleyhine seyler yapmayi ister ?

Zaten kimse bilerek bir sey yaptilar demiyor.
Bazi konularda bilerek dogrulari söylemedikleri asikar, orasi ayri.
Hata yaptiklari icin, cogu zaman kötü sonuclarin getirdigi kizginlik ile ve su an oldugu gibi kadro kurma sorunu olusunun etkisi ile elestiriyor.

Senin olmayan parayi harcayamazsin olayini da dogru bulmuyorum.
Bugün is yapan bir sirket yatirim yapmadan gelir elde edemeyecegini bilir.
Önemli olan dogru yatirimlari yapmak, kizilan nokta da iste tam olarak bu.
Bol zaman oldugu halde bu dogrularin yapilamamis olmasi, üstelik türlü türlü iddiali aciklamalar da cabasi.

Allah korusun bir aksilik oldu ve ne gruptan cikabildik, ne de sampiyon olabildik diyelim.
Bu bizim icin milyon eurolari kaybetme anlamina geliyor.
Kriterlerden biri ise gelir gider dengesi.
Bu belki de en yüksek gelir kaynagi olan kaynak elimizden ucup gider ise bu dengeyi nasil tutturacagiz bunu düsünüyor musunuz peki hic?

Bunun icin iste yönetimin görevi dogru yatirimlari yapmaktir.
Gerekirse hayir istediginiz kadar zirlayin ama Emre Akbaba falan yok, dört milyon euro bu para bize baska bölgeler icin lazim diyeceksin. Oraya övülmek icin gelmediler, Galatasarayi yönetmek icin geldiler.

Son düzenleme:
Anlayamadığın konu bir forvet bir stoper transferini değil gruptan çıkmak önümüzdeki belki üç sene gruba bile girememek ihtimalinin olduğuydu... taraftar ister ama yönetim önündeki malı kıstas ve hesaplamalara göre hareket etmekle iyi yapmıştır...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Akbaba'ya 4 milyon bonservis 1.75 milyon Euro maaş vermek yerine o paranın yarısıyla bir forvet bir stoper transfer etmek daha mantıklı olmaz mıydı?

Her yönetim iyi bir şey yapmak ister ama beceriksiz olunca sonuç bu

Zaten bir yonetimi is bilmezlikle suclamak yerine , "isterdim ama olmadiysa vardir bir sebebi.." diyebilmektir esas olan

Sunu hic anlamam , terim belhandayi neden oynatti , yonetim forvete neden transfer yapmadi

Hangi insan ya da yonetim , eger isin icinde kasit unsuru yoksa , kendi aleyhine seyler yapmayi ister ?
Dursun için de o zaman vardır bir bildiği diyelim işin içinden çıkalım.

Bir deli kuyuya tas atmis hepiniz arkasindan atlamissiniz.

Ben ozur , takdir uzerinden bir sey soylemedim , duymak istemedikleriniz de konusuldugunda hakaret ve saldiriya gecmeyin yeter

Size bir olay anlatayim , benim ua forumundan ozcan isimli bir agabeyimiz tarafindan atilmamdan hemen once ayni bu konu fb nin sike mevzusu uzerinden donmustu , o donemde herkesin beklentisi farkliydi ve ben manifesto yazmistim , dedim ki

- fb kume dusmeyecek , ekstra hic bir ceza almayacak , astana mastana bosuna beklemeyin

- fb liler de heveslenmesin , hic bir sekilde avrupa cezalari kisalmayacak , kalkmayacak ya da bir iade itibar olmayacak

- tahkim kararlari esastir , yurt icinde de fb kulubune artik tff ce ceza verilemez

- aziz tekrar hapse girmeyecek (yargitay sureci henuz baslamamisti , mahkeme tarafindan tekrar hapse gonderilmeyecek demistim)

Bunlardan dolayi bir saldiri basladi ki .. buradakinin 10 katidir

Nerede bilgiye , deneyime saygi , nerede sonuc soylendigi gibi olunca en azindan sessizlik

Hayir , orada da basladilar ,gizli fb li bilmem ne

Burada talisca talisca dedim , peki bjk liler arkasindan aglamadi mi , burada tonla insan git baskan al sunu demedi mi , herkes diego belhanda su bu konusulurken talisca nin katkisini soylemedi mi

Ne oldu , bjk sempatizani olduk , tonla satislari oldu gipta ettim keske biz de yapabilsek dedim , uzerime gelindi .. sonra "millet elindeki copleri 5 e 10 a arabistana iteliyor" diye adamlar ovuldu , benim onceden dedigimle ayni sey dendi , bana saldiranlar tarafindan

Basaksehir , adamlarin ilk gunden beri sadece neyini ovduk , yapilanmalari sirket seklinde ve hesap vermek zorunda olan bir sistemle yonetiliyorlar dedik , arda yoktu henuz o zaman ve sifira yakin hatayla ucret ve transfer politikasi yuruttuler , bonservis kiyaslamasi yapmistim dursunun harcadigi 10 milyonlarca euro sonrasinda 2017 agustosunda

Sonuc ne oldu , arada 70 milyon euro harcama farki ama 3 puanla sampiyonluk , yani adamlar 20 de birimiz kadar harcayip 3 puan geride kaldilar

Bunlari diyince de basaksehirli olduk

Turke turk propagandasi yapmak deyimi vardir , biz de Gs liye Gs propagandasi mi yapalim ? Yoksa aci da tatli da olsa gercekleri mi yazalim , bir karar verelim once buna

Ne diyon oğlum sen? “Olduk, dedik, ettik” vs vs... Sürekli çoğul konuşmalar.

Siz kim kimsiniz ya? Teşkilat mısınız tükürdüğümün yerinde ha? Değişik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

UG de bu ben demistim, bilmistim yüzünden kafayi siyirmisti.

Haftalardir ayni sahislar sacma sapan tartismalar ile konularin icine ediyor

Forum yönetimi olaya el atarsa sevinirim,özelden halletsinler dertlerini burasi kendilerine ait özel bir konu degil

Bu konuda sikayetci olan baska üyeler de var

iyidir reis seni sormalı.
maçtan dolayı heyecanım had safhada sanırım
Sörf yaparken sana layık bi avatar alternatifine rastladım Vallah ki vallah. Üfff...
Avatar ın iidir, ama değişiklik düşünürsen menşın sal. Göz bebeklerin büyüyerek karşılayacağına eminim galibamsa...;D
:asd:
Nerde kaldı yaw şu like anahtarlı spoiler projesi...:mad::asd:

Haftalardir ayni sahislar sacma sapan tartismalar ile konularin icine ediyor

Forum yönetimi olaya el atarsa sevinirim,özelden halletsinler dertlerini burasi kendilerine ait özel bir konu degil

Bu konuda sikayetci olan baska üyeler de var

Burası forum hakaret, küfür vs olmadığı sürece tartışma olur, olması gerekiyor hatta.

Sidik yarışı ve olmuş bitmiş mevzuların tantanasıyla geçiyor ömür.

Sörf yaparken sana layık bi avatar alternatifine rastladım Vallah ki vallah. Üfff...
Avatar ın iidir, ama değişiklik düşünürsen menşın sal. Göz bebeklerin büyüyerek karşılayacağına eminim galibamsa...;D
:asd:
Nerde kaldı yaw şu like anahtarlı spoiler projesi...:mad::asd:
değiştireceğimden değilde at bakalım reis cidden merak ettim. eminim benim gibi yüzlerce değerli gsc üyeside nefeslerini tutmuş merakla bekliyorlardır

tartismalari sonlandiralim

Burası forum hakaret, küfür vs olmadığı sürece tartışma olur, olması gerekiyor hatta.
Ona bosuna laf anlatmaya calisma.
Milletin anasina dil uzatan, bunu muhatap dahi alinmadigi ama konustugu bir an yüzüne vurunca inkar ederken devam edersen aynisini yasayacaksin diye yaptigini itiraf eden, devamli millete laf sokan ama böyle sütten cikmis ak kasik gibi davranan, millete attigi iftirayi cürütünce sus pus olan, derdinizi özelden halledin dedigi halde bana muhatap almadigim halde satastigi dönemler özelden derdini anlamaya calistigimda cevap vermeyen biri sonucta.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu basligi Galatasaray'dan sampiyonlar ligi paylasimi

Yapilan tartisma'nin bu konu ile alakasi yok,herkes biliyor sidik yarisi oldugunu

Sosyal medya ekibi cok güzel bir paylasim yapmis,tebrik mesajlari okuyacagimiza sidik yarisi okuyoruz

Konu basligi Galatasaray'dan sampiyonlar ligi paylasimi

Yapilan tartisma'nin bu konu ile alakasi yok,herkes biliyor sidik yarisi oldugunu

Sosyal medya ekibi cok güzel bir paylasim yapmis,tebrik mesajlari okuyacagimiza sidik yarisi okuyoruz

Neresi farklı Gs maçı var takımdaki eksiklerden bahsediliyor nedenleri tartışılıyor.

Sidik yarışı falan ne demek çocuk musun sen?

Adam gibi cevap verdik diye kendini bir şey sanma.

Geri
Üst Alt