Galatasaray'dan Sürpriz 21 Yaş Altı Orta Saha Hamlesi: Zakharyan

Kazan dairesi duyum verdiyse iş bitmiştir bence. Kolay kolay duyum vermez adamlar

Uyuz oluyorum Boyle takimlara. Lan 15 milyon pesin olsa sizin sidikliyi mi isteriz? Veremeyecegimizi biliyorsunuz işte. Ya kapiyi ilk andan kapatin ya da ne diyorsak kabul edin.

05f913e51aa1d85010c2858ccb2d8c1a-20042021161893741710d7f3d1.jpg

şöyle bir durumumuz var sanırım.

Çok iyi transfer olur, bi iki sezon zor tutarız elimizde

15m nedir ya, Zaniolo ile nasil ayni para olabiliyor bu adam? Dinamolular buldular bir alici, ne soguslesek kardir diyorlar heralde.

ANÇ Tier 1 olmamalı önce bunu diyeyim.

Adamların €15m konusunda ısrarcı olmaları aslında çok normal çünkü siyasi durumlar olmasa bu parayı verecek pek çok kulüp çıkacaktı hatta bu şartlara rağmen almak için baya zorladı Chelsea. Topçu da yetiştiği camiaya götlük yapmak istemiyor.

O yüzden bir şekilde ellerine eninde sonunda €15m'nin geçeceği bir teklif yapmak gerekir bitirmek için. Ben o yüzden €6m garanti, €2m kolay bonuslar, €2m zor bonuslar ve kardan 20-25 bandında bir payın minimum gerekli olacağını yazmıştım zamanında. Fakat bir de nakit ödeme bekliyorlarsa bu iş olmaz.

Siyasi durum yazın devam ederse bence devam edecek gibi duruyor Dinamo biraz daha gevşemiş olur. Yine de oyuncu kulübün elini asla zorlamıyor o açıdan şanslılar.

Olacak gibi hissediyorum, kendisi ve Zaniolo'dan güzel ekmek yiyeceğiz, tabi Arenada 55 bin kişinin önünde CL maçında atmosferi görüp hala gitmek isterlerse :)

Geri
Üst Alt