Galatasaray'dan Sürpriz Transfer: Ouseynou Ceesay!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
galatasaraydan_surpriz_transfer_1521138170_2699.jpg

Galatasaray'ın İsveç'in IFK Tumba takımında forma giyen 20 yaşındaki futbolcu Ouseynou Ceesay'i denemeye aldığı belirtildi.

Galatasaray'ın sürpriz bir transfer yaptığı ortaya çıktı. İsveç'in IFK Tumba takımında forma giyen 20 yaşındaki ''Ozzy'' lakaplı Ouseynou Ceesay, Galatasaray U21 takımı ile denemelere çıktı.

''UMARIM A TAKIMA YÜKSELİRİM''

İsveç basınına konuşan Ceesay, ''Bir hafta boyunca Türkiye'deydim ve Galatasaray U21 takımı ile antrenmanlara katıldım. Benden memnun kaldılar ve yakında tekrardan orada olacağım. Ardından umarım A takımına yükselirim. Galatasaray çılgın bir takım. 20 kez şampiyon olmuş bir takım ve Şampiyonlar Ligi'ne katılan bir kulüp'' sözlerini kullandı.

''SANKİ BİR FİLMDEYİM GİBİ!''

Galatasaray'a transfer olma sürecini anlatan genç futbolcu, ''Sanki bir filmdeyim gibi! Bu benim hayatımın şansı. Menajerim, bu şansı yakalamamda yardımcı oldu'' diye konuştu.

''BELKİ GALATASARAY KİRALAR''

Genç futbolcunun Türk menajeri Necmettin Çelikhan ise ''Ozzy çok teknik bir oyuncu. Oyunu değiştirebilecek bir kaliteye sahip. Belki Galatasaray, gelişmesi için başka bir kulübe de gönderebilir'' dedi.

Haber 7

İlklerin ve enlerin takımı ibareli Gala logon güzel olmuş Vasfi.

3-4 sene sonra chelsea de görürüz Florya’dan gönderilmişti deriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herifin formasinda OC yaziyor

teamphoto15447.jpg

:asd22::asd22::asd22:

Son düzenleme:
XbyjoBa.png

7 mac 1 gol 3 assist, mevki orta saha

ismi bi acayip videosunu da bulamadım

Hayirli olsun Ceesay!

Geri
Üst Alt