GSC Haber Galatasaray'dan Torreira Açıklaması

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000139036.webp

Galatasaray'dan Torreira açıklaması: "Kocaelispor maçında yorgunluğu nedeniyle oyundan çıkmak isteyen futbolcumuz Lucas Torreira’nın herhangi bir sakatlığı bulunmamaktadır, 4 günlük iznin ardından çalışmalarını takımla birlikte sürdürecektir"

Tüm sezonu Lemina ve Torreirayi böyle zorlamamaliyiz. Devre arasi net bir genc 6/8 No sart bence. Sara giderse üstüne adam gibi 8 no alsinlar ve OS genisligi yazina kadar baya iyi olur.
Davidson ve Abdulkerim de bu yıl hemen hemen her maçta forma giydi.

🙏 🙏 🙏 dünkü 3 puan kaybından çok atom karıncaya üzülmüştüm inşallah bir şeyi yoktur diye.

Bildiğin Rus ruleti oynuyoruz bu orta saha ile.

Özellikle Torreira sakatlandı mı geçmiş olsun diyebileceğimiz bir sezon yaşarız. Buna rağmen şu adamı neredeyse her maç 90 dakika oynatıyoruz deli gibi pres yaptırarak.

Tüm sezonu Lemina ve Torreirayi böyle zorlamamaliyiz. Devre arasi net bir genc 6/8 No sart bence. Sara giderse üstüne adam gibi 8 no alsinlar ve OS genisligi yazina kadar baya iyi olur.

Kenarda oturan futboldan bir haber olan adama bu taraftar sezon başı bu takım yetersiz Torreiraya yazık, yedek alın dinlenmeli arada dedi dinlemedi. Bu takım Okan'a rağmen iyi şampiyon oluyor

Adam orta sahada koşmaktan ciğerlerini sahada bırakıyordu, hocamız takım kötüydü deyip duruyor? Ben bir halt edip icardinin gönlünü almak isterken takımı yaktım dememek için, takım kötüydü de. He he yav hee..

Sahi, Allah korusun, bu adam sakatlanırsa ne yaparız biz?

Geri
Üst Alt