Galatasaray’dan Transfer Hamlesi

Bence G. Gönül'ü alalım, nasılsa şikeciler düşecek, bu arada fenerde başka Türk futbolcu düşündüm bulamadım, leş takım.

Milli takımdaki durumu belli yanında Semih-Zan-Danny-Chedjou gibi birisi oynayacaksa büyük hata olacaktır .

Stoperde olması gereken her şey var.Sınır olmasa bile isterim.Zaten Semihle milli takımda 2li oynuyorlar.Semih-Ömer iklisi teklif gelmediği veya sakatlık olmadığı takdirde en az 5 yıl taşır.

ilaç olur... melo ve chedjou sözleşmeleri yapılmadan önce gökhan inler ve ömer toprak transferlerini yapabilseydik yabancı sınırı için başkaları feryat figan ediyordu şimdi...

ilaç olur... melo ve chedjou sözleşmeleri yapılmadan önce gökhan inler ve ömer toprak transferlerini yapabilseydik yabancı sınırı için başkaları feryat figan ediyordu şimdi...

Yabancı sınırı 2 olsa muslera melo ile kullanırdım .. Ömer iyi oyuncu ama öyle çok üst düzey stoper filan değil..

Ömer standart bir oyuncu. Savunmayı ileri taşımaz, ama eldekilerden iyidir. En azından hataları azaltabilir.

Yerli statüsünde alınabilecek en iyi stoper olması, hatta bizdeki yabancılardan da iyi olması, eldekilerden herhangi birine partner olması durumunda takımın stoper sorununun çözülmesi anlamına gelmeyecektir; durum o kadar vahim!...En zayıf bölge olarak stoper mevkisini görmekte % 100 haklı Mancini...Alınmasını isterim ama beklenti çok yüksek tutulmamalıdır. Ömer-Semih ikilisini ikinci yarı deneme şansımız olsa, sezon sonu yine stoper bakarız, eminim...Solbek kadar kronik bir stoper sorunsalı var bu kadroda, Ujfalusi yi kaybettikten beri...

10 milyon bile veririm bu adama

Lutfu Aribogan: 1-2 transfer daha yapacagiz

bu dany amrabat riera neyin pesinde? gitmek istemiyorlarsa adamlara acik acik ya gidersin yada sezon sonuna kadar A 2 antremanlarina cikarsin diyeceksin

Geri
Üst Alt