Galatasaray'dan Volkan Şen için yeni teklif

Cevap: # Volkan Şen

bi laf vardır "belayı satın almak" diye

işte tam bu transfere uygun düşer bu laf

Piyasayı hareketlendirmek adına da olabilir bu açıklamalar.

yerli kadrodu için harika.olabildiğince yerliler ile oynamak en mantıklısı.

Gereksiz olur.Buna vereceğin paranın yarısına Marvin Martin alınır

selçuğun gelmesiyle işler biraz değişdi,volkan gelirse ilk11 için sürekliliği az olur gibime geliyor heleki gelecek yabancı oyuncular kaliteli olursa zor iş,volkan bunları göze alır ise ve fiyat anlamında uygun olursa alınabilir ama volkanın bu saaten sonra ilk 11 için şansı az yeni sezonda,geçen sezon gelse belki derdim..

Nasıl gerek yok yahu? Kazımla birlikte en iyi iki yerli sag kanat oyuncusu elimizde olucak. Sonra aglar sızlarsanız iyi yerli kadro bizde degil diye.

Volkan her şekilde gerekli.Türk olarak en iyi 2 sağ kanat oyuncusu bizde olucak daha ne.Zaten Volkan şen le anlaştık gibime geliyor bana.Bursada kalmak istemiyor adam çünkü.Fatih terimin sevdiği tarz adamlardan.

yerli futbolcu kalitesini arttırmak için alınmasını isterim.

iyi yedek olur.

Sonradan oyuna girdiği maçlarda çok iyi taze kan olur bence.. Gayet dinamik ve istekli fakat kafasını biraz daha çalıştırabilse çok iyi oyuncu olur..

Kesin alınması lazım eğer yerine çok kaliteli bir yabancı kanat oyuncusu düşünülmüyorsa.

Zaten kanatlarımızda Arda, Kazım, Pino ve Serdar Eylik olacak bu sene. Yekta da oynayabiliyor. 1 kişi daha gelirse yeterli olur.

Türkiye'den kanatlara adam alınacaksa tek isim Volkan Şen'dir. Eğer Alınmayacaksa hiç başka adamlara bakılmamalı direk yabancı ve kaliteli futboolcu alınmalıdır. Kazım'ın kötü bir oyuncu olduğunu asla düşünmüyorum. İyi bir takımda kazım bence çok iyi bir oyuncu.

En önemlisi iyi bir takım oyuncusu oluyor ve takıma güç katıyor.

Volkan gelirse kanatta oynar ve Arda ortasaha sıkıntısı çektiğimiz anlarda orta ya kayar işte bol alternatifli kadro daha ne istenir ki.

Neden hiç söylentisi çıkmıyor ya alsak çok iyi olur gerçekten..

Çok iyi bir alternatif olur.F.Terim'le birlikte disiplin altına alınır.

Kazım'dan fazlasını verebileceğini düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt