Galatasaray'dan Yalanlama

Bir yere imza atsa da şu mal dan kurtulsak. Bu mal herif başka yere gitmediği müddet bize gelme tehlikesi hiç bitmez.

sent via GSC
50 tane futbol klubum olsa 1 tanesine almam
elazıgdan beri itelwemeye çalışıyorlar menajeri fln çapsız galiba yoksa çoktan transfer yapmıştı bize

Böyle arıza bir adamı alıp getirmedigimiz için mutluyum

Cevabi sen vereceksin üstad. Bu mustafa denen başkan neyin peşinde?
Yok ki derneklerde bu konuyla ilgili bir bilgi sadece 24 mayısta tebliğ edildi bunu biliyorum

4 hazirana kadar da 31 mayıs sınırı için bilanço amaçlı beklendi bunu da tahmin ettik ama aha 8'i oldu...Nedir bu cidden anlamadım hayır saklayamazsın 1; saklasan bile müspete çeviremezsin 2...Velhasılı kelam oldukça garip...Bilemedim...

Şu an bir hamle olmamış olabilir ama Gomis'in gitme durumu olursa ilk görüşecekleri isimlerden biri olur Balotelli.
Şimdiye kadar resmi bir yalanlama olup yine transfer olmuş bir oyuncu var mı ...
Elbette bu yalanlama bir stratejik hamle olabilir fiyatı düşürmek için... bilemedim.

Aciklama yapmaya neden gerek gordulerki biz hayel kurmaya devam edebilirdik

Bonservissiz olabilir ama bonservis gibi imza ucreti , bir o kadar menejer komisyonu ve uzun ve yuklu bir sozlesme isteyecegi kesin

Daha uefa kisitlamalari aciklamadan 20 milyon euro luk mu olalim

Degmesi degmemesi ayri bir konu

1.000 liralik havyar 100 liraya duserse alman mantiklidir ama cebinde 10 lira varsa alamazsin

Paramiz yok be dostlar anlayin artik

Paramız yok tamamda , yetersiz olucağı net belli olan muğdata yıllık 4 milyon tl'ye tamam diyorsun sinan 2.forvet olur mu muğdat olmaz 3.forvet sinan var mı var ee ne yapacaz muğdatı?

Paranın azı çoğu yok doğru veya yanlış kullanımı var.

Bonservisi yok hadi imza parasını geçtim adamın talep edeceği yıllık ücret min 7 m euro'dan başlayacak 4-5 imza parası ve 3 yıllık 7 m euro'dan hesaplarsak toplamda 26 m euro yapar kısacası 143 m TL yapar ki bu ücretleri karşılamak mümkün değil hadi bir şekilde karşılıyoruz diyelim bu adama istanbulda araç, villa vs derken maddi boyutu dağ olup uçar.

Geri
Üst Alt