Galatasaray'dan Yalanlama!

Kadir Ari

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
1580049713227.png

Çeşitli medya organlarında, Didier Drogba ve bazı isimlerle teknik görevlendirme için görüşmeler yapıldığı şeklinde asılsız haberler yayınlanmaktadır. #BEN23RSİZ

Şampiyonluk yürüyüşüne odaklanmış yönetimimizin, teknik heyetimizin, futbolcularımızın ve taraftarlarımızın; tüm Camiamızın konsantrasyonunu bozmaya yönelik bu tip yalan haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz. #BEN23RSİZ

Aklı selim açıklama. Bu hafta içi by kadar kritik dönemde toplantı da yaoilmasaydi, terim de hiç konusmasaydi keşke.
Konusarak kendi aralarında çizmeleri gereken mevzu kaos olarak dönüyor kulübe. Yazık.

iyide Drogba Fildışı Futbol Federasyonu Başkanı değil mi nasıl teknik heyete düşünülebilir 😂

Tutuştular... Bindiğin dalı kesersen emekli olmayı da göze alacaksın Cengiz Başkan. Yeni hayatında başarılar dilerim.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asist Analiz Fenerli bi gazetecinin değil mi?Fotoğraf veya video olmadan niye inanıyosunuz?Başka araçla gitmiştir ama Abdurrahim Albayrak yüzünden değildir..

Ya yürüyün madem kenetlendiniz taraftar olarak benide alın aranıza ben savaş var sanıyordum.

Tutuştular... Bindiğin dalı kesersen emekli olmayı da göze alacaksın Cengiz Başkan. Yeni hayatında başarılar dilerim.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanki hoca messi istedi ve başkan olmaz dedi.
Kıçıkırık Arda için bulabileceği en uyumlu başkanı karşısına aldı.

terime yönelik özel bir jest yok bu güzel

neredeyse yok sayyıyorlar ki bu da güzel

ego sürtmek iyidir

Karıştırma mevzusunda, Kendimiz dururken başkasına mahal vermeyelim.

Hoca akşam maç sonu yapacak o işi zaten
Akşama galibiz bu gün bittiğinde rakiplerden biri beşiktaş elenecek haftaya başakşehir ve alanyayı yakalayacağız. 2 hafta sonra da feneri geçeceğiz eğer ki seriyi 2 hafta daha devam ettirirsek sivas ve trabzon da pes edecektir. Mühim olan fikstürü kullanmak ve hep yaptığımız gibi son 10 haftaya potada girmek. Gerisini Gül Baba halledecektir hiç kuşkusuz...

Akşama galibiz bu gün bittiğinde rakiplerden biri beşiktaş elenecek haftaya başakşehir ve alanyayı yakalayacağız. 2 hafta sonra da feneri geçeceğiz eğer ki seriyi 2 hafta daha devam ettirirsek sivas ve trabzon da pes edecektir. Mühim olan fikstürü kullanmak ve hep yaptığımız gibi son 10 haftaya potada girmek. Gerisini Gül Baba halledecektir hiç kuşkusuz...
Ohh! içim ferahladı, meğer ne kadar kolaymış!..

Geri
Üst Alt