Galatasaray’dan Yerli Harekatı

şuanki en iyi Türk futbolcu ardayı beğenmeyenlerin başka bir Türk futbolcuyu beğenmesi beklenilmez zaten

turgutta tarıkta iyi futbolcular.

bu adamlar rakiplere giderse ozaman imrenilmeye başlanır

Turgut Doğan Şahin'i herkes gibi bende asla istememde , Tarık Çamdal kilit bir hamle bu çocukta yeni Gökhan Gönül olma potansiyeli var bizi yıllar sağ bek aramaktan kurtarabilir hele ki 5+3 gibi bir yabancı sınırı olduğu düşünülürse Tarık Çamdal önemli bir hamledir ve kesinlikle takıma kazandırılmalıdır.

Tarık Çamdal ile birlikte bu yaz transfer sezonunda Olcan Adın ve Mevlüt Erdinç'te takıma kazandırılması şart olan bir diğer yerli isimlerdir.

Gökhan Gönül, hücuma verdiği destek yanında defansif olarakta 10 üzerinden 8-9 dur, çalımla geçilmesi çok zor ve hava toplarında bile çok iyi, kısa boyuna rağmen...Tarık ise defansif bakımdan 10 üzerinden 3 tür, o da iyimser bakılırsa!...Anlık kuvveti ve pozisyon alma becerisi çok zayıf, tek dikkat çeken özelliği pır pır koşuşturmaktan ibaret bir futbolcu büyük takımda bek oynayamaz...

Gökhan 22 yaşında FB formasını giydiği ilk maçtan itibaren o görüntüyü vermişti, Tarık 23 yaşında...

Bende çok elzem görüyorum çok kaliteli bir sağbek transferini ve bu da yerli olmak zorunda, malum...Ancak aradığımız adam Tarık değil bence...Hele de bu dezorganize defansta dağılıp gidecektir...

Gökhan Gönül, hücuma verdiği destek yanında defansif olarakta 10 üzerinden 8-9 dur, çalımla geçilmesi çok zor ve hava toplarında bile çok iyi, kısa boyuna rağmen...Tarık ise defansif bakımdan 10 üzerinden 3 tür, o da iyimser bakılırsa!...Anlık kuvveti ve pozisyon alma becerisi çok zayıf, tek dikkat çeken özelliği pır pır koşuşturmaktan ibaret bir futbolcu büyük takımda bek oynayamaz...

Gökhan 22 yaşında FB formasını giydiği ilk maçtan itibaren o görüntüyü vermişti, Tarık 23 yaşında...

Bende çok elzem görüyorum çok kaliteli bir sağbek transferini ve bu da yerli olmak zorunda, malum...Ancak aradığımız adam Tarık değil bence...Hele de bu dezorganize defansta dağılıp gidecektir...

Hocam Gökhan Gönül'ün defansif olarak 10 üzerinden 8-9 olduğunu düşünüyorsanız konuşacak pek bir şeyim yok sizinle yanlış anlamayın ama ...

Gökhan Gönül'ün bu sezon Kadıköy'de ki Beşiktaş derbisinde Olcay'ın attığı golde yediği çalıma bir bakar mısınız o kadar tek hamleli ve sonunu , devamını düşünmeden atlıyor ki ; bu oyuncumu defansif olarak 8-9 puan alıyor sizden ?

Benim aklıma evvela bu pozisyon geldi yoksa bunları çoğaltabiliriz , Tarık'ın da defansif olarak o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum kendisi affedildikten sonra Eskişehirspor'un Türkiye Kupası A grubunda oynadığı üç maçını 90 dakika izledim kendisi 90 dakika boyunca oynadı ve iyi bir görüntü çizmişti defansif olarak , ofansif olarak zaten çok iyiydi.

Tarık iyi topçuda diğerleri gibi biraz beyni yok onunda. Az çalıştırsaydı bugün bedelsiz bizdeydi. Şampiyonlar ligi görürdü gözü.

sercan saraer gibi leş futbolcu hamlesi bekliyorum.

Olcan ve Erkan transferleri gerceklestirilmeli. Bunlar dısında yerli olarak bize katkı sağlayabilecek futbolcu görmüyorum. Tabi alma ihtimalimiz olmayan oyuncuları hesaba katmıyorum.

gg'nin defansı mı varmış la ilk defa duyuyorum. Önüne gelenin çalım manyağı yaptığı adamdır kendisi. Hele erkan zengin her maç mal ediyor.

bir başlamadı şu yerli harekatı sanırım transferin kapanmasına 1 gün kalada aynı başlıkları görürüz :D

Gökhan Gönül ün defansif özelliklerini yetersiz görenlere sorsam, Telles' in yarım sezonluk performansını çok yeterli görüyorlardır!...Telles in çok geçerli mazeretleri olması nedeniyle, bundan sonrası için bende umutluyum da Riera yı arattı şimdilik...

Elimizdekilere Tarık ı da eklesek hepsi bir Gönül etmez...

Gökhan-Caner ikilisine karşı, bizde oynaması muhtemel adamları düşündükçe ümidim kırılıyor...

Gereğinden fazla gerçekçi bakıyorum belki ama çok bariz yanılgıya düştüğümü de hatırlamam doğrusu...Bu konuda yanılmayı, Veysel in filan Gönül ü geçmesini çok isterim elbette...

Bizimkiler galiba UEFA 'dan cezaları bekliyor. Olası ceza durumunda transferleri hafif geçiştirecekler.

Fener'in ceza almadan devam ettiğini ve 3-5 transfer bombası patlattığını düşünün, bizimkiler hala Turgut peşinde koşmazlar diye sanıyorum.

Güzel tespit. Fener zaten transferi kapattık açıklaması yaptı, buradan iki olasılık çıkıyor. Ya fazla göze batmadan saman altından su yürütmeye çalışacaklar ya da ceza alıp almayacaklarından henüz emin değiller.

Geri
Üst Alt