Galatasaray’dan Yerli Harekatı

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
2vYY0E.jpg

Galatasaray 5+3 yabancı sınırlaması nedeniyle, önümüzdeki sezon sıkıntı çekmemek için yerli futbolcu arayışlarına tam gaz devam ediyor.

Haberin Detayları GSC Portal’da...

Yerli transferler bu hafta bitmeli yoksa cok gec kalmis olacagiz.

Yabanci transferinde acelemiz yok.. Lakin daha eldekileri gonderemedik.

Tarik gelsin digerleri gereksiz.

Jimmy durmaz'a verecegimiz parayla sinan kurt'u alalim daha iyi olur.

Yerli diye nerede gereksiz oyuncu varsa topluyoruz. Eger istedigin kalite ve potansiyel de yerli yoksa almayacaksin.

Sinan Bolat + Sinan Kurt + Tarık Çamdal + Şener Özbayraklı + Astori + Osvaldo alın bitirin . 2 sene boyunca yerli transferi yapmayız .

Sinan Bolat- kötü

Tarık Çamdal-orta ama mecburuz

Şener Özbayraklı- Antep seviyesinde top tepici Allah korusun.

Sinan Bolat- kötü

Tarık Çamdal-orta ama mecburuz

Şener Özbayraklı- Antep seviyesinde top tepici Allah korusun.

şeneri kaç maç izledin merak ediyorum.bursaspor dün iran takımı ile özel maç yaptı.sırf şeneri izlemek için takip ettim.şener mukemmel bir futbolcu.sağ kanadı koridor gibi kullanabilen ileri geri gidebilen güçlü fizikli bir şeneri bence iyi takip et renktaş.canlı izleme fırsatı buldun mu bılmıyorum ama gökhan gönül dahil Türkiyedeki en iyi sağ bek şenerdir.

2 3 haftada bı yapıyoruz bu yerli harekatını zevklı oluyor.

Sinan Bolat

Tarık Çamdal

Sinan Kurt

Serdar Taşçı

Demba Ba

Çok güzel olurdu.

Tarık için satılmışspor'u zengin edeceğime Bursadan Şener'i almak daha mantıklı geliyor bana , 5 milyon Liralık bir serbest kalırı var , gerekirse Bursa ile aranın iyi tutulması adına 2 milyon € + kiralık futbolcu verebiliriz , özellikle Ontivero'nun Şenol hocanın elinden geçmesini isterdim ,

sinan kurt gelmez bence bayerne gider

ama galatasaraylıymış çocuk instagram hesabında bizim futbolcuların fotoğrafı falan vardı

Geri
Üst Alt