Galatasaray’dan Yıldırım’a Sert Sözler!

Sergen Sürmeli

Aslan Üye

45f45gs4.jpg

Galatasaray’dan Yıldırım’a Sert Sözler!

https://www.gscimbom.com/futbol/gs64232-galatasaraydan-yildirima-sert-sozler-12-06-2014.html

Haberin Devami GSC Portal'da

iyi cevap olmuş ama eşek hoşaftan ne anlar.

Hiç açıklama yapılmaması bence daha iyi olurdu ama bu da gayet iyi. İtin köpeğin seviyesine inmemeliyiz hiç bir zaman. Bu tip açıklamalar veya hiç açıklama yapmamak kudurtur Aziz gibi tipleri.

Ne bekliyorsunuz daha, gayet sağlam ve bizim lehimize dönebilecek bir açıklama?

Strateji bizim işimiz.

Kişisel hırsları ve yanlışlarıyla Fenerbahçe Spor Kulübü'nü ve Türk sporunu büyük bir çıkmazın içine sürükleyen ve itibarına gölge düşüren bu kişinin, bugünkü basın toplantısında sergilediği tavırlar, yaşananlardan ders almadığını göstermiştir.

sadece burası yeter bunlara

Sneijderin volkana attığı gol gibi gelişine vurmuşuz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güzel açıklama. en güzeli muhattap almamak.bu pislik herifin adı galatasarayla aynı metin içerisinde geçmemeli

adnan öztürkü bu yüzden seviyodum azizi itin bi tarafına sokardı o

ne demek şikeyi Galatasaray getirdi bu kadar basit mi?

ben olsam şikeden Galatasaraya avrupa yasağı gelmesi durumunda hem fenere hem federasyona çok ağır bedeller ödetileceğini açıklardım.

bb korkusumudur nedir anlamadımki

şu bariş ve kardeşligi durmadan dile getirmeyin yav. bari hakemlere göz dagi verseydiniz. böyle bişey olcagina inanmiyoruz nedir. 5. maç bizi dograrlarsa bildiri filan yapmayin. böyle söylemlerle olmaz bu iş.

Bu Şikeci Zatı Kaale almıyoruz deseydik kudururdu.

Hiç açıklama olmasa da olurdu.

Aklıselim insanlar görüyorlar zaten neyin ne olduğunu anlatmaya gerek yok.

Gayet yerinde bir aciklama olmus. bunlarin oyununa gelmemeliyiz. bu basin toplantisinin asil ne ile alakali oldugunu da cok güzel bir sekilde ifade ettik.

biraz daha sabir arkadaslar cezalar gelsin ozaman görelim neler olacak diye.

Geri
Üst Alt