Üye Görüşü Galatasaray'ı Bekleyen Tehlike 2

Hakan Delikanli

Ulubatlı Souness

122471_112818.jpg

Dortmund maci icin actigim ayni konu sonrasinda ikinci versiyonu.

Tek sözle:

Galatasaray'i bekleyen tehlike zamaninda Eboue CDM Riera sag kanat oynamali zihniyet'i. Telegol'de siz kadro'yu kurun sorusuna 'eh iste onu da oraya koyalim' cevabi vermistir.

1 sene önce bugün olanlari burda bir kac kisi, ben dahil, tek tek yazmistik. Finansal anlamda buralara gelecegimiz belliydi. Yeni yönetim gelmeden önce Sneijder icin olacaklari da belirtmistik. Bu duygusal ve futboldan anlamayan yönetim oldukca Galatasaray her giden gün standart bir Türkiye takimi haline gelecektir.

Bunun en büyük ispati teknik direktörümüzü gönderememiz, Sneijder'i para icin yedek birakmamiz ve taraftarin Hikmet Karaman gibi futboldan anlamayan, evinde 10.lig takimindan 3 yiyen zihniyeti kabul etmesidir.

TD konusunda gelecek hakkinda Karaman tehlikesine karsi düsünceleriniz nedir?​

Son düzenleme:
muslera

ebue --- semih ----- balta
sabri
altintob ------ melo ----- inan ------ bulut

amrabat ------ burak​

tez zamanda prandelli gidip yerine lucescu alinana kadar (ya ocak transfer donemi ya da yazin) takimi taniyan bir td getirilmelidir

tez zamanda prandelli gidip yerine lucescu alinana kadar (ya ocak transfer donemi ya da yazin) takimi taniyan bir td getirilmelidir
sene sonuna kadar beklenilebileceğini sanmıyorum
bu adamın tek derdi para koparmak olduğu için rezil sonuçlar almaya devam ettikçe zaten tükenmiş olan sabır artık şiddete dönüşecektir

sene sonuna kadar beklenilebileceğini sanmıyorum
bu adamın tek derdi para koparmak olduğu için rezil sonuçlar almaya devam ettikçe zaten tükenmiş olan sabır artık şiddete dönüşecektir

hayir tam olarak izahatte bulunamadim heral demek istedigim prandellinin tez zamanda gidip (orn yarin) yerine luce gelene kadar takimi taniyan bir td getirilmesidir. luceyi de bu transfer sezonu getiremezlerse sezon sonuna birakmak ideal olacaktir mealinde bulundum

hayir tam olarak izahatte bulunamadim heral demek istedigim prandellinin tez zamanda gidip (orn yarin) yerine luce gelene kadar takimi taniyan bir td getirilmesidir. luceyi de bu transfer sezonu getiremezlerse sezon sonuna birakmak ideal olacaktir mealinde bulundum
o zaman olur, zaten şu an yapılabilecek en mantıklı şey bu
lucenin kontratı bu sene sonunda bitiyor diye biliyorum
gelmesine pek karşı çıkılacağını sanmam

Bu lig raajkaard...del bosque...aragones...prandelli leri de gordü..noldu ? Bo b.k olmadı.

Denemeden.olmaz...kimya tutar...tr oyunculara gazı pompalar vs!.başarılı olabilir. Hep cv yüksek yabancı getirilmeye çalışıldı. ..sonuc hüsran oldu, luce hariç ( onunda cv ve Reputation i iyi degildi tr ye geldinde)

Hep A denemezsin..bazende ,,H" seceneke girersin

* LG G2 Tapatalk *

Son düzenleme:
derhal prandelli gönderilmeli ve yerine sezon sonuna kadar kalacak bir yerli bulunmali en kötüsü dahi prandelliden kötü olamaz , artik hikmete karamana bile raziyim, hata yilmaz vural bile gelebilir

Ben Hikmet Karaman a sans verilmesi taraftariyim. Ister begenin ister begenmeyin bu ligde kim BAM BAM BAM oynuyorsa o sampiyon oluyor. Gecen sene ersun 3 tane forvet ve iki bekini rakip ceza sahasinda oynatarak sampiyon oldu.

Karaman prandelli'den iyi olsa bile gelmesi bizim icin tam anlamiyla bir facia olur

Karaman bu kadroya laf soz geciremez, kimse onu ciddiye almaz, zaten kötü bir td kendisi

Armin veh bosta

Simdiden anlas, gerekirse ocak ayinda getir

Al sana anglo-sakson kulturu

Alman hocalar her zaman belli bir seviyeye sahiptir

Ustelik armin veh stuttgart gibi bir takimla alman liginde sampiyon olmus ve cl tecrubesi olan bir td

Son düzenleme:
Bir tehlike olarak görmüyorum acikcasi seneyi kurtarma adına gayet mantikli

Çapsız olduğunu kabul ediyorum ama Prandelli'den kötü olamaz. Keşke Şenol Güneş veya Ersun Yanal'ı alabilsek ama imkansız şu an. Sanırım Abdürrahim Albayrak Ocak'ta Lucescu'yu getirmeye çalışacak, eğer getiremezse sezon sonuna kadar bir Türk teknik direktör alacaktır yönetim. Önümüzdeki sezon içinse yeni gelen yönetim karar verir teknik direktöre eğer Ocak'ta Lucescu gelmezse.

herkes yilmaz vural'la dalga geciyor ama bunun yilmaz vural'dan farki yok... gittigi her takimda en fazla 1 sene calismis/calistirilmis. basarili da olamamis bana göre:

Hikmet Karaman - Trainerprofil - Transfermarkt

yerli td'ler arasinda siralama yapsak ilk cirpida

terim, günes, yanal, kocaman, riza calimbay, samet aybaba, avci vs sayilir...

en son siralarda hikmet karaman'i görüyorum...

ayrica yilmaz vural gittigi her takima belli bir ivme kazandirmis bir hocadir... yilmaz vural gelsin bundan iyi (imo)

siz değil miydiniz Aysalım çok yaşa büyüksün diyen ,siz değil miydiniz melonun yerine wellington isteyen, siz değil miydiniz çılgın gibi tarık ile veyseli isteyen, siz değil miydiniz devre arası 20 ml euro transferlere çok yaşa ays diyen,siz değil miydiniz Prandelli yerine HAGİ gelsin diyen???

sizler kendinizi biliyorsunuz....

Galatasaray'ı bu günlere getirende sizin gibiler işte....

G.Saray'a kisa vaade için bir t.d. gelmeli, sezon sonuna kadar bizim için iyi teknik direktör olabilecek birisi.

Sezon sonu da büyük temizleme operasyon baslatmak lazim - 42 oyuncunun en azindan 20si satilmali lazim. Yeni, uzun vaade için teknik direktör alinmasi lazim. Takimi sampiyon yapabilecek, ama ayni zamanda gençlere sans veren birisi. Hayatinda kupa kazanmis biri.

Bu kaos ortamında bizi şampion yapa bilecek tek hoca var bence bu sene için.
Mustafa denizli. Gerisi hikaye, terim dahil.

kador yazip durmayin , onu 4 yasinda yegenim de yapar . Finansal olarak bu kulup nasil ayaklanacak ona bakalim beyler ..

Artik bizde alip satma devrine girmemiz lagzim nekadar da zor olsa bazi futbolculari alip satarsak anca borclari dusure biliriz ..

Eboue bence cok buyuk bir yonetim hatasi adamin olusu suanda 2/3milyon euro ederdi .. Selcuk'un bari maasini karsilardi ..
Burak 5/10 bakilmadan satilmali .. katkisi malum
Selcuk , ispanya/ingiltereden talibi varsa gitmeli ..
Muslera malesef iyi bir teklif gelirse satilmali ..
Semih de gidebilir ..

Burak Yilmaz = € 6.500.000
Selcuk Inan = € 5.500.000
Semih Kaya = € 4.500.000
Muslera = € 17.000.000

Geri
Üst Alt