Üye Görüşü Galatasaray'ı Bekleyen Tehlike 2

içerdeki maçlarda şu kadroyu çıkarmak ve önde basmak çokmu zor ?
muslera

cecu gökhan semih

bruma selçuk melo emre

sneijder
burak umut

kador yazip durmayin , onu 4 yasinda yegenim de yapar . Finansal olarak bu kulup nasil ayaklanacak ona bakalim beyler ..

Artik bizde alip satma devrine girmemiz lagzim nekadar da zor olsa bazi futbolculari alip satarsak anca borclari dusure biliriz ..

Eboue bence cok buyuk bir yonetim hatasi adamin olusu suanda 2/3milyon euro ederdi .. Selcuk'un bari maasini karsilardi ..
Burak 5/10 bakilmadan satilmali .. katkisi malum
Selcuk , ispanya/ingiltereden talibi varsa gitmeli ..
Muslera malesef iyi bir teklif gelirse satilmali ..
Semih de gidebilir ..

Burak Yilmaz = € 6.500.000
Selcuk Inan = € 5.500.000
Semih Kaya = € 4.500.000
Muslera = € 17.000.000

Muslerayi o kadar satamazsin.

En fazla 10m

içerdeki maçlarda şu kadroyu çıkarmak ve önde basmak çokmu zor ?
muslera

cecu gökhan semih

bruma selçuk melo emre

sneijder
burak umut

asiri ofansif kadro - Emre ve Bruma defans yapmayi iyi bilmiyorlar.
Ayrica 3 defansciyla Juve maç hariç hiç bir zaman basarili olabildik.

Vallah Hakan sana soyle deyim, Hikmet Karaman i normalde kimse istemezde, Prandelli nin sacma kararlarini gorup, sonra da sacma sapan kadro anlayisini izledikten sonra Hikmet Karaman ''manager'' gibi duruyor onun yaninda. Hani gelse sezon sonuna kadar belki birseyler yapar, en azindan Prandelli den daha iyi yapar kanaatindeyim. Yoksa uzun vadeli coach mu dersen, hayir bize gore degil. Ama suan da baska hoca da yok oyle hemen TD koltuguna oturacak ve bizi sampiyonluga goturecek.. Caresizlikten diyelim..

Valla şu an Prandelli gidecekse, göreve bir boz eşşeğin getirilmesine bile razıyım. O yüzden kim iyi kim kötü umrumda bile değil açıkçası.

Ayrıca hayatında hiç büyük takım çalıştırmamış bir adama şans verilmesini o kadar da yadırgamıyorum. 4 senelik mukavele imzalanmadığı sürece sorun yok. Bakalım sezon sonuna kadar dursun, neler yapacak görürüz.

Ayrıca emin olun Prandelli'den kötü olmaz.

Prandelli giderse kısa vadeli hoca gelecektir, o yüzden fazla irdelemeye gerek yok. Hikmet gelmese Yılmaz gelir, o gelmese Tugay falan gelir, hiçbiri olmasa 3.Hagi dönemi başlar. Fazla beklentiye girilmemeli. Şu kaos sonrasında özellikle de 6 ay sonunda gidecek bir yönetim uzun vadeli işlere girmez. Kısacası her şekilde tehlikedeyiz, Prandelli kalırsa da tehlike, o gidip yerine bu tarz hocalar gelirse de tehlike. Ha olur da yeni gelecek kişi beklenmedik olumlu işler yapar, o zaman kendi şansını kendi yaratmış olur.

Ertugrul Saglam veya Abdullah Avci'yi tercih ederim.

Yerin dibine sokulan Abdullah Avci'da forma adaleti var en azindan.

Şöyle bir mesajlara baktım ve ne kadar günlük yaşadığımızı fark ettim,Ersun Yanal fb yi şampiyon yapmadan gelsin diyenlere küfür ediliyordu şimdi de aynı durum Hikmet Karaman a yapılıyor. Evet adam her takımı 1-2 yıl çalıştırmışta hangi takımları ? Yılmaz hoca en azından Ts yi çalıştırmış.Tamam Hikmet Hoca gelsin diye ölmüyoruz ama prandelli den çok daha başarılı olacağından eminim

Muslera mi Basketbol mu?

Tabiki Muslera (kalmali)..

siz değil miydiniz Aysalım çok yaşa büyüksün diyen ,siz değil miydiniz melonun yerine wellington isteyen, siz değil miydiniz çılgın gibi tarık ile veyseli isteyen, siz değil miydiniz devre arası 20 ml euro transferlere çok yaşa ays diyen,siz değil miydiniz Prandelli yerine HAGİ gelsin diyen???

sizler kendinizi biliyorsunuz....

Galatasaray'ı bu günlere getirende sizin gibiler işte....

Bu siz dediginiz kimler oluyor? Bana mi diyorsun? Eger öyle ise, haksizlik ediyorsun cünkü ben bunlari reddettim her zaman. Veysel gibi futbol fakirleri yetersiz oldugunu belirttim. Ama o siz dediginiz kisiler rotasyon vsvs diye sacmaladi iste.

Hep biz güzel benzetme yaptim bu konuda. Evinden cöp cikarirken disarda bulunan cöpü almazsin dogal alarak. Ama bizim yaptigimiz buydu iste. Sabri yi cikarttik, Veysel'i aldik.

Aynisi TD konusunda da gecerli.

Birileri sans verilmeli fln demis. Daha kadro kuramayan adama ne sansi veriyorsun. Ne günlere düstük. Karamanlari konusuyoruz.

Şöyle bir mesajlara baktım ve ne kadar günlük yaşadığımızı fark ettim,Ersun Yanal fb yi şampiyon yapmadan gelsin diyenlere küfür ediliyordu şimdi de aynı durum Hikmet Karaman a yapılıyor. Evet adam her takımı 1-2 yıl çalıştırmışta hangi takımları ? Yılmaz hoca en azından Ts yi çalıştırmış.Tamam Hikmet Hoca gelsin diye ölmüyoruz ama prandelli den çok daha başarılı olacağından eminim

Arada ki celiskiyi kendin görebiliyormusun?

Günlük yasiyoruz diyorsun, sonra da sirf Prandelli den basarili olacak diye Karaman gelsin diyorsun. Ne yapiyoruz biz burda? Sidiki yarisindamiyiz?

Egitim sart arkadaslar, kendinizi gelistirin artik. Ayni hatalari yapip durmayalim. Cok sacma seyler yaziliyor bazen. Bu isler Karaman ile fln olmaz. Capsiz bir TD oldugu net bir sekilde ortada.

Arada ki celiskiyi kendin görebiliyormusun?

Günlük yasiyoruz diyorsun, sonra da sirf Prandelli den basarili olacak diye Karaman gelsin diyorsun. Ne yapiyoruz biz burda? Sidiki yarisindamiyiz?

Egitim sart arkadaslar, kendinizi gelistirin artik. Ayni hatalari yapip durmayalim. Cok sacma seyler yaziliyor bazen. Bu isler Karaman ile fln olmaz. Capsiz bir TD oldugu net bir sekilde ortada.
Hakan atladığın bir.nokta var yanlız ben Karaman gelsin diye istekli değilim ama başımızdaki bela gitsin ve bu sezon sonuna kadar çalıştırsın isterim zira seçimden sonra ne olacağı belli değil ve biz prandelli ile bjk fb maçlarına çıkarsak çok daha kötü olabilir durumumuz anlatmak istediğim bu aslında yokse Luce,Tuchel vb kalibrede hoca gelmesini küm istemez!

Geri
Üst Alt