Galatasaray'ı Bu Irkçı Fosiller Yönetiyor! İzleyin!

adam cahillikte level atlamış helal olsun

Hepsinin canı cehenneme bu fosillerden kurtulamadığımız sürece sürekli başarı gelmez.

Çok cahil gördüm ama bu ilk 3 e rahatlıkla girecek kapasitede... :asd22:

Her önüne gelene ırkcı dıyosunuz komiksiniz en büyük ırkcı sizsiniz..

Irkçı değilde ama cahilliği master yapmış...

Go to ball'muş...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lisenin devri geçti artık, eskiden çok nitelikli insanların mezun olduğu ''elit'' bir okuldu lakin uzunca bir süredir öyle değil, hatta bazı liselere kıyasla epey geride bile denebilir. Artık Galatasaray markası bunlara ağır geliyor, isteseniz de istemeseniz de Galatasaray taraftara açılacak. Nasıl dijital dünyanın analog oyuncuları yerle yeksan olduysa, sizinde akıbetiniz o olacak.

* Neden dedelere hitaben yazdığımı çözemedim, alayı rüyasında pilav yiyordur. :D

Bunlar bi de liseli olmayanları cahillikle yaftalarlar. Allahımın yaşlı homo sapiensleri. Şarap paralarını karşılarız biz her sene taraftarlar olarak yeter ki düşsünler kulübün yakasından.

bu bence irkci konusma degil futbol la alakasi olmayan bir kisinin konusmasi.

10.gif

Cahillik konusunda Hamza ile yarışabilir.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

senin bülentine baslayim. Dinledikce sinirleniyorum. Insan bukadar salak olabilirmi? Hangi huzur evinden kacmis bu

Galatasaray'i kusura bakmayin da cahiller ele gecirmis. Bu kulüp resmen iflas etmistir. Kurtulus yok.

Dirilmek için en dibe batmak lzım. Ve yavaş yavaş gidiyoruz buna

Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

Mourinho gelse misal, ne diyecek ? Go to the ball diyecek. Ama mis gibi getirsen Hakan Ünsal'ı, ne der ? Koş oğlum topa ! der. Böylelikle ne olur, iletişim sağlanmış olur.

O halde Hakan Ünsal in, Mourinho out.

Liseli kafası pırıl pırıl.

Geri
Üst Alt