Galatasaray'ı Kimler Yönetiyor İzleyin Görün! Yazıklar Olsun !

Galatasaray çeyrek finalde diyor :( Allahın fosili Galatasaray yarı finalde hepinizi ağlayarak defolup gideceksiniz

Bunamis adamlari toplayip hadi Galatasaray i yonetin dersen normal yani. Getirdikleri hoca da onlarin kafasindaydi (Denizli) ama o yine erken anlayip bu isi goturemeyecegini gordu ve istifa etti.

Darisi bunlarin basina.

galatasaray-sultanisi.jpg

Ya bu binayı devlet içerdekilerin başına yıkacak bir toplantı günü ve hem ülke hem biz kurtulacağız ya da bu bina ile bir daha buluşmamak üzere tatlılıkla yolumuzu ayıracağız.

Torun sevmek için bile yaşlı adamı yönetime alırlarsa böyle olur.

amca türkiye kupasini takanmi varda birde onla övünüyorsun görelim bakalim finalin adi galatasaray fener olunca ve bizim ilk 4. giremeyecegimiz garanti olunca fenerli köpekler nasil kendilerini yirtacak sirf galatasaray bir sene daha avrupa kupalarina katilamasin diye sonucta kupayi da alamasak ceza bir yil daha uzuyor

Kaldirildimi video açmaz oldu?

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

e bu adam olmus. niye hala konusuyor.

bu arada olay saka gibi.

adamlar resmen gelin bizi dove dove gonderin diyor.

inanilir gibi degil.

Sunun tipine bak,geberecek mezar bunu cagiriyor ama gelmis kulüpte yöneticilik yapiyor.
Bunun gibi iki eliyle biseyi dogrultamayan sidikli fosillerin oyuncagi oldu iste koca kulüp.

izledim. biz onların ne kadar rezil olduğunu biliyoruz. onlar izlesin biraz kendilerini de görsünler ne kadar çapsız olduklarını.

lisenin icinde futboldan anlayan bir kac kisi muhakkak var.

o bir kac kisi yönetimde oldugunda veya dısarıdan destek verdiginde basarı geliyor ama;

her basarıdan sonra bir sekil kulüple olan iliskileri kesilip, futboldan zerre anlamayan adamlar basa getirilerek kulübün krize girmesi sağlanıyor.

galatasaray-sultanisi.jpg

Ya bu binayı devlet içerdekilerin başına yıkacak bir toplantı günü ve hem ülke hem biz kurtulacağız ya da bu bina ile bir daha buluşmamak üzere tatlılıkla yolumuzu ayıracağız.

Adamlar koskoca kulübü Yeniçeri Ocağına çevirmişler. Askerlik yapanlar bilir devrecilik, sıracılık muhabbetini. Yemin ediyorum aynısı. Ben liseliyim, şu dönemde mezun oldum ve kulüpte senden daha kıdemliyim. Binanın suçu yok. Ülkede en iyi eğitim veren kurumlardan biri kuşkusuz ancak şu mantığı yok edemedik. Bu liseden çıkan insanların hepsi spordan ve yöneticilikten anlamak zorunda değil. O yüzden Galatasaray Lisesi mezunlarına sunulan imtiyazlar, üyelik muhabbeti kalkmalı artık.

Galatasaray Kulübü sahipsiz bırakıldı. Mevcut yönetimin tamamı vizyonsuz, çapsız, tecrübesiz adamlardan oluşuyor. Futbolun F'sinden anlamıyorlar. Mevcut yönetimle geleceğe umutla bakamıyoruz. Tek çare, tek kurtuluş istifa!

Bu iyiymiş Dursun olsa yarı final maçı ne zaman oynandı haberim yok derdi.

Mevcut bir yönetim olmadığı için istifa da etmezler.

Kuvayı-Milliye yönetse daha kötü olmaz takım.

Geri
Üst Alt