Neden kimse gitmemiş ? Sebeplerini ele almak lazım , çok değil 2 sene önce bu takım İzmir'e gittiğinde ortalık yıkılmıştı.
Klübe dışarıdan bir göz gibi bakalım..
İnsanları tipiyle değerlendirmem , yargılamam da tanrı vergisidir , herkeste tip , endam olacak diye bir kural yok lakin bizim başkan a bakıyorum ;
Karizma desen yok.. Başkanlık vasıflarını zaten gördük 7 aydır koltukta. Başkanlık makamına yakışacak 1 hareketi oldu mu ?
Cidden hatırlamıyorum.
Başkan dediğin adam yeri gelecek mali durumun sıkıntılıysa el atacak. Cebinden para çıkaratacak ki benim hatırladığım Dursun Özbek ilk ortaya çıktığında böyle bi vaatte bulunmuştu.
Dolaylı yoldan klübe hertürlü para aktarırsın kardeşim. Anlaştığın Ariston, çorap için 500bin veriyorsa 3m vermiş gibi gösterip gerekiyorsa 2.5m cebinden vereceksin.
Yada Fenerbahcenin Sow transferi gibi 10M parayı sen vereceksin , 17 ye satmış gibi olacak. Artık klüpler bu yollara başvuruyor.
Sen çık , bileklik projenle yüzyıldan büyük çınarı madara et. Hala klüpte evlat diye çöpleri besle. Nah alırım bileklik ben mal mıyım ?
Sonra takımı karşılamadılar.
Abi Türkiye büyük bir sınavdan geçiyor. Gerilla savaşı denen bir illeti hergün bu toprak bu coğrafya insanı yaşıyor. Ülkeden sıcak para çekildi. Benim tanıdığım onca şirket batak verdi.
Bu kadar sıkıntı varken , geçim sıkıntısı en büyük sorun iken kimse gidip bu leş takımı karşılamaz. Herkes ekmeğin derdine düşmüş ki takımın ruhsuzluğuda ayrı bir konu.
Evinde Konyayı yenemiyorsun. O maçtaydım ve maçı izlerken sıkıldım 75. dakika staddan ayrıldım.
Ruh yok , takımın iskeleti bitmiş. Bu takım artık iyi top oynamaz. Bunu biz sezon sonu söyledik. Bu takımın revizyona ihtiyacı vardı ki bunlar zor hamleler değildi.
Tekrar tekrar yazmayacağım ama bu takıma 3m euro masraf edip komple revizyona girerdin.(Çöpleri göndererek) Belki sezonu yine kaybederdin ama takım gençleşirdi.
Bende takıma dair umut beslerdim. Şuan takımı izlemek için 1 sebep yok. Sinan sakatlandı. Maçı açıp izlemem bile.(Volkan Pala hatrına yarın eğer oynarsa izleyeceğim)
Ben armayı , ve formayı ayrı seviyorum. Benim için Ailem 1.plandadır Arma 2.
Kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulayamaz. Ben bukadar kötü bir yönetim hatırlamıyorum.
Acil devrim lazım Galatasaray'da. Bu iş satılık taraftar gruplarıyla olmaz. Gerçekten Galatasarayı menfaatsiz seven insanlarla bir devrim şart.
He klavyeyi bırakıp icraata gecebilir miyiz ? Bilmiyorum şahsen. Bu yapılaşmanın öncüsü olacak birisi varsa benide 2. isim olarak yazabilir.