GSC Haber Galatasarayımız, Fenerbahçe'yle Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına Başladı

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
20250330_143632.webp

Galatasarayımız, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Tüm takim mi antreman yapmis yoksa sirf oynamiyanlarmi`? Gerci yapsalar ne olur, sahada kosacak halleri yok oyunclarin, heralde basina kapali antremanlarda herkes istedigi gibi antremanda takiliyor.

@adminler

allah askina su okan buruk engelimi kaldirin yav o konuda yazmaya yetkim yok, küfür mi ettik adama? elestiri yapiyorum iste

Bir kaç gün bayram tatili yapsaydınız yav niye bu kadar acele ettiniz?

Paylaşmayın birader biz çalışıyoruz ayaklarını bırakın ne antreman ne taktik çalışıyor bu takım. Lise son beden çalışmaları.

5e2 oynatmistir. Başka bir halt bildiği yok zaten. Organize atak yaptırmak aklına gelmiyordur

Tüm takim mi antreman yapmis yoksa sirf oynamiyanlarmi`? Gerci yapsalar ne olur, sahada kosacak halleri yok oyunclarin, heralde basina kapali antremanlarda herkes istedigi gibi antremanda takiliyor.

@adminler

allah askina su okan buruk engelimi kaldirin yav o konuda yazmaya yetkim yok, küfür mi ettik adama? elestiri yapiyorum iste
Bende engellendim renktas. Okan burukun gizli ellerine kurban gittim

herkesin ağızina sakız olduk herkesin dalga konusu olduk tek yapmanız gereken topu osihmen taşımak onu bile beceremediniz o adam tek başına bjk yenerdi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt