GSC Haber Galatasarayımız, Fenerbahçe'yle Oynayacağı Maçın Hazırlıklarına Başladı

Tahmin edeyim iki stoper geriden şişirmiştir, hücumcular da topu indirmeye çalışmıştır. Taktik teknik analize filan gerek yok nasılsa.

Aaa Mokan hocamız 2 gün izin vermedi mi? Takım dinlenseydi yahu çok yoruldular. Hocamız da dinlenseydi. Zihinsel olarak yorulmuştur, müthiş bir yönetim gösterdi dün. Olmamış.

Aaa Mokan hocamız 2 gün izin vermedi mi? Takım dinlenseydi yahu çok yoruldular. Hocamız da dinlenseydi. Zihinsel olarak yorulmuştur, müthiş bir yönetim gösterdi dün. Olmamış.
Yalandan antreman yapılıyor işte. Ne taktik var ne sistem. Fenerin looserligine kaldik bu herif şampiyonluğu vermek için çabalıyor. 10kisi orta sahayı geçmeden çift forvet oynayan bir zekadan çok şey beklemeyeceksin

Fenerliler nasıl seviniyorlar,biz malız bunlar bizden daha mallar diyorlar ve haklılar herifler

musleraya yan pas geri pas antremanı. musleranın da topu direkt taca veya rakibe uzun şişirmesi ve son maçta gördüğümüz muhteşem taç atışı taktiği.

Bu okana guvenen bir allahin kulu kalmadi

Anlamsiz gereksiz bir mac

Ligde ki maca odaklanacaktiniz puan farkinin icine ettiniz bundan sonra fb yi kupada yensen ne yenmesen ne

Sampiyonluk gidiyor galatasaray loosera donmus baslarim simdi fb tr kupasi macina

farkli bir durum yok . rutin olagan akis olmus <-> bir sonraki maca hazirlik .

^sinerji basligi havasinda bir soz ile nacizane mesajimi sonlandirayim - cifte kupa ile sezonu kapatiriz .

saygi ve selamlar .

images - 2025-02-22T203928.454.webp

Vay be okan buruk takıma izin vermemiş 😱😱

Hazırlık dediğide yenilmeye hazırlıktır galibiyet için hazırlık yaptığımızı pek sanmıyorum gerçekçi gelmiyor.

Hiç hazirlanmasinlar gerek yok teneke kupa maçı besiktasa yenilen takımdan ne hayir gelir

Geri
Üst Alt