Galatasaray'ımız İçin 1600 İmza! #GSiçin1600imza

Sizin uyelerle ilgili anlamadiginiz detay su ... Kimse dursundan memnun degil , kimse mazosist de degil takiminin klubunun basarisizligindan keyif alsin .

Ama bu islerle ugrasiyor olmanin bize bir getirisi yok , malesef aci gercek bu , tamam imzayi atarim ama o kadar , gidip de bir cikarim yokken yok adam toplayim kulis yapayim edeyim ,boyle bir gorevi kimse ustlenmez .. Bunu reddedin ya da kabul edin ama boyle .. Bizler rahat insanlariz , bu islerle mesgul olmak zul gelir

Kizdirici bir mesaj bu yazdigim ama en azindan durustum ..

bılıyoruz rahatlıgınızı kıskanan uyeler buna kızabılır sızı taklıt edenlerde kızabılır can buyuk gıbı ama biz normal karsılıyoruz artık

1.GENEL ÜYE SAYISI: 17404
2.AKTİF ÜYE SAYISI: 9223

Onurlu, şerefli, haysiyetli, karakterli ve Galatasaray sevdalısı +1600 kişi çıkacak!

Ben sempatik oldugunu dusunmuyorum soylediklerimin , masanin karsisinda olsam bana da itici gelirdi ama kalkip da uye oldugum forumdakiler memnun degil diye yasam tarzimizi mi degistirelim allah askina

Ben de bunu anlamiyorum ,herkes kendi istedigi tercihlerle yasar , bu birilerinin baskasina karisma huyu en sevmedigim sey yani .. Sevmedigim derken umursamiyorum zaten de bosa kurek cekmek oldugunu da soylemeden olmuyor

Dursun siyasetin gözünden de düştüyse, yani işleri bittiyse, Dursun linç olur bu saaatten sonra. Yine de umarım şiddete başvurmaz kimse, bir an önce defolur gider.

Üyelerimiz Behzat Uygur Begüm Özkan kadar ses çıkarsalar destek olsalar yeterdi

vay anasını taraftar içerisinde imza toplanacak olsa ve bu imzanın yasal yaptırımı olsa 1 saat içinde 10 bin imza toplanırdı..

Evet ama kac taraftar icinde ? Yani uyelerin toplami icinde imza verecek uye sayisi orani , GS toplam taraftari icinde imza verecek taraftar oranindan fazladir

O yorumu ben yapmadim ,sahibine sorabilirsin ilgili mesajin

İmza atmayanların hepsi çıkarcı dilsiz şeytanlardır dolayısı ne oldukları yukarıda yazılı. Bu şerefsizler ile 2017 yılına kadar iyi yaşamışız o halde.

Ben bu tip sozler sarf etmem kimse icin , beni karistirmayin , o yorumlari yapanlar yapsin kendi arasinda

vay anasını taraftar içerisinde imza toplanacak olsa ve bu imzanın yasal yaptırımı olsa 1 saat içinde 10 bin imza toplanırdı..

25 Milyonun %95'i boş kağıda imza atar geri kalan 6-7 bin haysiyetsiz karaktersiz de kongre üyesi olmuş.

Evet ama kac taraftar icinde ? Yani uyelerin toplami icinde imza verecek uye sayisi orani , GS toplam taraftari icinde imza verecek taraftar oranindan fazladir
sadece istanbul'da 1 saatte 10 bin imza toplanır.ama bu imzanın yasal yaptırımı kesin olacak yoksa haybeye millet zaten imza vermez..

yoksa ülke çapında olsa 3 haneli rakamlar kolaylıkla toplanır.Herşey arayüze bağlı basit bir websitesi ile halledilebilir.

ama genel kurul üyelerinden ben de ümitli değilim.

bireysel birkaç kişiyle olacak iş değil bu. bazılarının olaya el atması lazım. 1600 üye Galatasaray gibi bir yapıda tek tek toplanabilecek bir sayı değil. bazılarının öncülük edip toplu bi şekilde belirli kesime imza attırması gerekir.

Bu is biraz da baslatan kisiyle alakali . Bir baskan adayi ciddi ciddi ciksa ve boyle bir girisim baslatsa ilgi yogun olur

NOrmal üyelerden olmazda bir baskan adayi gizli gizli faliyet yürütürse ozaman 1600 de cikar 2000 de

Kongrede gerçekten başkan seçilmek isteyen aday masaya vurup Özbek Çocuklarını bitirmesi lazım.

Şu anda bile çıkmıyorlarsa onlarda Özbek Çocuklarının köpeğidir!

Ben sempatik oldugunu dusunmuyorum soylediklerimin , masanin karsisinda olsam bana da itici gelirdi ama kalkip da uye oldugum forumdakiler memnun degil diye yasam tarzimizi mi degistirelim allah askina

Ben de bunu anlamiyorum ,herkes kendi istedigi tercihlerle yasar , bu birilerinin baskasina karisma huyu en sevmedigim sey yani .. Sevmedigim derken umursamiyorum zaten de bosa kurek cekmek oldugunu da soylemeden olmuyor

Abi o zaman kulübü istekle yönetebilecek insanlara devretsin genel kurul. Rahat olmak haktır. Ama rahat olup sadece senede 1-2 gün hasbihal edip , 2 kaşık pilava kaşık sallamak adına gözlere sokmak ayrı bu durumu.

Hak olan rahat, umursamaz olmak. Ama başkalarının rahat olmadığı ve daha fazla taraf olduğu hususlarda rahatlar değil rahat duramayanlar organizasyonda yer almalı.

Geri
Üst Alt