Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Cevap: Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Forum sahiplerimiz Ultraslan ile irtibata gecse ve bütün Galatasaraylilar olarak organize olunsa cok etkili bir protesto olabilir. Gruplari bir kenara birakip Galatasaray sevdasinda birlesmeliyiz. Bu hareket her Galatasarayli tarafindan desteklenmeli. Galatasaray hakaret edilecek, tehdit edilecek bir camia degildir.

Organize olmak çok önemli kısa zamanda büyük kitlelere ulaşmak gerekir ki eylemin şiddeti artsın. Hakikatten iyi organize olunabilirse; üstadların dediği gibi, büyük çaplı yürüyüşler o zaman olur.

atkı assak :)

Sivas maçında ciddi bir tepki verilebilir

Tabi Polat herkesi çiplemezse

Adnan Polat bundan sonra hicbirsey yapamaz. Ben o gün demistim. Adnan Polat bugün bitmistir dedim. Inan Kirac´in aciklamalari söyledigimi destekliyor. Adnan Polat en kisa zamanda bu görevi birakacak, göreceksiniz. Isletme hakkini alsin, transferleri yapsin, Galatasaray´a zarar vermesin, ondan sonra da istifa edecek. Adnan Polat inanilmaz derecede kücüldü cünkü. Samaroglanina döndü. Böyle baskan olmaz

Forum sahiplerimiz Ultraslan ile irtibata gecse ve bütün Galatasaraylilar olarak organize olunsa cok etkili bir protesto olabilir. Gruplari bir kenara birakip Galatasaray sevdasinda birlesmeliyiz. Bu hareket her Galatasarayli tarafindan desteklenmeli. Galatasaray hakaret edilecek, tehdit edilecek bir camia degildir.

Forumları açık olsaydı, başlık açardım abi. Yoğunluk nedeniyle kapatmışlar ama.

Sivas maçına stad dolsa keşke :)

Organize olmak çok önemli kısa zamanda büyük kitlelere ulaşmak gerekir ki eylemin şiddeti artsın. Hakikatten iyi organize olunabilirse; üstadların dediği gibi, büyük çaplı yürüyüşler o zaman olur.

Hatta Sivas maçı öncesi ASY de buluşup Aslantepeye kadar yürürüz.

Valla bende bayrak yok ama yarın sabah ilk işim Galatasaray battaniyemi balkona asmak olucak.Burda dendimi bilmiyorum ilk 3 sayfaya baktım kimse yazmamıştı.Bu olaya katılan herkes astıkları bayrak,forma vb. şeylerinde asılı halde fotosunu çekip forumda paylaşsa daha güzel olmaz mı?

Evet bende başlık açacaktım...

Maalesef Ultraslan Forum kapalı...:)

Ultraslan köstek olmasın yeter.

Ama forum sahiplerine hakikaten büyük iş düşüyor. Diğer forum sahipleriyle iletişime geçsinler. Galatasaray sözlük sahipleri bulunsun.

Bayraklı protesto, beyaz mendilli protesto veya diğer protestolar ortak bir mecrada konuşulsun.

Bence en etkili protesto tüm kameraların olduğu stadda olur.

Maç boyunca içinde Galatasaray Türkiye'dir geçen bir tezahurat durmadan yapılırsa gereken yerlere gereken mesajlar gider. Ve en fazla 2. iç saha maçından sonra (hep Sami Yen diyesim geliyor) medya ister istemez bahsetmeye başlamak zorunda kalır.

Sonra gereken özürler Galatasaray taraftarından dilenir, o zaman biz de ilgilileri affederiz.

Aynen abi eğer bilet bulabilirsem sırf sivas maçı için kalıcam 5 gun daha İstanbulda finallerim bitti bugun bilet için bekliyorum.

tam olarak kimi protesto etmek amacli arkadaslar bu olay? benim görüsüm su, basbakan binevi hakli olabilir bu yasananlarda, ama olayi bukadar ilerteip galatasarayin marka degerini asaga cekmesi cok ayipti...

Benim derdim hakaretler. Protestoyu desteklemek degil. Siyasetcilerin yaptigi hakaretler son damlayi tasirmistir. Böyle birsey tarihte yok.

Sivas macini yapacagimiz stad belli degil federasyona gore, bu aksam henuz stad ismi yazmamislardi macin oynanacagi alana, duzeltildi mi bilmiyorum.

Galatasaray Türkiye'dir.

Sivas maçında stat sırf tepki için dolar bence..

ScoutGS de böyle bir baslik mevcut. Diger forumlarada yaymak güzel bir fikir.

Bem bu organizasyonun anlamını anlayamadım beyler(ciddiyim) biri açıklayabilir mi_

O olmaz. Toplu yürüyüş için izin alınması gerekiyor. Yoksa tanklarla, joplarla karşılanırsınız.

Yürüyüş için izin istediğinizde de yürüyüş rotasını belirleyen malesef idare oluyor.

Muhtemelen in cin top oynanan bir yer belirtirler size.

Sami Yen'de ne toplanılabilir ne ordan Telekom Arena'ya yürüyüş yapılabilir.

Evet bende başlık açacaktım...

Maalesef Ultraslan Forum kapalı...:)

Ultraslan konusunda temkinliyim ben nasıl bir tepki vereceklerini bilmiyorum. Çünkü suana kadar bir tek onlardan bir bildiri yayını gelmedi.Bir duruş sergilenmedi yapılan ağır hakaretlere ve Galatasarayımızın sahipsiz gözükmesine...

tam olarak kimi protesto etmek amacli arkadaslar bu olay? benim görüsüm su, basbakan binevi hakli olabilir bu yasananlarda, ama olayi bukadar ilerteip galatasarayin marka degerini asaga cekmesi cok ayipti...

Bir kişi yada kurumu değil. Stad açılışı dolayısıyla yaşananlar gösterdi ki bu ülkede Galatasaray Büyüklüğü unutulmuş. Sadece bir hatırlatma. İsteyen üzerine alınır. İsteyen alınmaz.

Geri
Üst Alt