Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Cevap: Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Tamam buraya kadar anlaştık. Böyle bir blöf yapabilmesi benim rahatsız ediyor. 400 milyon dolarlık projeye senin keyfine, asabına göre mi yön verilecek? Milletin parası o yahu, bizim paramız...

Yaptıkları resmen terbiyesizlik haziranda inş allah cezalarını verir

renktaslarım, bugün gündemden baya bir uzak kaldım yeni geldim, bu bayrak asma eylemi nedir, amacı nedir, birde bu bahsedilen Cisse hangi Cisse dir?

Tamam buraya kadar anlaştık. Böyle bir blöf yapabilmesi benim rahatsız ediyor. 400 milyon dolarlık projeye senin keyfine, asabına göre mi yön verilecek? Milletin parası o yahu, bizim paramız...

Birde benim anlamadığım olay bazıları çıkıp '' O staddan ayrılalım'' diyorlar.Hemde bunu diyen kesim baya çok.Yahu böyle birşey olabilir mi.Ucuz kahramanlıklara ne gerek var?Biz o stadın makaslarının takılmasından tut çimlerin ggeldiği güne hatta kazmanın ilk vurulduğu günden beri heyecanla beklemiyormuyduk? bu kadar kolay mı o staddan vazgeçmek.O staddan çıkmayı istemek sadece kaybetmeyi kabullenmektir,onurlu bir davranış değil.

birakin yahu kim kimi nerde oynatmiyor kendi kendimizi gaza getirmeyelim

pasa pasa gider oynariz

tff nin sayfasinda olmamasi tamamen legal bir durumdur bence

stad henuz ustumuze gecmediki

iki taraftada oyle cok pokemon varki bu isten beslenen

hepsi tipis tipis adam olacak ilk mactan sonra

bu nedenle biz uzatmayalim diyorum

Oynatacak tabii ki. Mesele o değil. "Daha anlaşma yapılmadı" diyor Başbakan. Eee angut değiliz neyi kastettiğini anlıyoruz. Bizi, milleti bu şekilde tehdit etmek, daha uygun tabirle aba altından sopa göstermek bir başbakana yakışır mı?

tamamda adami secmisin demisinki benim parami kullanma yetkisini sana ve meclisine veriyorum demissin

unutma bunu reis

yeni secime kadar hesap soramazsin aslinda

yani sorarsinda yaptirimin olmaz:)

Öyle şey olmaz. Paramı verdim ama sen keyfine göre yönet diye değil. Tabii normal ülkelerde denetim mekanizmaları çalıştığından böyle işler yapamazsın ama maalesef bizde bu durum yok. Başbakan'ın canı sıkılınca bir projeyi iptal edemeyeceğine kimse emin olamaz örneğin.

Birde benim anlamadığım olay bazıları çıkıp '' O staddan ayrılalım'' diyorlar.Hemde bunu diyen kesim baya çok.Yahu böyle birşey olabilir mi.Ucuz kahramanlıklara ne gerek var?Biz o stadın makaslarının takılmasından tut çimlerin ggeldiği güne hatta kazmanın ilk vurulduğu günden beri heyecanla beklemiyormuyduk? bu kadar kolay mı o staddan vazgeçmek.O staddan çıkmayı istemek sadece kaybetmeyi kabullenmektir,onurlu bir davranış değil.

aynen bende anlamıyorum o stad bizim hakkımızdır o stad gibi bi stadı olması için ne hayaller kuranlar var hatta bu statı kıskandıkları için medyada bazı kesim galatasaray a vuruo fırsattan istifade su olaylar bi gecsinde görecez onlarıda

Bugün su antalya macı da kritik en az beraberlik almamız lazım.

siyasette zorbalık yoktur. seni ıslıklarlar ıslıklamazalr senin vatandaşına her daim hizmet yapma görevin vardır. eşşek gibi verecekler o stadı bize. başka dik duruşlu birisi olsaydı onları güzel kepaze ederdik elleri mahkumdu vermeye ama başkanın böyle yapacağını bilmezdim. yazık oldu yazık...

renktaslarım, bugün gündemden baya bir uzak kaldım yeni geldim, bu bayrak asma eylemi nedir, amacı nedir, birde bu bahsedilen Cisse hangi Cisse dir?

Oynatacak tabii ki. Mesele o değil. "Daha anlaşma yapılmadı" diyor Başbakan. Eee angut değiliz neyi kastettiğini anlıyoruz. Bizi, milleti bu şekilde tehdit etmek, daha uygun tabirle aba altından sopa göstermek bir başbakana yakışır mı?

yakismaz haklisinda

birde sunu dusun

diyelimki gercekten ugrastin bu stad bitsin diye

sonra acilisa geldin ugrastigin takimin taraftari seni yuhladi:)

ben olsam bende basar giderim uyuz olurum

simdi bunu neden soyledim

basbakanlik makamina belki cok yakisan hareket degil haklisin

ama israil basbakanina herkesin ortasinda akilli ol demekte basbakanlik makami icin cok post modern bir yaklasim

anlatabildimmi adam kasimpasali

bu olaylari birlestirince diyorumki

galiba bu adam gercekten herkesin dedigi gibi bu is olsun diye ugrasti

sonra adama terbiyesizlik yaptik oda yakismayan laflar etti

gerek onun karakterine gerek olanlara uymuyormu bu senaryo

ha toki pokemonuna gelince

o kucuk beyniyle dediki ulan ben simdi burda artislik yapsam saglam prim kazanirim:)

ama stadi kafasina yikacagini tahmin edemedi o an

bak simdi demecler nasil degisecek kozak reisin aciklamasindan sonra

akli basinda politikaci gibi herkese lafi soktu guzelce zekice saygilica

simdi hopp durun aklilli olalim diyen pokemlarla dolacak etraf

haberturkun dunku anasayfasi ile bugunku ana sayfasina bakinca bile gorebildim bunu

bayrak asma eylemi galatasarayımıza destek olmak için cisse de panatinaikos taki djbril cisse ortaya öle bi haber atılmıs sadece tartısıldı

bayrak asma eylemi galatasarayımıza destek olmak için cisse de panatinaikos taki djbril cisse ortaya öle bi haber atılmıs sadece tartısıldı

bu stad olayı yüzünden mi yoksa baska bisi mi oldu bugün?

bu arada bazen dusunuyorumda bizim necatinin emegi kadar emegi olmayipta benim emegim var diyen cok adam vardir piyasada:)

Bizi o stad'dan cikarma gibi bir durum zaten söz konusu degil, bos tehditlerle bizi korkutmaya calisiyorlar. Orasi Galatasaray'indir, ve hic bir güc bunu degistiremez zaten. Ama gerekirse cikar gideriz demek bir durus sergilemektir. Bizden özür bekliyorlar ya bazilari, hani özür dilemezseniz fena yapariz diye tehdit ediyorlar. Boyun egmemizi, tipis tipis ayaklarina kapanip özür dilememizi bekliyorlar. Bu " gerekirse sokakta oynar, kaldirimdan destekleriz" boyun egmedigimizin, korkmadigimizin ifadesidir, degerlerimizin, durusumuzun o stad'tan daha önemli oldugunun göstergesidir. Yoksa dedigim gibi, o stad bizim, o stad'i bize vermek de en cok devletin isine geliyor, bilmedigimizi saniyorlar bu durumdan ne kadar kar ettiklerini. Belki de bu yüzden bu kadar kendilerine güveniyorlar, Abdürrahim Albayrak gibi diz cökmemizi bekliyorlar.

Ucuz kahramanlik degildir bu, onurlu bir durus sergilemektir. Gerekirse o stad'tan vazgecmek de kaybetmeyi kabullenmek degil, önlerinde egilmemizi bekleyenlerin kaybedisini izlemek olacaktir.

" better to die on your feet than to live on your knees " diye bir söz vardir, bilmem anlamli geliyor mu. Benim icin cok anlamlidir.

siyasette zorbalık yoktur. seni ıslıklarlar ıslıklamazalr senin vatandaşına her daim hizmet yapma görevin vardır. eşşek gibi verecekler o stadı bize. başka dik duruşlu birisi olsaydı onları güzel kepaze ederdik elleri mahkumdu vermeye ama başkanın böyle yapacağını bilmezdim. yazık oldu yazık...

O stadi verme gibi bir durum yok, o stad zaten bizim. Kimse bosuna heyecan yapmasin, o korkaklarin, hazimsizlarin oyununa gelmesin.

yakismaz haklisinda

birde sunu dusun

diyelimki gercekten ugrastin bu stad bitsin diye

sonra acilisa geldin ugrastigin takimin taraftari seni yuhladi:)

ben olsam bende basar giderim uyuz olurum

simdi bunu neden soyledim

basbakanlik makamina belki cok yakisan hareket degil haklisin

ama israil basbakanina herkesin ortasinda akilli ol demekte basbakanlik makami icin cok post modern bir yaklasim

anlatabildimmi adam kasimpasali

bu olaylari birlestirince diyorumki

galiba bu adam gercekten herkesin dedigi gibi bu is olsun diye ugrasti

sonra adama terbiyesizlik yaptik oda yakismayan laflar etti

gerek onun karakterine gerek olanlara uymuyormu bu senaryo

ha toki pokemonuna gelince

o kucuk beyniyle dediki ulan ben simdi burda artislik yapsam saglam prim kazanirim:)

ama stadi kafasina yikacagini tahmin edemedi o an

bak simdi demecler nasil degisecek kozak reisin aciklamasindan sonra

akli basinda politikaci gibi herkese lafi soktu guzelce zekice saygilica

simdi hopp durun aklilli olalim diyen pokemlarla dolacak etraf

haberturkun dunku anasayfasi ile bugunku ana sayfasina bakinca bile gorebildim bunu

Anladım reis. En azından tutarlı , güç delisi değil diyorsun. Öyle olsa ülkesinde artistliğini yapar ama Davos'ta susardı. Mantıklı teori:) Ama bu hareketini normalleştirmez.

Peki Abi Adnan Polat nasıl bir pokemon? Bence onu ayrı bir yere koymak lazım. Apayrı...

kewell ile neill acaba ne zaman döner inş bursa macına yetişirleer

Geri
Üst Alt