Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Cevap: Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Sivas maçında o tel örgüler olacakmı yine?

Ve Arena'ya İzin Çıktı

İl Güvenlik Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray ile Sivasspor arasında oynanacak maçın Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanmasında bir sakınca bulunmadığını açıkladı.

Bu karara göre Galatasaray Süper Lig'in ikinci yarı ilk haftasında Sivasspor ile 23 Ocak Pazar günü saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu da konuyla ilgili bir açıklama yaptı. TFF'den yapılan açıklama şu şekilde:

“15 Ocak'ta açılışı yapılan stadyumda bugün düzenlenen toplantıda Galatasaray Kulübü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ile bir araya gelen Türkiye Futbol Federasyonu, söz konusu karşılaşmanın Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanmasına karar verdi. Emniyet Müdürlüğü'nün tavsiyeleri doğrultusunda misafir taraftarlara ayrılan tribünün sadece 1.600 kişi kapasiteli üst kısmına misafir seyirci alınacaktır. Karşılaşma 23 Ocak Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.”

O maçı Telekom Arena'da oynatmak yemezdi.

Ali kıran baş kesenler için bile yemezdi.

20 milyon Galatasraylı federasyonu tükürüğüyle boğardı onca şeyden sonra.

şu scoreboard ortada olsa ne güzel olurdu şimdi bakıyorumda stada :D

Siyasete karışma kısmına bende karşıyım tabi ki..Ama medya üstümüze geliyor,ultraslan kendi bildiğini okuyor az önce gene bir yazı girdiler siteye,gene hiç bir anlamı tutarlılığı olmayan..

okudum bende şimdi..şu ua nın alt gruplarından bi kaçı fesetti ya kendisini kendilerince izah etmişler özel işlerden dolayı fes ettiler yoksa bi durum yok diye..

ne yapsak..

inansak mı??

Eklenti yapamadim yahu :D Resmi koyacaktim olmadi. Dosyayi yükle dedim yüklemedi. Sanli bayragim

transfer nöbetini acalim arkadas

okudum bende şimdi..şu ua nın alt gruplarından bi kaçı fesetti ya kendisini kendilerince izah etmişler özel işlerden dolayı fes ettiler yoksa bi durum yok diye..

ne yapsak..

inansak mı??

yakında trıbunde kavgalar gerilim falan görülebilir demedi demeyin

Hayri Kozak'a helal olsun bir tek o çıkıp her şeyi korkmadan yalakalık yapmadan söylüyor çokta güzel konuşuyor

Burda transfer konusulmaz ki.

Stad konusunu bırakalım bence..O stadyumu bu saatten sonra bizim elimizden kimse alamaz, Tff'de dahil hatta bazı birimler 2012'de yapılacak olan .......lerde;)Zor başarılı olurlar.Kaç milyon taraftarımız var kimse bize yamuk yapamaz..Tff ve siyasilerde bunu iyi biliyor:)..Neyse siyasate girmim anlayan anlar.Siyaset konuşmayalım:)

Bayrak kampayasına devam edelim renkdaşlar..İNADINA DESTEK;)

gsbayrak01.jpg

Forumlardada Galatasaray bayrağı olan toplu bir avatar mı kullansak??;)

Transfer nöbetini açalım yaa.

bence bi bayrak rwsmi seçelim herkes onu avatar yapsın*

Geri
Üst Alt