Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Cevap: Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Eyvallah :) Tepki cig gibi büyüyor. Galatasaraylilar bu hakaretlerin altinda kalmaz. Utan Adnan Polat. Baskanim diye geziniyorsun. Firca yemedigin adam kalmadi be.

Kalmamalıyızda zaten asla hemde..tepki sekteye uğramadan büyümeli.

Ya beyler sadece burda ya da taraftar arasında değil..Adnan Polatın sözlerini bugün sürekli kıvırmasının,galatasaray.org tan kıvırma yazısı yazmasının nedeni üyelerden fırça derecesinden o kadar çok tepki var ki..Görürsünüz Sivas maçına gelemeycek,saçma sudan bi sebep bulup o stada gelmeyecek,biliyor hafta sonu olacakları..Toki başkanıda izler umarım sivas maçını tvden görür..

Eger bu olaylar yüzünden aklinca bize ceza kesip, Sivasspor macini baska yerde oynatirlarsa isletme hakki tamamlanmadi ayagina, bakin bakalim daha neler olacak.

aziz yildirima sivri dilli herkese meydan okuyor diye kiziyordum ama simdi takdir ediyorum.kulübünün menfaatlerini herne olursa olsun savunuyor ya bizimkiß samaroglanina döndü resmen.toki baskani bu cümleyi fenere deseydi varya yer yerinden oynardi

aslında şöyle bağırsak stadda

söyle toki söyle söyle ne oldu

....................... cimbom mu koydu

Böyle bir şeye gerek yok. Stadda 52.000 kişinin sallayacağı beyaz mendil, Türkiye'de 25 milyon Galatasaraylı'nın sallayacağı beyaz mendile eş değerdir. Ben inanıyorum ki Ultraslan'dan ayrılan gruplar da bu protestoya en geç 1-2 maç sonra dahil olacaklardır.

Küfür hakaret haklı duruşumuza gölge düşürür.

Sadece beyaz mendil yeter de artar. Yeter ki o stadda tüm kameraların göreceği şekilde sallansın herkesce...

Fenerbahceliler Mesut Yilmaz´i yuhalarken nerdeydiniz? Basbakanlik makami bu kadar kutsalsa eger? Bir protestoyu hazmedemeyecek kadar kompleksli insanlar bunlar. Hakaret edecek kadar kompleksli.

polati istifaya cagirmamiz lazim

Ben Uefa finalinden ssonra hiç bir maçı sivas maçını beklediğim kadar beklemedim..Geçmez şimdi bu 5 gün

Fenerbahceliler Mesut Yilmaz´i yuhalarken nerdeydiniz? Basbakanlik makami bu kadar kutsalsa eger? Bir protestoyu hazmedemeyecek kadar kompleksli insanlar bunlar. Hakaret edecek kadar kompleksli.

aynen renkdas.mesut yilmaz basbakan degilmiyid? sandikta görüsürüz mesut pankarti asmadilarmi? bizde yapalim sandikta görüselim erdogan

O gün o stadda öyle bir taraftar olmalı ki herkes gerekiyorsa bu stadı başınıza yıkarız mesajını almalı.

Neden medyanın mail adreslerini yayınlamıyorsunuz ki, bence yayınlayın, bir gündem yaratılmak isteniyorsa bunu mail yoluyla herkese aktarmak gerekir. Her ne kadar ultraaslanı kötülesek de gücü azımsanamaz, bir şekilde onların da bu tepkiye katılması gerekir..(Pek sanmıyorum ama...) Hoş ultraaslan genel koordinatörü arkadaş MHP'liyim diyerekten bir imaj çizmiş kendisine açıklamasında, (burada sosyal demokrat insanların nasıl yaklaşacağını pek düşünememiş) bu tavrıyla bile benim ultraaslandan soğumama neden olmuştur (tümegelim) ama sonuçta ultraaslan ve dünyanın sayılı taraftar gruplarından biridir... Onları dahil etmek bu çalışmanın eksik bıraktığı bir noktayı tamamlaması demektir...

Ben Uefa finalinden ssonra hiç bir maçı sivas maçını beklediğim kadar beklemedim..Geçmez şimdi bu 5 gün

Insallah 52.600 kisi 52.600 bayrakla inletir orayi. O haykirisi bütün Istanbul duysun. Maca bayrakla gidilmeli.

...

Neden medyanın mail adreslerini yayınlamıyorsunuz ki, bence yayınlayın, bir gündem yaratılmak isteniyorsa bunu mail yoluyla herkese aktarmak gerekir. Her ne kadar ultraaslanı kötülesek de gücü azımsanamaz, bir şekilde onların da bu tepkiye katılması gerekir..(Pek sanmıyorum ama...) Hoş ultraaslan genel koordinatörü arkadaş MHP'liyim diyerekten bir imaj çizmiş kendisine açıklamasında, (burada sosyal demokrat insanların nasıl yaklaşacağını pek düşünememiş) bu tavrıyla bile benim ultraaslandan soğumama neden olmuştur (tümegelim) ama sonuçta ultraaslan ve dünyanın sayılı taraftar gruplarından biridir... Onları dahil etmek bu çalışmanın eksik bıraktığı bir noktayı tamamlaması demektir...

Ultraslan Galatasaraylı'lığını hatırlarsa zaten kendiliğinden dahil olur.

O stadda Galatasaraylı'lığını unutup merhum başkanımıza zavallı muamelesi yapanları alkışlayan kimseden destek beklemez bu taraftar.

kim ne derse desin adnan polat bu sezonu bitirmeli

O gün o stadda öyle bir taraftar olmalı ki herkes gerekiyorsa bu stadı başınıza yıkarız mesajını almalı.

Ultraslan özür diledikten sonra böyle bir harekete girişecek mi?

Geri
Üst Alt