Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

Cevap: Galatasaray’ımıza BAYRAKLARLA Sahip Çıkalım

olurda olimpiyat stadına gönderirlerse herhalde spor tarihindeki en büyük rezalete imza atmış oluruz...

hemde büyük rezalet...

Onlar rezalete imza atmis olur, biz degil. Ama sikar.

ya sıkmasına sıkar tabi... ama bu gibi şeylerin konuşulması bile büyük rezalet bana göre...

pazar maç var nerde oynayacağımız belli değil... yani bundan daha büyük bir skandal olabilir mi???

koskoca GALATASARAY var işin içinde... valla çok yazık...

Korkmayın kimse bizi o stattan çıkaramaz çıkardı diyelim bi masal gerçekleştide kimse Sami Yendeki arazilerden yeni stadın çevresinden gelecek rantı geri çeviremez bizi çıkarırlarsa milyar dolarlaık projeleri çöpe gider aklmızı kullanalım az :) Bizden çok istiyorlar yeni stada tamamen geçmemizi eskisinin çarcabuk yıkılmasını.Başka bi başlıkta daha dedim bu konuşanların hepsi üstümüze gelenlerin hepsi sadece yalakalar yani kraldan çok kralın kraliçesi olmaya çalısan onursuzlar :) Rahat olun sıkmayın canınızı.

bursaspor kenny miller'ı almış bu arada glasgow rangers'dan...

valla helal olsun adamların kadrosunda 4 forvet var 5.yi aldılar hemde çok da iyi bir adam aldılar...

ya sıkmasına sıkar tabi... ama bu gibi şeylerin konuşulması bile büyük rezalet bana göre...

pazar maç var nerde oynayacağımız belli değil... yani bundan daha büyük bir skandal olabilir mi???

koskoca GALATASARAY var işin içinde... valla çok yazık...

Güya ceza kesiyor padisahlarimiz. Cevabi verir Galatasaray camiasi

Toki : önce Özhan başkanı küçümsedi alay eder gibi,2 gün sonra ben onu çok severim yanlış anlaşıldı öyle dmek istemedim

R.Tayyip Erdoğan : Bu stadın anlaşmalarını yapmadık dedi daha sonra yapacağız , yapmadık dedik ama yapacağız,dedi

Adnan Polat : Protestocuları alacağız polis kameraları ile tespit edip dedi,1 gün sonra "provakatörler,yanlış söylemişim protetocular değil" dedi

Niye kıvırıyor herkes

Toki : önce Özhan başkanı küçümsedi alay eder gibi,2 gün sonra ben onu çok severim yanlış anlaşıldı öyle dmek istemedim

R.Tayyip Erdoğan : Bu stadın anlaşmalarını yapmadık dedi daha sonra yapacağız , yapmadık dedik ama yapacağız,dedi

Adnan Polat : Protestocuları alacağız polis kameraları ile tespit edip dedi,1 gün sonra "provakatörler,yanlış söylemişim protetocular değil" dedi

Niye kıvırıyor herkes

normal bu dakikdan sonra düzgün insan olmaz bu konuda...

R.Tayyip Erdoğan : Bu stadın anlaşmalarını yapmadık dedi daha sonra yapacağız ama yapmadık dedik ama yapacağız

Niye kıvırıyor herkes

Türk siyaseti ve bakış açısını tanımlayan en mükemmel cümle; Süleyman Demirel'den gelsin;

Dün dündür, bugün bugündür.

Niye kıvırıyor herkes

Cünkü herkes korkak. Cünkü herkes yalan söylüyor.

bu konuların konuşulması bile rezalet, ne kadar başarısız olsa bile Galatasaray başkanının düştüğü durum...

iyi ki bi stad yaptılar illa kafa göz yardıracaklar...

yanlız arkadaşla stadın çevre yollarının düzenlenmesi inşaatı tamamen durmuş bugün, 1 tane bile işçi çalışmamış...

Hükümetin bu tavri acayip ters tepecek farkinda degiller :) Göreceksiniz, yumusatici, Galatasaray´in önemini vurgulayan aciklamalar cok yakinda gelecek. Sikarrrr

yanlız arkadaşla stadın çevre yollarının düzenlenmesi inşaatı tamamen durmuş bugün, 1 tane bile işçi çalışmamış...

Şişli Etfal düşünsün,sanki her yolu bize yapıyorlar kaç tane hastaneyi oraya çekecekler yapmasınlar da göreyim..Amaç 2 maç daha sıkıntı verdirmektir

bursaspor kenny miller'ı almış bu arada glasgow rangers'dan...

valla helal olsun adamların kadrosunda 4 forvet var 5.yi aldılar hemde çok da iyi bir adam aldılar...

bizde hala yarın kaleci alalım yani hagi bas bas bagırıyor santrafor lazım diye bir an önce alın diye kazım a her gece sakatlanmasın diye dua etmemiz lazım kazım a bi birşey olsa yandık

Hükümetin bu tavri acayip ters tepecek farkinda degiller :) Göreceksiniz, yumusatici, Galatasaray´in önemini vurgulayan aciklamalar cok yakinda gelecek. Sikarrrr

Ben pek sanmıyorum renkdaş ama ortamın yumuşayacağı kesin..

renkdaslar haluk ulusoyun baskan olabilme sansi varmi?

Eger hükümet bu olayı daha cok uzatırsa bencede ters tepecek bugün haberlerden sonra baya bi kanal bu konuyu konustu her gecen gün basbakan ı eleştirecekler

herkes yaptı transferini kurdu takımını, kamplarda alıştı oyuncular birbirlerine...

pazar lig başlıyor... daha hala adam alacaz... ya ya alacaz oldu...

o stada bu takım yakışır mı yahu zaten? o stada BAM yakışır mı?

Geri
Üst Alt