Galatasaray'ımızın Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Forma alan fenerlidir!!!

Dursun pisligi gitmeden bir forma bile almam, sabri ve hamite gidecek bu paralar!

ne iyi ne cok kotü
alirmiyim almam tabi enayimiyim kardesim sponsor yok transfer yok heycan yok bi cacik yok

Parçalı forma, 13/14 sezonunda Fb'nin çıkardığı çubuklu formalara benziyor.

fb-nin-2013-2014-sezonu-%C3%A7ubuklusuna-20-sn-bakmak_475693.jpg

Parçalı sadece ismen öyle. Ve bulanık. Beyaz forma da fazla beyaz olmuş atlet gibi. 13/14 sezonundaki formalar > diğer bütün formalar.

Almayın, Aldırmayın.

çatladı kapı sporun formaları daha güzel berbat hele beyaz forma atlet gibi.

Bunlar hakikatten gerizekalı yahu yapsanıza bir kırmızı forma ateş kırmızısı adam gibi giyelim yok ama illa beyaz yada mor olucak

parçalıyı en baştan beri beğenmiştim
beyaz çok sade ama oyuncuların üzerinde her iki forma da klas duruyor.güzel taraf tanıtımda parçalıyı doğru kombinasyonla giymişler
mor forma daha çıkmadı ama alternatif olarak onu da beğendim.hatta kaleci formaları bile güzel
bu seneki formalarımızı başarılı buluyorum.ne yazıkki hem fiyattan(160 tl yuh yani),hem de transfer olmadığı ve yönetime karşı takınılan haklı tavırdan dolayı kimse forma almayacak

valla nike geçtiğimizden beri birtane düzgün forma çıkmadı ben almam çok kötü bu nike ile ne zaman bitiyor sözleşme acaba bence pumanın formaları ve kalıpları daha güzel
bence en güzel formalar nike'ın. Puma formaları bizim kilolu oyuncular çok sırıtır xd
bu forma harikaydı bence
4224677.jpg

Parçalı forma, 13/14 sezonunda Fb'nin çıkardığı çubuklu formalara benziyor.

fb-nin-2013-2014-sezonu-%C3%A7ubuklusuna-20-sn-bakmak_475693.jpg

Parçalı sadece ismen öyle. Ve bulanık. Beyaz forma da fazla beyaz olmuş atlet gibi. 13/14 sezonundaki formalar > diğer bütün formalar.

Neresini benzettin buna? Alakaları yok

Begendim her sene forma aliyorum ama bu sene alinmaz

Ben beğendim özellikle parçalı forma çok güzel. Kırmızı şort beyaz forma kombinasyonu da güzel olmuş.

3. forma yok mu bu sene?

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tanıtıma bak bir boku da becerin be kardeşim sanki her takım da 4 yıldız var bu mudur lansman çapına sıçtıklarım.

Beyaz forma gayet iyi.

3 tane düşünüyordum ama sabri hamit olcan umut aklıma gelince almaktan vazgeçtim.

Formalar guzel ama bu yonetim boyle devam ederse almam zaten.

parçalıyı sevmeyenler için alternatif olabilecek mükemmel bi ürün.fiyatı uygun olursa alırım bunu

VYWdby.png

Parçalı güzel olmamış bence.Bir sezon yıldızı yanyana yapamazlar bir sezon yıldızı yapar parçalıyı bozarlar dalga geçer gibi. Ama yinede almam.

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt