galatasaray'ın 12 yıldır ucl'de çeyrek finale çıkamaması

1milyar dolarlık rakiplere karşı 100m euroluk takımla çıkamazsın. Osimheni getirirsen anca.

Küçümsemek istemiyorum ama 12 yıl önce rakipler Braga, Rumen takımı ve 2. maç Manu B takımı, son 16'da ise büyük şans ile Schalke geldi.
Sonraki sene Chelsea yerine biraz daha zayıf takım gelse belki yine çıkardık
Biraz da şans lazım ki artık o da zor. Maksimum beklentim son 16

Umarım Okan Hocam maçı yerinde izlemiştir ve de bu kadar kolay kaleye nasıl gidilir fasikulunu okumustur.Gercekten uzun zamandır bu kadar güzel ezici bir maç izlememistim.Bize feyiz olur inşallah.Ders niteliğinde idi.

Osimhen ve morata dahil hiçbir topçumuzu kaybetmez isek. Ve mertens ve muslera yerine onların 5 yıl daha genç versiyonları ayarında topçu alabilirsek ve yunusu sağlam yedeklersek veya bernardo silvanın yedeği yaparsak bir şansımız olur çeyrek final yapmada. onun dışında bu sene şl çok güçlü 24üncülüğü bile başarı sayarım

10 yıldır 3 tane maç kazanmışız. (Benfica, Lokomotiv Moskova, Manu) bundan dolayı alacağımız her galibiyet bile başlı başına başarıdır.

Bu sene hedefin ilk 24'e girip play-off ile ekstra 2 maç oynamak olması lazım denk gelirse son 16 zaten orada soluğumuzu keseler.

Çok ciddi organizasyon ve altyapı gerekiyor eskiden tutturunca ilerliyordun ama şimdi ona imkan kalmadı.

İlk 8 diyen var da, ben ilk 24u başarı sayarım, hatta 1-2 puanla ancak bitiririz clyi. Dursun ve Okanla Avrupa'da bu kadar..

Çıkmamız anormal zaten bu bütçeler ile.

Lig sıralaması nedeniyle:

2016-2017 (Lig Sıra+Avrupa Cezası)
2017-2018 (Lig Sıralaması)
2020-2021 (Lig Sıralaması)
2021-2022 (Ön Elemede PSV)
2022-2023 (Lig Sıralaması)
2024-2025 (Ön Elemede Y.Boys)

Katılamadık veya elendik.

Katıldığımız seneler:

2013-2014 Son 16
2014-2015 Grup 4.
2015-2016 Grup 3.
2017-2019 Grup 3.
2019-2020 Grup 4.
2023-2024 Grup 3.

Yani 12 senenin 6’sında yokuz zaten lig sıralaması, Avrupa Cezası, ön Elemede elenme derken katılım yok.

Galatasaray’ın başarılı olması için 12 senede en az 10 katılım şart ve her sene ligi ilk 2 bitirmeli en kötü. Oluyorsa hatta hep katılmalı.

Bunun içinde 12 sezonda en az 8 şampiyonluk 4 ikincilik gibi bir tablo yani dominasyon lazım.

Kadron çok kaliteli olacak. Genç ve sürdürülebilir olacak.

Barışa-20
Kerem-21

Gibi transferler senelerce gitmeden sende oynayacak, sayıları da artacak.

18 de böyle 4-5 tane lazım en az.

Yurt dışından kaliteli yerli alacaksın.

Kalan isimler de 12 adet uluslararası oyuncu ve 2 tane de yabancı.

Çok normal

Önce hedef Portekiz ve Hollanda takımlarını yakalamak olmalı

Hatta Belçika ve İskandinavları bi geçmeliyiz ilk

Sonra bakarız 5 büyük ligle mücadele etmenin yollarına

Boyle bakilmasini dogru bulmuyorum. Formatindan tutntakimlara, donen paralara bakinca ilk hedef ilk 24, sonra adim adim.

Bir anda hoo ceyrek hoo bilmemne olmamali.

28inde mi ne gorecegiz fiksturumuzu bakalim

oralara gelmek için düzenli olarak son senelerdeki gibi o takımlarla mücadele etmek lazım. görüldüğü üzere ona göre takım yapılmaya baslanıyor. tutan kalıyor tutmayan gidiyor. böyle böyle devamlılık sağlanır.

2 3 sezon hep ilk 24ten cikarak, hep nokta transfer ile oyun gelistirip, ustune koyarak ilerlersek belki bir beklentiye girilerbilir.

Bu sezon ilk 24 +playoff ustunu basari saymak gerek. AVL degil sonucta

Galatasaray büyük rakiplere karşı büyük oynuyor. Bence 1 2 3ten en iyi takımlar gelmeli

Galatasaray büyük rakiplere karşı büyük oynuyor. Bence 1 2 3ten en iyi takımlar gelmeli
En iyi en kotu denexek takim yokki 2 torbada zaten

3 ve 4 belirleyici olacak.

Okan hocamizin ciddiyet sinirini asan rakipler olmali

Son düzenleme:
Bu sene son 16 olabilir de okan bey öğrendi mi avrupa oyununu emin değilim. Avrupa maçlarına özel analizlerle taktiklerle çıkman lazım okan oyun felsefesiyle çıkıyor olmaz o ligde güzelde avrupalı senden güçlü sökmez ona felsefen. Ben bu sene veya seneye bir başarı kesin bekliyorum.

İlk maç Sılavya Pırah'tan 3 yemezsek belki gruptan çıkabiliriz neden olmasın, çeyrek olmaz, çeyrek kokoreç olur en fazla.

Geri
Üst Alt