Galatasaray'ın 1916'dan Sonra İlk Defa Fenerbahçe'yi 2 Şampiyonluk Sayısıyla Geçmesi

Necmi Koyuncu

Cezalı
19 Mayıs 2018 itibariyle tam 102 sene sonra Fenerbahçe'ye 2 şampiyonluk farkı atarak 2 aydır yazdığım üzere Türk Futbolundaki Tarihi Kırılmaya imza attık...Cumhuriyet tarihinde ilk kez Fenerbahçe'ye psikolojik üstünlük kurduk...Bu iş bittim zira makas açılacak ve Türkiye Ligini borç-alacak farkımızın müspet yönde seyretmesiyle Türkiye Ligini domine edeceğiz önümüzdeki on yıllar boyunca...21'i Sapladık!!! Şimdi onlar düşünsün!!!

1916da şampiyonluğumuz yoktu ki.Nasıl 2 önde olacağız.
Mevcut ligin kuruluşu 50li yıllar zaten.

2015te 2 şampiyonluk öne geçtik zaten.hatta 2011deki şike üzerine 2001deki şikeyi de sayarsan,4 şampiyonluk öndeyiz.1986da hükümet desteği ile bjknin bizden çaldıgı şampiyonlukta var.etti 5 ..

yine de 3 şampiyonluk öndeyiz.2011deki şike çünkü tüm dünyada kanıtlandı.

1916da şampiyonluğumuz yoktu ki.Nasıl 2 önde olacağız.
Mevcut ligin kuruluşu 50li yıllar zaten.
İstanbul Ligi vardı üstat ilk şampiyonluğumuzu hatta 1908-1909'da kazandık...Senin dediğin ulusal lig...Federe lig yani...Biz fener ile aynı şehirin takımı olduğumuzdan 1909'dan sonra rekabetimiz başlıyor üstat zaten federe ulusal lig öncesi şampiyonluklar sayılsın demesi o fenerin, ama onlar da her nedense cumhuriyet dönemini kapsıyor böylece şampiyonlukları bizi geçiyor...Ama İstanbul Liginin kuruluşundan alınsa HMS IMOGENE zamanlarından durum dediğimiz gibi oluyor...Hürmetler...

2015te 2 şampiyonluk öne geçtik zaten.hatta 2011deki şike üzerine 2001deki şikeyi de sayarsan,4 şampiyonluk öndeyiz.1986da hükümet desteği ile bjknin bizden çaldıgı şampiyonlukta var.etti 5 ..

yine de 3 şampiyonluk öndeyiz.2011deki şike çünkü tüm dünyada kanıtlandı.
Orası öyle ben tescili kastettim renktaş yoksa zaten şampiyon trabzonspor...

22 yi saplayacağız bu sezon insallah fark 3 olacak

artık fetö yok yenı bi olusum basarılarımızı engellemeye kalkmassa farkı açarız
yeterki cengo biraz az konusup işini yapsın

Geri
Üst Alt