GSC Haber Galatasaray'ın 2026-2027 Sezonu Süper Lig Fikstürü

başladılar mı ağlamaya fikstur şike bok püsür diye

Erzurumu kış günü vermemişler ilginç

Bu el sıkma olayi nedir bilen varmi ? Metin yine kiminle kavga etmiste eli sıkılmamış
Aptallar henüz lig başlamadan kendilerini rezil etmeye başladılar :).

Bunların alayı mert hakan yandaş gibi, hiçmi düzgün efendi tipler Fenerbahçe'de yönetici olamayacak??
Yemin ederim içlerinde en aklı başında olanı rambo okan !!

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ş.Ligi fikstürü ile iyi uyuşur inşallah

çakma mamut uslu , barış denen dombilinin bunlara çaktığımızda suratını görmek istiyorum..
ucuz herifler...

Sirf bizim stadda sampiyonlug almak icin kac sezondur yapmadiklari fikstur $ikesi kalmadi, ama Allah buyuk, nasil etme karaktersizlere. Simdi yine baska seyler deniyorlar.

İlk maç evimizdeyiz ikinci maç erzurum deplasmanı daha ne olsun genel olarak gayet iyi bir fikstür

Daha cok tecrübelide olsa azizde ,humeyni gibi toksik karakter ve öfkesini tutamayan bir tip ,okan hocam ve kulubu yönetenler extra zorlamazlarsa fb nin ilk şampiyonluğunu m.ali aydınlar ile alacağını dusunuyorum

Bu arada Erzurumspor'un eski logosunu kullanmışlar güncel logo kullanılmamış

Koç Safi filan gitti artık son haftalara derbi koymamışlar. Ya bu defa da ortaya koyalım dediler. Yada Azizi yiyecekler

Aptallar henüz lig başlamadan kendilerini rezil etmeye başladılar :).

Bunların alayı mert hakan yandaş gibi, hiçmi düzgün efendi tipler Fenerbahçe'de yönetici olamayacak??
Yemin ederim içlerinde en aklı başında olanı rambo okan !!

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Suç bizde köpeğe köpek muamelesi yapmadığın sürece böyle olmaya devam eder. Bunlara el uzamayacaksın. Aynı dilden konuşacaksın.. Anca öyle susarlar. Bizim yönetim sevgi çiçek barış kardeşlik. Geçin abicim bu bunların anlayacağı dil değil anlayamadınız mı bunu halen

Geri
Üst Alt