GSC Haber Galatasaray'ın 2026-27 Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu

En kritik maç Aek olacak. O cehennemden 3 alırsan çıkma şansın olabilir. Ama büyük ihtimalle galibiyet gelmez.

Stuttgart harici güzel kura. İlk torbada zaten kolay takım yok, geri kalanlar da torbaların ortalama takımları hep.

AEK deplasmanindan bile puan alabiliriz diyemiyorum. Eger ki kadro ciddi anlamda yenilenmezse 7-8 puan ile bitirebiliriz.

Mevcut kadromuzla şu kuradan 3 puan değil bak puan alabiliriz diyebileceğim bir tane maç yok.

Allah senin belanı versin Dursun Özbek! Seni Galatasaray'a üye yaptıkları güne lanet olsun.
Geçen sezon ilk 24 yapan kadrodan sadece İcardi yok. Dursun'a dediklerin doğru ama o kadromuz o kadar da kötü değil. Sadece hem CL hem lig götürmek zor olacak geçen sezonki gibi.

4 puan başarı, 6 puan alırsak ilk 24 başarısı sayarım.

Cümleten geçmiş olsun.

1787850571475.webp

Bu kadroya net 3 tane hazir onemli oyuncu eklenmesi sart. Forvet orta saha ve kanat. Okan buruk da acilen artik kendini futbola vermeli taktik olarak takim bu maçlara hazir degil. Psg ve barça bize inanilmaz ters.

Bir zahmet son 4’ten 6-7 puan çıkart. İlk 4 takımdan da puan kovala. Ben FB kurasının bizden zor olduğunu düşünüyorum.

FB en son ne zaman Roma, Aston ayarı bir takımı yendi? Geçin

lille de mi geldi lan? full 1-2. torbadan mı çektik naptık
Lille falan iyidir yahu. Yenmesek de gayet puan alabiliriz. Geçen sene mesela Madrid'den puan alıp, abidik gubidik Belçika takımına yenildik. Kim ne derse desin biz köklü takımlara karşı daha iyi oynuyoruz.

İlginç tevafuklar mevcut
Geçen sene fransa ve almanya deplasmanına gitmiştik.bu sene yine fransa ve almanya deplasmanına gidecez
İçerde yine ingiliz ve ispanyol takımı ağırlayacaz
Geçen sene hollanda deplasmanına gitmiştik bu sene içerde hollanda takımı ağırlayacaz

Geri
Üst Alt