GSC Haber Galatasaray'ın 2026/27 Sezonu Kombine Fiyatları Açıklandı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1775830626018.webp

2026-2027 Futbol Sezonu kombine genel satışı, 10 Nisan 2026 Cuma günü saat 17.00’de öncelikli olarak GSPlus Premium ve GSPara Kredi ve Banka Kartı sahiplerine, 11 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 17.00’de Galatasaray logolu passo tarafta kartlılara sadece passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulaması'ndan satışa sunulacaktır.

Kombine satın almak için tıklayın!

Kişi başı sadece 1 (bir) adet kombine alımı yapılacaktır.

Passo hesabı ile giriş yapan kişiler sadece kendisi için satın alabilir.

Kombine Sezonluk Devir Hakkında

2026-2027 sezonu kombine sahibi taraftarlarımız, Passo hesaplarından “kombinelerim” altında yer alan “Transfer Edilecek Kişileri Tanımla” butonu kullanılarak, tüm sezon boyunca geçerli olacak 3 T.C. Kimlik Numarası'na ( Galatasaray logolu Galatasaray taraftar passo kartı ve 2027 yılına kadar vizelenmiş kartı ) maçlık devir yapabilecekler. Kombine satın alınmasından itibaren 7 gün içerisinde TCKN leri belirlenmesi gerekmektedir. Daha sonrasında T.C. Kimlik Numarası belirlemesi yapılmayacaktır.

Taksitli Satış

Kombine satın alımlarında, GSPara kredi kartına özel vade farksız 3 taksit, vade farklı 12’ye kadar taksit avantajı ve diğer tüm kredi kartlarına vade farklı taksit imkanı ile Passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulaması üzerinden faydalanabilirsiniz.

Hemen GSPara Kredi Kartı’na başvurarak, kartınızın kurye ile teslim edilmesini beklemeden dijital kartınız ile kombinenizi satın alabilirsiniz.

GSPara Kredi Kartı Başvurusu İçin:

Kredi Kartı | GSPara

Kombine ofisi çalışma saatleri

Hafta içi : 09.00 - 17.00

Hafta sonu: 10.00 - 17.00

Telefon: 444 1905

E-mail: [email protected]

Passolig İletişim: http://www.passolig.com.tr/iletisim

Tel: 0850 724 33 44

1775830600939.webp

1775830606384.webp

1775830610900.webp

Yenilemelerde %95 civarı yenileme var deniyordu o yüzden genel satışa pek bir şey çıkacağını sanmam 500-1000 adet varsa da öncelikli satışta hemen biter onlar da. O yüzden çıkar çıkmaz bitti, alamadık vb. tepkiler olursa şaşırmam.

Osimhen'i izlemenin bir bedeli olmalı" diyen oldu mu fiyatlar için?

GS para ile baktım 85.000 TL'lik yerden şu an 1 tane kalmış diğerleri full dolu gözüküyor.

Almak isteyen varsa hızlı olsun. Yarına genel satışa kombine çıkmaz.

4 5 kisilik ekip olmadan kombine isi tatsiz onca yol vs ye.

Yoksa gspara vs varsa vadesiz e taksit en kotu alinabilitesi olan fiyatlar.

Sahsen kategori 8 de uA degilde karsisi alt kat (Guney) harikulade ,hep oradaydim ben uzun sure boyunca.

Lig 17
CL min 8
3 4 kupa macina gitsien iste 25-30 mac.

4 5 kisilik ekip olmadan kombine isi tatsiz onca yol vs ye.

Yoksa gspara vs varsa vadesiz e taksit en kotu alinabilitesi olan fiyatlar.

Sahsen kategori 8 de uA degilde karsisi alt kat (Guney) harikulade ,hep oradaydim ben uzun sure boyunca.

Lig 17
CL min 8
3 4 kupa macina gitsien iste 25-30 mac.
Askerden geldikten sonra tek başıma Batı üstten 2019'da kombine aldım.

1-2 yıl içinde orada tanıştığım insanlarla acayip bir arkadaşlık kuruldu. İş falan paslamaya başladık birbirimize.

Şimdi de hep beraber toplanıp maça gidiyoruz. Hep olmasa da arada bir deplasmanları toplanıp beraber izliyoruz.

Yani tek almaktan çekinmeyin. Hatta tek almak daha iyi yeni arkadaşlar kazanıyorsunuz :red:

Yenilemiştik hamdolsun

3n yuksek bilet mac basi ortalamasi $200 fena degil. DK'nda Turkiye'yi kale arkasindan izlemek $1000

Yeniledik çok şükürde her sene %70 zam ayıp

Askerden geldikten sonra tek başıma Batı üstten 2019'da kombine aldım.

1-2 yıl içinde orada tanıştığım insanlarla acayip bir arkadaşlık kuruldu. İş falan paslamaya başladık birbirimize.

Şimdi de hep beraber toplanıp maça gidiyoruz. Hep olmasa da arada bir deplasmanları toplanıp beraber izliyoruz.

Yani tek almaktan çekinmeyin. Hatta tek almak daha iyi yeni arkadaşlar kazanıyorsunuz :red:
Orasi oyle yav 7 sene arka arkaya kombinem vardi, tadi baskadir ama yolu bilmemnesi oncesinde takilmaca etmece icin ekip tercih edrim 🤣

3 saatir alamiyorum bu ne lan

Geri
Üst Alt