GSC Haber Galatasaray'ın 26. Şampiyonluk Kutlaması | RAMS Park

Bu kez bunu düşünmeleri olumlu. Sonunda bir kutlamada sahne 360 yapıldı ama prodüksiyon menajeri ben olsam tepeye o brandayı koymazdım. Üst katlarda izleyenler baya sövecektir sırf bu yüzden.
Birebir aynisini dusundum, gene ufak bir gelisme var.

Ama yenikapidaki 5 yildiz platformunun tekrar kullanilamsi biraz zorlama oldu gibi

Herkes 5 kose tek tek gidecek edecek gibi. Ya da topcular sahaya hic inmeyecek, o platformlara giderek tribunleri selamlayacak tek tek

Konteyner, modüler kabinler Dursun başkan ne var ne yok tezgahı kurmuş parayı alıp kasayı dolduracak.

Birebir aynisini dusundum, gene ufak bir gelisme var.

Ama yenikapidaki 5 yildiz platformunun tekrar kullanilamsi biraz zorlama oldu gibi
Organizasyon işleri ciddi tecrübe ve deneyim istiyor. Kulübün statta kutlama organize etme işinde çoktan uzmanlaşmış bir ekibe sahip olması gerekirdi. Şu anki düşünce bence çok doğru. Her sezon tek tarafa dönük bir platform kurulup 3 tribün taca çıkarılıyordu. Bu şekilde çok daha bütünleşik bir kutlama olacak.

Tek ve büyük sorun ses olacaktır. Stat akustiğinde ses sorunu yaşamamak büyük maliyet onu da taraftar idare edecek artık.

Organizasyon işleri ciddi tecrübe ve deneyim istiyor. Kulübüm statta kutlama organize etme işinde çoktan uzmanlaşmış bir ekibe sahip olması gerekirdi. Şu anki düşünce bence çok doğru. Her sezon tek tarafa dönük bir platform kurulup 3 tribün taca çıkıyordu. Bu şekilde çok daha bütünleşik bir kutlama olacak.

Tek ve büyük sorun ses olacaktır. Stat akustiğinde ses sorunu yaşamamak büyük maliyet onu da taraftar idare edecek artık.
Ben 4 koseden tasiyicili platformu bilemedim(sahne ustundeki led ekranlar tasinsin diye yapmislar belli) ama cok gerek var miydi ona 2 tane dev skorbord varken gorus acisi kapatmaya ustunu de orterek garip geldi. Gene hep senin dedigin gibi tek tarafli olmamasi en azindan pozitif.

Birde heralde saha kenarinya da medyayi bir havuzada toplayacaklar, goruntuyu bozmayacak umuyorum

Yine futbolcular çok geç çıkıyor. stada gidip 3-4 saat furbolcuları beklemek nedir inanılmaz gerçekten. Bunu yapacaksan ya öncesine konser koyacaksın ya da 2 saat sonra seremoniyi başlatacaksın akıl tutulmasında level atlamaya devam ediyoruz.
Ayrıca eyvallah sanatçı olmasın dedik de DJ suat ateşdağlıdan da bıktık arkadaş. 3 saat suat ateşdağlı mı dinleyeceğiz korkunç ya..

Eray yazgan denilen hiçbir işe yaramayan torpillinin organize ettiği programdan cok bisey beklemeyin ,enazindan az söversiniz

Ota boka kutlama yapmak fenerliliktir. Evet yerel lig şampiyonluğu önemlidir ama artık bizim için ot bok mesabesindedir. Bundan gayrı şampiyonlar ligi şampiyonu olmadan kutlama yapmak cimbomluya yakışmaz...

..........................

Gibi ıvır zıvır laflar sıkacaktım ki şımardığımı farkettim, büyük söz olmasın bugünümüzü aramayalım diye bu lafları söylemediğimi farz edin. Söylenmesi ve yanlışlanması da anlamlıdır belki.

Usulen ölçülü bir kutlama yapıp dağılalım. Bize verilen hediyenin değerini küçültmeden ve talihimizi küstürmeden elimizde olanın kıymetini bilip sonrasında ufuktaki daha büyük başarılara odaklanalım.

3 saat dj ne yapacak

sacma sapan program

Ee abi futbolcular erken çıksınlar ve onlara odakli olsun ve programda erken bitsin uzun olmasin diye şarkı falan yok deniyordu. Topçular yine taa 21 da başlar çikmaya ve program da 23 de bitiyor erken değil. Bahane ettikleri şeyi bile yapamamış herifler sonra rezillik diyince biz laf yiyoruz bu rezillik değilde nedir yani.

sezona hic bi katkı yapmayan topcular inşallah kişisel showuna cevirmez ortamı

Metehani cikaracaklar mi?

Hata olur ,taraftar iplemeyebilir gibi

Geri
Üst Alt