GSC Haber Galatasaray'ın 26. Şampiyonluk Kutlaması | RAMS Park

Biraz takimlari olan yonetici, cemiyete gittiklerindeki roportajda yapsitirir lafi tff ye.

Bizi bitirdin be Icardi..

Torreira röportajında gidip kalacağına dair bir şey çıkaran var mı?

Soru soran muhabire sanki sonmuş gibi teşekkür etmesi biraz gidici hissi verdi gerçi ama...

Baştan sona izledim en güzel kutmalardan biri oldu, sade her şey yerli yerinde çok iyiydi. Geçen seneki faciadan sonra müthiş geldi.

Baştan sona izledim en güzel kutmalardan biri oldu, sade her şey yerli yerinde çok iyiydi. Geçen seneki faciadan sonra müthiş geldi.

Kupa kaldırış anlarını beceremiyoruz... Geçen senekini hatırlamıyorum gerçi ama sahadakilerde şimdiye kadar hep gazeteci ordusu ve saçma bir kalabalık olduğu için doğru dürüst açıdan çekilemezdi... Bu sefer de karanlıkta kaldırıldı, bir spot ışığıyla aydınlatamadılar, Icardi de beceremedi o anı vermeyi, konfetiler sanki erken atıldı, BEIN bile kaçırdı o anı uzak açıda kaldı... Şöyle tam karşıdan, kadraja saçma kalabalıklar girmeden, güzel aydınlatılmış ve işte konfetisi şusu busu her şeyi eksiksiz bir kupa kaldırışı olamıyor bir türlü...

bu takımın revizyona ihtiyacı var

okan buruk evlatlarından kimseye kıyamayacakdır
Revizyonu kadrodan bekleyecegiz, umarim kadro muhendisligini dogru yaparlar bu defa.

Turkiye'de cumhurbaskani dahil hic bir guc 4 sene sampiyon olmus hocayi gonderemez zaten. O yuzden bende artik yeni yabanci hoca beklemiyorum.

Geri
Üst Alt