- 28 Mayıs 2011
- 10.456
- 9.942
- 1.738
Yine şaşırtmadın Younes Belhanda Recep Buruk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aleni mallık o yaptıklarıUlan neredeyse takımın yarısı ölüyordu otobüsün üzerinde çok büyük bir facia atlattık aslında orada. Aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor.
Beni ikilemde bırakan bir tercihİcardi giderse Recep’i banlarım
Otobüs olayı çok sıkıntı ya son durak sahnesi gibi mazallah
bunu yıllardır belirtiyoruz. malesef kutlama yapmayı bilmiyoruz.eve yeni geldim.
genel olarak cimbom nereye çağırsa gideriz, geçen sene yenikapıya da gittim, lakin şunu söylemek gerekir ki yine çooook gereksiz uzadı. yok senfoni, yok kulüp çalışanları, yok yönetim, yok teknik heyet derken bir de her gelen üçlü çektirince artık acayip bayıldık.
olması gereken bir sanatçı, 3-4 şarkı ve dans show (30-35 dk anca sürecek şekil) hemen ardından futbolcuların gelişi, teknik heyetten okan buruk ve yönetimden dursun özbek. taraftarlar sahayı doldururken yine marşlar ve müzik elbette olabilir. ama max bu kadar bitti gitti, 3 saati geçmemeli organizasyon. bu ne böyle 5-6 saat sürüyor, yazık herkese cidden.
eve yeni geldim.
genel olarak cimbom nereye çağırsa gideriz, geçen sene yenikapıya da gittim, lakin şunu söylemek gerekir ki yine çooook gereksiz uzadı. yok senfoni, yok kulüp çalışanları, yok yönetim, yok teknik heyet derken bir de her gelen üçlü çektirince artık acayip bayıldık.
olması gereken bir sanatçı, 3-4 şarkı ve dans show (30-35 dk anca sürecek şekil) hemen ardından futbolcuların gelişi, teknik heyetten okan buruk ve yönetimden dursun özbek. taraftarlar sahayı doldururken yine marşlar ve müzik elbette olabilir. ama max bu kadar bitti gitti, 3 saati geçmemeli organizasyon. bu ne böyle 5-6 saat sürüyor, yazık herkese cidden.
O kadar beceriksiz bir yönetim var ki başımızda herkes saniyesinde stada girerken saha içi paketi alanlar bırakın stada hızlıca girmeyi kapıdan GSStore önüne kadar uzun kuyruklar oluşturmuştu.
Diğer kapılar takır takır işlerken saha içinde insanlar hayvan gibi bekledi. Zaten tatil başlangıcı ve Cuma günü bir mesai çıkışına kutlama koyarak yeterince şartları zorladılar.
Saha içi diye paket satmışlar. Ayarladıkları yer benim gibi uzun boyluysan veya erken geldiysen bir nebze şanslısın. Aksi halde sürekli ekrandan kutlama takip edersin. Çünkü her tribünden az çok oyuncu girişi izlendi ama saha içi diye fahiş fiyata sattıklarının en az %60-70 izleyemedi.
Oyuncular sahneye çıktığında üçlü için hep saha içinin zıttı, Ultraslan tarafına yönlendirildi. Dolayısıyla orada da saha içi avantaj değil dezavantaj oldu. 5 yıldızlı sahne olunca her sahnede oyuncular gelir kupa ile bir poz verir dedim. Aptal değiller ya en azından bunu düşünmüşlerdir dedim. Orada da çok şükür gram düşünülmemiş.
Sonuç olarak 19K verip ben kısmen, arkadaşım hiçbir bok izleyemedi. Bu yönetime güvenip iş yapmadım. Bunun böyle olacağını adım gibi biliyordum ama işte Galatasaray aşkı ağır bastı. Bilet bulamayınca saha içi aldım. Birçok insan da bu yüzden almadı zaten. Yoksa kapış kapış giderdi saha içi. Bu Dursun ve avanesine yaptığım son hibedir.
Sonra işte ortalama 20k’dan iç saha maç bileti satarken max 20k’dan üstelik saha içi gibi cazip bir yerden kutlama bileti satamıyorsun. İnsanlar almıyor…Şunu bir türlü anlayamıyorum,
Bu bahsettiğin sorunlar çok temel event yönetimi problemleri. Yani bir organizatör zaten daha işin başlangıcında "ne sorunlar olabilir" diye düşünürken yazacağı net ilk 10 problemden biri. Ve biz her defasında akla gelecek ilk 10 problemden en az 3-4 tanesini her büyük organizasyonda yaşıyoruz.
Bu işi kimlere yaptırıyoruz bilmiyorum, inhouse mu hallediyoruz onu da bilmiyorum ama her defasında gerçekten böyle sıkıntılar yaşanması rezillik ya
Sonra işte ortalama 20k’dan iç saha maç bileti satarken max 20k’dan üstelik saha içi gibi cazip bir yerden kutlama bileti satamıyorsun. İnsanlar almıyor…
Ben bir firma ile çalışıldığını düşünmüyorum. Çünkü aklı çalışan herkes ya koca koca sahneler kuruluyor. Bunlar açı kapatır mı, insanlar sahada kendilerine cepheden bakmayan bir yerden nasıl izlerler diye düşünmüyor. Her şey TV’den güzel görünsün diye tasarlanıyor ama o gün statta olanlar gram düşünülmüyor. Bir tane büfe koymaya bile üşenmişler. Saha içi olanlar taa doğu alt 115’in büfesine gidip su falan alabiliyor. Sorsan 10 katı pahalı VİP bilet. Bu arada 2 saatlik maç değil 5-6 saatlik event. Oturma vs zaten hak getire…
Yani normalde bu tarz olaylarda insanlar “Keşke orada ben de olsam” der ya. Bizim kutlamalarda tam tersi “Keşke televizyondan izleseydim” dedirttiler. Geçen yıl da aynı haltı yediler. Hiç şaşırtmıyorlar