Galatasaray'ın 4 Yıldızlı Forması

İlker Üstün

Sarı Üye
Galatasaray'ın 4. yıldızı takması halinde gelecek sezon giyeceği forma basına sızdı.

Sosyal medya üzerinde dolaşan çizim çoğu Galatasaray taraftarının hoşuna gitti.

Alışılagelmişin dışında armanın üstüne koyulmayan yıldızlar omuz bölümüne yerleştirilmiş ve formada bir 'rütbe' gibi durması sağlanmış. Sarı ağırlıklı formada dikkat çeken bir diğer özellik ise 'askeri kamuflaj' motifleriyle bezenmiş olması.

İşte Galatasaray'ın 4. yıldızı takması halinde yeni sezonda giyeceği iddia edilen o forma...

Kaynak: Sabah

13226-galatasaray-1410506151507.jpg

Ekli dosyalar

• 1410506151507.webp
    1410506151507.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 260
Son düzenleme:
görenler nasıl gördü açıklasın :D

Turk Telekom :confused:

ahmet kolkoparan reyizi bilirkişi olarak bu konuya çağırıyoruz :hmmm:

4.yıldızı alıp şikecilere bi sokalımda ondan sonrası gırgır şamata kolayyyy :naughty:

Güzelmiş...
Umarım bu federasyona rağmen sezon sonunda 4.yıldızı takarız...

4.yıldızı alıp şikecilere bi sokalımda ondan sonrası gırgır şamata kolayyyy :naughty:

elemancini olmasa geçen yıl takıp arayı açmıştık enayilerle 5 sene toparlanamazlardı bi daha o eziklikle, şimdi eşitlendik bu senede şampiyon olurlarda dillerinden kurtulamayız gerçi eşitlendik sayılmaz adamların şikeli şampiyonluğunu saymıyalım

Haki yeşil forma çıkartsınlar madem. Ayrıca Galatasaray'ın 4. yıldız olayını bu kadar önemsemesi garip geliyor bana. 2 tane Avrupa Kupası kazanmışız, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek, Şampiyon Kulüpler'de yarı finaller görmüşüz, en çok gruplardan çıkan takım olmuşuz, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı (Süper Kupa) açık ara en fazla kazanan takım olmuşuz, 3. yıldızı ilk takan kulüp olmuşuz. Yanı kısacası her alanda üstünlük bizdeyken 4. yıldızı ilk alan takım olma gibi diğerlerinin yanında çok da önem arz etmeyen bir şey için fb'den daha fazla yaygara kopartmak bana enteresan geliyor. Herhalde 100. yılımızda şampiyon olamamanın bir getirisi bu hırs. Gerçi 4. yıldız muhabbetinin bu kadar sık vurgulandığı bir sezona kötü transfer politikası ve pek çok plansız hareketle girmek de tezat bir durum oluşturuyor açıkçası..

biz 4.ü takarsak fener bakalım ne eziklik yapıcak onu merak ediyorum 3.aldığımızda formalarını yıldızlarla donatmışlardı :D

Geri
Üst Alt