Galatasaray'ın Atletik Performans Antrenörlerinin CV'leri

Yönetimin mudahale etmesi lazım. Fakat bu arkadaslarin bir kusuru yok, ilk once futbolcu calismak isteyecek. Calismak istemeyen zorlanacak. Zora gelmeyen takimdan gonderilecek. Bu kultur meselesi. Bizdeki kultur serbest ve arkadaslik ortamina uygun, cok kaliteli oyunculari da yormamaya odakli. Ondan TSL'de sampiyon olup Avrupa'da senelerce 5 yiyoruz. Kosturmaya basardigin zaman Riera-Melo'lu takim cikiyor ortaya..

Merak ediyorum Türkiye'den yurt dışına kaç tane antrenör gidebilmiş?
Adamlar beyzboldan, amerikan futbolundan antrenör getiriyor, biz yurt dışından futbol antrenörü getiremiyoruz.

Onu diyenle futbol konuşma hocam, birilerine gereksiz fanlık yapan kimseyle futbol konuşmaya lüzum yok, okanmış, icardiymiş kim olursa olsun Galatasaray'ın önünde görene laf anlatamıyorsun
targutayım bunu diyenlerden bazılarının GSE rütbeleri var forumda ben daha başka bir şey söylemiyorum.

Avrupa takımları ile baş etmek istiyorsak onların seviyesinde antrenman şart. Yoksa bizim kulüpler avrupada nal toplamaya devam eder. Bu konuda bir devrim gerekli futbolumuzda

Okan Buruk: "Atletik performans ekibimiz eleştiriliyor. Sadece Türk oldukları için eleştiriliyorlar. Ben ekibime güveniyorum, inanıyorum.

Şu an 4. senemizdeyiz. Geçen sene 55, ondan önce 56 maç oynamişız. Avrupa Şampiyonası zamanını da eklediğimizde 70 maça çıkanlar vardı.

Bu oyuncuları iyi hazırlıyoruz ki Türkiye'nin en az sakatlanan takımiyız. Ekibimin başarısına inanıyorum."

yaş ort 21 orta sahaya karşı 29-32-35 yaşında o.s çıkar sonra bu adamcağızlara laf et
geçççççççç

Kimse cv ya da uyrgunu dert etmiyor. Galatasaray yuksek tempoda 70 Dakika oynayamıyor. Dili dişarda geziyor topçuların. Eger ki Avrupai yuksek tempo maç yapsak o zaman gör sakatlık nasıl oluyor. Bu tempo da sakatlık olsun Bi de. Okanın inadı yüzünden Avrupada böyleyiz.

Kardesim liyakatten bahsediyorsan anlarım da liyakat skalasini sade premier ligde çalışmak olarak koyuyorsan, ve bu adamlari sırf PLde çalışmadıklari için liyakatsiz görüyorsan yanlış yoldasin.

Valla kimse kusura bakmasın takima göre yorum işi saçma. Benim pro duran top hoca tanıdığım var TR de bu lisansı alan ilk kişi ama UEFA top class lisans için 2.ligde takimlarda calisip duruyor süre doldurmak için. Herşey kişide bitiyor. Kendini geliştirdin mi olay biter.

Takıma tabiki takviye şart ama çok saçma eleştiriler görüyoruz son zamanlarda.

Misal: Adı Abuzer bundan topçu olmaz örneği gibi. Yav kardeşim ismi Levent, Kıvanç olunca oluyor mu?

Sözüm ona hoca da gelismeli ekip de gelişmeli gerisi faso fiso. Etnik kökenmis isimmis bizi bağlamamalı.

Çok güzel bir konu açan arkadaşı tebrik ederim. 3 yıldır söylüyorum bu takımın iyi antrenörlere ihtiyacı var diye. Sadece kondisyon değil topla çıkış, yerleşik savunma ve hücum konularında da uzman antrenörlere ihtiyacımız var. Yönetimin bu konuda Okan Buruk'a yardımcı olması istemiyorsa bile zorla yardımcı getirmesi gerekiyor. Antrenör ekibi çok yetersiz.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk: "Atletik performans ekibimiz eleştiriliyor. Sadece Türk oldukları için eleştiriliyorlar. Ben ekibime güveniyorum, inanıyorum.

Şu an 4. senemizdeyiz. Geçen sene 55, ondan önce 56 maç oynamişız. Avrupa Şampiyonası zamanını da eklediğimizde 70 maça çıkanlar vardı.

Bu oyuncuları iyi hazırlıyoruz ki Türkiye'nin en az sakatlanan takımiyız. Ekibimin başarısına inanıyorum."
Şu açıklama bile hocanın ne kadar yanıldığını gösteriyor . Hocam madem öyle neden bizle sezon öncesi kamp yememiş oyuncular canavar gibi olurken ,belli bir süre geçtikten sonra sıradan oyunculara dönüşüyor.Neden CL'nin en az koşan takimiyiz.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla kimse kusura bakmasın takima göre yorum işi saçma. Benim pro duran top hoca tanıdığım var TR de bu lisansı alan ilk kişi ama UEFA top class lisans için 2.ligde takimlarda calisip duruyor süre doldurmak için. Herşey kişide bitiyor. Kendini geliştirdin mi olay biter.

Takıma tabiki takviye şart ama çok saçma eleştiriler görüyoruz son zamanlarda.

Misal: Adı Abuzer bundan topçu olmaz örneği gibi. Yav kardeşim ismi Levent, Kıvanç olunca oluyor mu?

Sözüm ona hoca da gelismeli ekip de gelişmeli gerisi faso fiso. Etnik kökenmis isimmis bizi bağlamamalı.

İyi de bu heriflerin kim olduğuna bakılma sebebi takımın rezil oynuyor olması. Yani takım atletik olarak müthiş enerjik de durduk yere dur bakalım kimmiş bu antrenörler demiyor ki kimse.

Bir gün iki gün değil nerdeyse Okan TD olduğundan beri takıma gelen geri gidiyor. Avrupa'da köy takımları bile daha enerjik duruyor sahada. İnsanlar da haliyle ulan neden bu takım bitik, neden topçular koşamıyor, statik, ne yapıyor bu takım antrenmanda ve kim yaptırıyor diye merak ediyor.

Yani sebep sonuç var ortada. Harika bir takıma durduk yere eleştiri yok. Artık o kadar komik bir hal aldı ki gelen oyuncunun geriye gitmesi, koşamaması, iyi durumda gelenin bile Okan ve ekibinin antrenmanlarını ile ağırlaşması falan tüm taraftarlar sorgular oldu teknik ekibi, antrenörleri, kondisyonerleri vs doğal olarak.

Ondan sonra Frankfurttan 5 tane yedik , yersin tabi.
Hepsi orta okul beden eğitimi hocası gibi

Ona bakarsan forumda da bir sürü yönetici var hiçbirinin Avrupa karnesi yok hani Manchester United Real Madrid formundan gelen mod yada admin var mı?

1.02 tane Almancı Hollandalı yöneticimiz var . Sor bakalım Amsterdam Forumlarında hiç modluk yapmış mı anca Red light district

Edirneden disari cikmamis herifler seni nasil Avrupada basarili yapacak?
Hic bir tecrübeleri ve egitimleri yok o bölgede.
Avrupadan üst düzey antrenman hocasi getir, bunlarin üstüne koy, bunlar da onun yaninda gelissin.
Günde tek antrenman yapan hocadan hayir mi gelir ya.
Ben amatör spor yapiyorum, bunlarda fitim ve agir calisiyorum.
Günde 4-5 saat antrenman yapiyorum.

Torreira‘da bile göbek sarkiyordu dün. Inanilir gibi degil.

Ona bakarsan forumda da bir sürü yönetici var hiçbirinin Avrupa karnesi yok hani Manchester United Real Madrid formundan gelen mod yada admin var mı?

1.02 tane Almancı Hollandalı yöneticimiz var . Sor bakalım Amsterdam Forumlarında hiç modluk yapmış mı anca Red light district
2 sene Antu
3 sene Forzabesiktas
1 sene forumfb
6 ay Benfica
6 ay da inter
Forumlarında tecrübem var hey yav hey , buralara gelmek hiç kolay olmadi Canpolat

Geri
Üst Alt