Ankete koymak bile şüphelendirir.
Benim hakkimda supheniz mi var simdi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ankete koymak bile şüphelendirir.
1; canaydin çöküsümüzün baslangiciydi
2; dememe gerek yok heralde
3; 30m avro harcadik 1 kiytirik kupa hariç kazandigimiz yok. gelen giden 4 gol yedik
Polatda rezil bir baskan ilk geldiginde bir seyler deniyordu. Son sezonu faciaydi. Belki "Polat 2011" 2. siraya gelmesi lazim.
Vay Şen kardeşim sen iyi bir Galatasaraylısın lakin yanlış anlamlar çıkarılmaya müsait bir anket olmuş.Benim hakkimda supheniz mi var simdi![]()
Başkanı Dursun Özbek olan taraftarın yaptığı yoruma bak.
like yağması lazımŞüphesiz Ünal Aysal'ın herşeyi mahvedişi.
Dursun başımıza musallat olduysa onun saçmalıkları ile oldu bu.
Dursun en fazla piyon olabilirdi, piyon olarak da getirdiler.
Önce elde ettiğimiz başarılar ve başkanların dönemlerini kıyasla sonra gel burda laf et.Cidden değişik bir kafa yapısı.aynı konumdayız
bu arada dursun özbek'in (ben de sevmem kendisini) gelmesinin temel sorumlusu aysal'dır. aysal batırıp kaçınca elbet biri devralacaktı ....
Önce elde ettiğimiz başarılar ve başkanların dönemlerini kıyasla sonra gel burda laf et.Cidden değişik bir kafa yapısı.
hep diyorum yine derim ...bir şirketin birkaç başarılı hamle yapması güzeldir. bu yöneticinin + hanesine puan olarak geçer. ancak bu yönetici bu hamlelerden sonra tutar şirketi batırırsa ardından kaçarsa o yönetici totalde başarısızdır artık onun birkaç yaldızlı hamlesinin lafı edilmez.
ve unutmayın ki galatasaray bir şirkettir.
Sen bana bir yerden tanıdık geliyorsun ya..hep diyorum yine derim ...bir şirketin birkaç başarılı hamle yapması güzeldir. bu yöneticinin + hanesine puan olarak geçer. ancak bu yönetici bu hamlelerden sonra tutar şirketi batırırsa ardından kaçarsa o yönetici totalde başarısızdır artık onun birkaç yaldızlı hamlesinin lafı edilmez.
ve unutmayın ki galatasaray bir şirkettir.
Sen bana bir yerden tanıdık geliyorsun ya..
Sent from my LG-H815 using Tapatalk