- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Geçen seferden daha fazla kişi yüklenecek. Derdi ne Acun'un?
İlk dakika bir defa denerim. Açılmazsa anında kaçak yayın.
İlk dakika bir defa denerim. Açılmazsa anında kaçak yayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 tl alıp geri iade ediyormus 2 lira limit tanımlaEkli dosyayı görüntüle 223657
boş sanal kart ile üye olmayı denedim farklı maildan - bu mesaj ile devam etmemekte işleme
güldüm baya - telefona geldi mesaj sanal karttan 1 TL lik işlem yapılamadı diye1 tl alıp geri iade ediyormus 2 lira limit tanımla
EE BENDE 1800 TL para istiyor ? Onu mu çekecek şimdi bu hain
tamam hallettim 0 TL çekti , 10 gün içinde iptal edersem para vermeyceğim değil mi ?öyle olmaması lazım , ben akrabamın emaili ile kaydoldum kendi sanal kartıma 1 tl koydum ve canli yayın sayfasını açık bıraktım arkada
yok - ben daha önce sadece Gibi izlemek istediğimde de aylık alıyordum - hemen iptal ediyordum izledikten sonra (bu sefer maçtan sonra iptal edeceğim ne olur ne olmaz) - sonra işlem yapmıyor aboneliği bitirdiğin için.tamam hallettim 0 TL çekti , 10 gün içinde iptal edersem para vermeyceğim değil mi ?
simdi iptal ettamam hallettim 0 TL çekti , 10 gün içinde iptal edersem para vermeyceğim değil mi ?
2 dk önce yaptım 10 gün bedava diye 3 kasım gösterdi1 tl atıp üye olduk, yalnız 10 gün değil 7 gün olmuş, 31 ekim bitiş, neyse bu maçı geçelim hemen iptal ederim zaten.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet reklamlı reklamsız ve aylık/yıllık olarak 4 opsiyon sunuyorüye olurken spor paketi sec diye bisi mi var
hangisini alcazevet reklamlı reklamsız ve aylık/yıllık olarak 4 opsiyon sunuyor
ben reklamsız diye seçtim (belki 1 TL ondan istedi ) maçın ortasında reklam falan çıkacak ondan sonra delircem (Aylık seçtim)hangisini alcaz
reklam öyle cıkmıyorben reklamsız diye seçtim (belki 1 TL ondan istedi ) maçın ortasında reklam falan çıkacak ondan sonra delircem (Aylık seçtim)
EE BENDE 1800 TL para istiyor ? Onu mu çekecek şimdi bu hain