Galatasaray'ın Bayern Münih Maçı Exxen'de Ücretsiz! | İptal Edin

yalnızca online platformda maç yayını yapılması yasaklansın. karasaldan izleyelim

gbf3.jpeg

Stadda Murat Kosova var - resimde (şişmnalığına inanamadığım) iyi maç anlatan arakadaş var..

gidip müjdat mı anlatacak maçı ya

Hatalar zinciri saçma sapan bir sistemleri var. Önceden eşim istediği için aldığım mevcut üyeliği yenileme seçeneği yok aboneliğiniz bitti diyor ama yenileme imkanı yok
Yeni kampanya için hesap açtım ödeme alamıyor her seferinde başka bir hata.
Amatör ötesi

Hatalar zinciri saçma sapan bir sistemleri var. Önceden eşim istediği için aldığım mevcut üyeliği yenileme seçeneği yok aboneliğiniz bitti diyor ama yenileme imkanı yok
Yeni kampanya için hesap açtım ödeme alamıyor her seferinde başka bir hata.
Amatör ötesi
Aynı sorun bendede var. Ödemeyi bile kabul etmiyor

üyelikleri iptal etmeyi unutmayın

spor paketini iptal ettikten sonra aynı bölüme girip normal paketide iptal edeceksiniz

yani 2 iptal yapacaksınız

10 gün bedava izleyebiliyorsunuz aynı üyelikle fb macınada bakabilirsiniz iptalden sonra

Bu ülkede düzgün internet mi var da bu acur netten yayın yapıyor. Her maç skandal

Acun denen 3kağıtçıya para kazandıran Gslıya iyi gözle bakmam kimse kusura bakmasın

İptal etmeyi unutmayalım.Twitter'da Galatasaraylı taraftarlar video editi yapınca direk telif atıyolar Fbliler'e gelince daha 2 önceki maçın video editi falan filan duruyo.Bu kanalın ya da sitenin Lig yayıncısı olmaması gerekli..

iptal dün 8.5tan izlemey başladığım ana ettim

2 abonelik var - birini iptal edince diğerinde iptal seçeneği çıkıyor

Geri
Üst Alt