galatasaray'ın bitiricilik sorunsalı

çok ilginç durum şu harbiden git gide kale çizgisinin oraya kadar gitti basiretsizliğimiz. penaltı noktası, altıpas derken çizgiye kadar ilerledik. ordan sonra kaçırmak imkansız artık şanssızlığımız kırılacaktır.

Okan Hoca arama yaparken "finishing, composure ve decisions" özellikleri yüksek oyunculara bakacak yapacak bir şey yok.

Makaay vardı eskiler bilir. Onun gibi bir bitirici ve pozisyon uzmanı bulsak leblebi gibi gol atar.

Başakşehir maçı dışında oynadığımız bütün maçlarda atmamız gerekenden daha az gol attık.

Beşiktaş derbisi neydi öyle 6-0 bitecek maç 2-1 bitti..
dün 90+3'de 2-2ydi
bjk maçı 85.dk weghorst 2-2'ydi

Artik toplar direkte patladi mi heyecanlanmiyorum bile, öyle alistik bu duruma bu sezon.

Her mac 2-3 direk oluyor gibi geliyor bana sanki. Nedir bu abi ya.

Çare Ronaldo

CR7 geldin bizle 2 ay antrenman yapsın rica edelim, sorun da çözülsün, görsğn bizimkiler nasıl şut atılır ve nasıl ANTRENMAN YAPIP ÇALIŞILIR

Abi şutu bitiriciliği de mi Okan Hoca çalıştırıcak, bir zahmet şutu da futbolcu bireysel çalışsın

Müsait adama pas vermeme olayı çok var bizim takımda herkes kendi atmak istiyor

Sorunun yarısından Kerem tek başına sorumlu bu konuda kendine çeki düzen vermeli bitirici olsa çok iyi fiyata satarızda.

kim olduğu farketmeksizin direği vuruyoruz.

italya gol kralı kale çizgisinden direği vuruyor. sezonda 30 gol atan forvet kalenin dibinden direği vuruyor. isviçre milli takım oyuncusu, 2 metreden direği vuruyor. napoli efsanesi üflese girecek topta direği vuruyor. ulan oliveyra zaten 30 metreden şut çekiyor, hepsinde direği vuruyor.

bu pozisyonların çoğunu antremanda yakalayıp direği vurun deseler beceremezler. o kadar da zor yani oralarda gol atmak yerine direğe denk getirmek. öyle bir durum ki birine sövüp sallayım içim ferahlasın diyorum eleştirecek birini de bulamıyorum.

Yüzde 20siini atsaydık kaçan net pozisyonların +15 +16 averaj fazlamız olurdu.

Sorun herkes kendine oynamasi. Örnegin dünkü macta gomis kerem bosken atmadi sonra keremde ona golü attirmadi. Bikere takim gibi oynadik orada da basaksehiri 7 0 yendik.

Okan kocuk'a o kadar sövdük İstanbul maçındaki uzatma dakikalarında yaptığı kurtarışla aldığımız 3 puan kral hareketti, sezon sonuna kadar hic maç yapmasa bile aldığı maaşı hak etti bence, ayrıca sezon sonunda eğer biz şampiyon olursak kırılma noktası için bu maçtaki bu kurtarışı koyarım

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En cok pozisyonu Kerem ve Gomis harciyor. Tum kacan pozisyonlarin ucte birinde belki yarisinda bu ikili vardir.

Geri
Üst Alt