Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.798
- 66.863
- 5.003
Geçe sezondan beridir böyle bir problem varken alınan tete ve zaha skorer değil ve skorer 10 numara alınmadı. Net kadro mühedisliği hatasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaha skorer adam ama bizde şu anlık değilGeçe sezondan beridir böyle bir problem varken alınan tete ve zaha skorer değil ve skorer 10 numara alınmadı. Net kadro mühedisliği hatasi
Zaha geçmişinde de 1 sezon hariç çok golcü bir adam değildi. icardi dışında arkadaki üçlüden en az biri her bulduğunu atan türden atmalı.zaha skorer adam ama bizde şu anlık değil
uyum sağlayamadı hala
PL de orta sıra takımı için 4-5 gol skorer benceZaha geçmişinde de 1 sezon hariç çok golcü bir adam değildi. icardi dışında arkadaki üçlüden en az biri her bulduğunu atan türden atmalı.
istatistiklerine hiç bakmadım ama skorer bitirici adamdan ziyade atletik çalımcı kanat izlenimi verdi hep bana. Atletizm de kalmayınca çok geriye gitmiş. 10 numara bölgesine şutör klas teknik bir oyuncu şartPL de orta sıra takımı için 4-5 gol skorer bence
edit: şimdi baktım son 5 sezonda 19-20 sezonu hariç adam 7-10-14 golü geçmiş nasıl skorer değil ya
Reyis onun yerine bilgisayar destekli teknik gelişim sistemleri ile çalıştırmak da olabilir. Yada bu boku beceremiyoruz manuel gidelim dersek de bu işin uzmanı falan vardır elbet.Kerem, Barış, Tete, Angelino, Torreira’yı alacaksın ıslak odunla döveceksin. Bak bakalım bitiricilik sorunu çözülüyor mu, çözülmüyor mu?
Herkes saçma sapan işler peşinde
Evet, herkes pozisyona giriyor diyor ama yetmiyor. Macin basinda 1 - 0 filan one gecmek varken hep debeleniyoruzSorunun merkezi keremin bitiricilik sorunsalı.
Maçın başında enerji yüksekken kaçan gollerin panik-stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Çok şiddetli pres oyununun bu işi etkilediğini düşünüyorum, oyuncular o kadar efor harcıyor ki güç kalmıyor ama işte maçın başında da çok kaçıyor. Sürpriz oyuncuların devreye girmesi lazım, sezon başından beri ya icardi attı, ya da duran top. Zaha ve tete kaleyi bile görmüyorlar