galatasaray'ın bitiricilik sorunsalı

Geçe sezondan beridir böyle bir problem varken alınan tete ve zaha skorer değil ve skorer 10 numara alınmadı. Net kadro mühedisliği hatasi

Skorer oyunculuktan ziyade eksik bir olay var boş kaleye atamıyoruz sorunu iyi tartmak gerekiyor.

Zaha geçmişinde de 1 sezon hariç çok golcü bir adam değildi. icardi dışında arkadaki üçlüden en az biri her bulduğunu atan türden atmalı.
PL de orta sıra takımı için 4-5 gol skorer bence

edit: şimdi baktım son 5 sezonda 19-20 sezonu hariç adam 7-10-14 golü geçmiş nasıl skorer değil ya

Kerem, Barış, Tete, Angelino, Torreira’yı alacaksın ıslak odunla döveceksin. Bak bakalım bitiricilik sorunu çözülüyor mu, çözülmüyor mu?

Herkes saçma sapan işler peşinde

PL de orta sıra takımı için 4-5 gol skorer bence

edit: şimdi baktım son 5 sezonda 19-20 sezonu hariç adam 7-10-14 golü geçmiş nasıl skorer değil ya
istatistiklerine hiç bakmadım ama skorer bitirici adamdan ziyade atletik çalımcı kanat izlenimi verdi hep bana. Atletizm de kalmayınca çok geriye gitmiş. 10 numara bölgesine şutör klas teknik bir oyuncu şart

Çok şiddetli pres oyununun bu işi etkilediğini düşünüyorum, oyuncular o kadar efor harcıyor ki güç kalmıyor ama işte maçın başında da çok kaçıyor. Sürpriz oyuncuların devreye girmesi lazım, sezon başından beri ya icardi attı, ya da duran top. Zaha ve tete kaleyi bile görmüyorlar

Korner ve duran top sorunu vardı o çözüldü elbet bu da çözülecektir gene birilerine patlayacağız bir ihtimal Manchester'a olabilir. :asd:

Kerem, Barış, Tete, Angelino, Torreira’yı alacaksın ıslak odunla döveceksin. Bak bakalım bitiricilik sorunu çözülüyor mu, çözülmüyor mu?

Herkes saçma sapan işler peşinde
Reyis onun yerine bilgisayar destekli teknik gelişim sistemleri ile çalıştırmak da olabilir. Yada bu boku beceremiyoruz manuel gidelim dersek de bu işin uzmanı falan vardır elbet.

İnstagramda almanyada altyapı hocası var bir tane video koyup duruyor acayip işler ve teknikler var. Bu tip profesyonel yardımları almaktan kaçınmamamız gerekiyor.

2 senedir gördüğümüz oyuncu farketmeksizin komik pozisyonların kaçmasıysa oturup bunu ciddi şekilde düşünmek gerekir. Oyunculara baskı yaparak, yeteneklerine sosyal medyada küfür ederek değil eğitimle sorunlar çözülür.

Antrenman yaparak eğer bu durumları yaşıyorsak o daha fena valla defansif olarak yedek ekip ve kaleciler karavana demek allah ellerine düşürmesin.

Bu yukarıda bahsettiğim sistemlerde de öyle uçuğa kaçmaya da gerek yok kenardan sağdan soldan rastgele top gelecek şekilde yarı akıllı bir elektronik sistem olacak altı üstü. Bunu hızlı şekilde de yapamıyorsak altyapıdan 12 yaşındaki 8-10 tane bebeyi alıp numaralandırıp rastgele pas atacak bir sitem de yapabiliriz.
Çok basit yarı profesyonel bir sistem bile geliştirilebilir, kale içini 8/10'a bölüp 1-2 saniyede içerisinde renkli ışık yanan yere şut çek. senelik 3-5 milyon euro oyuncuya sponsor olmak yerine firmalar böyle sistemlerin geliştirilmesi için sponsor olmalı buna ihtiyacımız var.
Hadi bunlardan geçti diye düşünürsek yeni tesisin https://www.redbull.com/tr-tr/theredbulletin/red-bull-akademi-futbolun-gelecegi
şunun gibi olmasını istiyorum. Bize balık tutmasınlar balık tutacak aparatlara sponsor olsunlar.

Galatasaray pozisyonları değil taraftarını bitiriyor elhamdülillah.

Kopenhag manu bayern maclarinda toplam 10-12 net 100% posizyonlar kacti, bariz kalite ile alakali bi olay, bitirici yok icardi harici

Çok şiddetli pres oyununun bu işi etkilediğini düşünüyorum, oyuncular o kadar efor harcıyor ki güç kalmıyor ama işte maçın başında da çok kaçıyor. Sürpriz oyuncuların devreye girmesi lazım, sezon başından beri ya icardi attı, ya da duran top. Zaha ve tete kaleyi bile görmüyorlar
Maçın başında enerji yüksekken kaçan gollerin panik-stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

fb olsa 5-0 dı yeter be

canımız çok sıkılmasın diye daha az pozisyona girmekte bulmuşuz çareyi. mutluluktur galatasaray

Sebebini gerçekten merak ediyorum. Her maç 20 şut 5 isabetli şut 1 gol. Yeter ya!!!!!

bu problemi çözmediğimiz sürece şampiyonluk beklemeyin

her maç gereksiz efor sarfediyoruz. ilk yarıda golleri atsak 2. yarı yormayacaktık kendimizi

Bu konuyu cozemezsek fener üst üste 5 maç kaybetse yine şampiyon oluruz diyemeyiz

Geri
Üst Alt